Camelot Rock Cafe

Ντάξει έτσι κι αλλιώς άμα πάει ο γκας τζη να του παίξει μαγκιά, ο τόλκι θα τονε ΣΠΑΣΕΙ.

Θελω τη βοηθεια σας και στις μπυρες.
Παραθετω τη λιστα που εχω μεχρι στιγμης και θελω να μου πειτε αλλες ετικετες που θα μπορουσα να βαλω (να πουλησουν οχι να μου μεινουν και να τις πινω εγω :lol: )

Αmstel Βαρέλι
Mc Farland Βαρέλι

Amstel
Aventinus
Belzebuth
Buckler
Bud
Βudweiser
Carlsberg
Chimay Blue
Chimay Red
Chimay White
Corona
Craft
Du Demon
Duvel
Erdinger Weiss
Fischer
Franziskaner Hefe
Franziskaner Dunkel
Franziskaner Kristal
Gouden Carolus Ambrio
Couden Carolus Triple
Guiness
Heineken
Kaiser
Kwak
La Trappe Dubbel
La Trappe Tripel
La Trappe Quadrupel
Leffe Blond
Leffe Brune
Lucifer
Mc Farland
Mythos
Paulaner Hefeweissbier
Paulaner Original
Paulaner Salvator Dark
Samichlaus
Veltins
Veltins Non Alcohol
Weihenstephaner Vitus
Westmalle Dubbel
Westmalle Tripel

Αν βρω Jack Daniels θα βαλω.Προς το παρον δεν εχω βρει καποιον εισαγωγεα :frowning:

Χωρις να ξερω πολλα πραγματα σχεδον τιποτα δηλαδη.
Στα τει θα εισαι λες να ζητησουν καποια αλλη μπυρα!:lol::lol:

To βραδυ θια λειτουργει σαν μπυραρια.:smiley:

Ε και παλι φαινονται αρκετες ξερω γω!
Θα σε τιμησουμε παντως,ενημερωσε ποτε ανοιγεις!

Λούσιφερ πού θα βρεις?

Eχει η καβα που θα με προμηθευει

__Μιας και ακόμα δεν έχουμε αξιωθεί να πάμε για καφέ /μπύρα, μου φαίνεται θα πρέπει να ανοίξεις το μαγαζί μπας και τα καταφέρουμε! :stuck_out_tongue: :lol:

__Μμμ, πολύ καλή συλλογή από μπύρες! Γιατί όχι και την κόκκινη τη Λεφέ? Προσωπικά είναι από τις αγαπημένες μου και ίσως η αγαπημένη μου κόκκινη (αν και είναι μικρούλες γμτ οι λεφέ).

__Τώρα για Σαπόρο κλπ… ε, αυτές είναι πιο πολύ κράχτες “διαφορετικότητας”, δεν ξέρω αν έχει νόημα να τις βάλεις… Μία πολύ καλή πρόταση και ωραία μεστή μπύρα είναι η Athos αν θυμάμαι σωστά τ’ όνομά της. Απ’ τις λίγο πιο ακριβές και σε μεγάλο μπουκάλι (500), αλλά ΠΟΛΥ δυνατή μπύρα. 8)

__Και υπάρχει πάντα και η Deus, που είναι σαν να πίνεις σαμπάνια ξερωγώ και μετράει, αλλά είναι ακριβή -οπότε εδώ είσαι ανάμεσα στο “να μη την βάλω γιατί είναι ακριβή, ή να τη βάλω γιατί είναι ακριβή”… Οπως και με το “μπλε Τζόνι”… “να το έχω μήπως το θέλει κάποιος πελάτης και για να ανεβάσω το επίπεδο και καλά, ή κλάιν θα μου μείνει και είναι και ακριβό…;”

Κανονας μου ειναι : “Οτι μενει δε πετιεται.Παει κατευθειαν στο στομαχι” :lol::lol::lol:

Τωρα πλεον θα ξερεις που να με βρισκεις :p:lol:
Για Αθως το σκεφτομουν.Μαλον θα μπει.
Την Λεφε την κοκκινη (radieuse) την εχω βαλει στον καταλογο αλλα δε ξερω γιατι δε την εγραψα εδω.:-k:-k

Η λίστα όντως είναι πολύ καλή!Να σου πω το βραδάκι θα έχει και φαγητό, δλδ σε τέτοια φάση ή απλά μπύρα?

Μπορείς να βάλεις και την Tripel Karmeliet!Πολύ ωραία ξανθιά, την ζητάνε πολλοί και πάντα.

ΥΓ.Προς Red Rum(και tolkki μιας που τώρα είναι στα πράγματα) μπορείς να μου στείλεις την διεύθυνση της αποθήκης με τις μπύρες που έλεγες πριν αρκετό καιρό?Ήθελα να πάρω αλλά το έχω χάσει και δεν ξέρω που να ψάξω μέσα εδώ ή πως.

Now playing: Amorphis - The Castaway
via FoxyTunes

Δεν φανταζομαι να μην εχει ποικιλιες λουκανικων.
Τι σκατα μπυραρια θα ειναι.

Χωσε και Pilsner Uquell ρε μαστορα,μια χαρα λιστα:D

Αν δεν έχει λουκάνικα, να έχει γύρο.

Εννοειται:wink::!:

…και τη μαύρη ε;

Στη λιστα που μου εδωσαν δεν υπαρχει.
Θα τους παρω τηλ μεσα στη βδομαδα να ρωτηξω αν υπαρχει αλλιως απο αλλου :stuck_out_tongue:

Την μπυραρία ονόμασε την http://www.rocking.gr

Μια χαρά υπάρχει και συνοδεύεται άψογα με σφηνάκι(α):

…που θα φέρεις κι απ’ αυτό :smiley:

λιγο ακυρο, αλλα αμα καταφερεις και εισαι το μονο μερος στην ελλαδα που μπορω να βρω αυτο http://www.irn-bru.co.uk/

θα στο κανω πλατινέ το μαγαζι. θα σου δωσω το χρυσο τολκι.

Έχει έναν πάνκη ε