Cage-Science Of Annihilation

βρε παιδια εχει κυκλοφορησει, δεν το βρισκω σε κανενα ον λαιν σαιτ?..

εγω το αγορασα απο δισκαδικο κανονικα και με το νομο,αμα θες στειλε μου Pm να σου πω απο που το πηρα (μη κανουμε και καμμια ακυρη διαφημιση), αν και νομιζω οτι θα το εχουν ολα τα ενημερωμενα metal δισκαδικα πλεον:lol:

Φιλε μου ευχαριστω αλλα ζω στο Qatar και πιστεψε με δεν παιζουν δισκαδικα με μεταλ εδω! Γι αυτο κοιταω ονλαιν μονο.

Αν εχετε τπτ παρακαλω βοηθεια, θελω να το παρω μαζι με το προηγουμενο, το γκρουπ αξιζει, και πιστευω πως πρεπει να το υποστηριξω με αγορα εκτος απο μπ3

το εχουν σίγουρα στη nightmare records γιά $12

PWNED! κανονικο Pwnage χαχα οντως δυσκολο να το βρεις στο qatar :stuck_out_tongue:

http://www.cageheavymetal.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=1&Itemid=51

Νομιζω διατιθεται και στο site της μπαντας :slight_smile: Ισως λιγο πιο ακριβο… αλλα γενικα το ειδα να παιζει σε πολλους ιστοτοπους

λοιπον επανερχομαι δριμυτερος: Εκανα προπαραγγελια το καιρνουργιο και εχει μεσα και-γω-δεν-ξερω-ποσα-καλουδια, το περιμενω να φτασει ελλαδα απο βδομαδα.

Μαζι χτυπησα και το ντιβιντι τους που θα ειναι β-παραγωγη αλλα δεν με νοιαζει καθολου καθως η μπαντα το αξιζει και με το παραπανω. Εν τω μεταξυ τωρα μολις καταφερα να αγορασω το hell destroyer και πραγματικα ειναι το κατι αλλο.

Τι δισκαρα ειναι αυτη ρε παιδια
Τι ριφς, τι λιντς, τι φωνητικα.

Γιατι αυτη η μπαντα δεν ειναι τοσο γνωστη οσο ας πουμε οι χαμερ-φολ (και οχι η παυλα δεν ειναι συμπτωση).

τελος με απογοητευσε λιγουλακι το νεο ΓΟΥΛΦ, χειροτερο απο το προηγουμενο κατ’εμε (ασχετο με cage, σχετικο με το ειδος μουσικης).

Εχουν ερθει οι Cage ελλαδα??Αν ναι, εχει κανεις οπτικοακουστικο υλικο??

Η παραγωγή είναι άθλια πάντως ε

σε ποιο απ’ολα τα παραπανω???

το ντραμ κιτ με χαλαει στο science για παραδειγμα.

για το science. βασικά ναι, η παραγωγή των ντραμς πιο συγκεκριμένα είναι άθλια. αλλά όπως το 'πες, λιντς, ριφφάρες, συνθέσεις, φωνάρα!

Να στε καλά παιδιά! Μου είχε διαφύγει εντελώς αυτός ο δίσκος! Καταιγιστικό μέταλ! Κλασσικά μυστήριες αμερικάνικες power metal παραγωγές αλλά πραγματικά έχει τραγουδάρες μέσα!

οι Cage έχουν διδάξει και στην Ελλάδα, πριν μερικά χρόνια στο Up the Hammers