Aν εννοεις tankard τα ξυλινα ποτηρια μπυρας ηδη εχω κανει παραγγελια αποξω
Εγω λεω στις 15-17 να ανοιξω.Τωρα αμα θελει και ο δημος να εχει ετοιμη την αδεια θα ειμαστε κομπλε…
και tolki θα μπορουσες να το πεις. ειναι ευηχο μικρο και ομορφο.
“παμε τολκι?” “τα λεμε στο τολκι” κτλ κτλ
Για να τον κυνηγαει μετα ο οriginal Φινλανδος ε?:lol:
Επιμενω Tolkki ειναι πολυ ωραιο ονομα για μαγαζι. Δεν στραμπουλιζεις την γλωσσα σου να το προφερεις- μολις δυο συλλαβες(τολ-κι) ,το θυμασαι ευκολα, ειναι αναγνωρισιμο, το συνδεεις και με τον κατοχο του νικ, κανει εμμεση αναφορα στο μεταλ -μονο οι μεταλαδες θα καταλαβαιναν ποιος ειναι ο Τολκι - για τους υπολοιπους-ροκαδες- δεν λειτουργει αποτρεπτικα, ειναι απλα ενα ευηχο ονομα.
αυτα.
Τολκι φορ κοφι, τολκι φορ ντρινκσ τολκι φορ ολ!!!
Η απλα θα λενε οτι ξεχασε το ν
ντολκι ? (γκαγκααααν… ακυρο)
Τόλκιν θέλει να πει, στον συγγραφέα αναφέρεται.
ΥΓ Ακόμα καλύτερο θα είναι αυτό που είπε κάποιος σε άλλο θρεντ (με άλλη αφορμή):
Τόλκι ο Φινλανδός Gus G! :lol:
σωωωπα…
(ηταν ενα ατυχες δυσλεκτικο αστειακι.)
Μιας και μιλαμε για τον Φινλανδό κιθαροποιό ενα καλό ονομα θα ηταν το Dreamspace…:-k
Ναι, μάλλον ήταν ατυχές…
Σωωωπαίνω…
Ρε τι λέτε του ανθρώπου; Να το ονομάσει Τόλκι, ενώ με αυτό το νικ έχει κάνει κάτι χιλιάδες ποστς; Να ξέρει ο Gus G που να πάει να κράξει; Να βγαίνουν στις εφημερίδες και να λένε “ημιμαθείς στην καφετέρια Τόλκι”? Μη του βάζετε τέτοιες ιδέες
‘‘Το ρακομελο’’?
…σας επαναφερω στην ταξη… ο ανθρωπος -βλ τολκι- θελει ονομα για καφετερια-μπαρ με ρρροκ αισθητικη,κ λυπαμαι που το λεω αλλα οι προτασεις σας φερνουν στο μυαλο α)ηδυποτα και λικερακια ->βλ ρακομελο
β)δασος->βλ.αρκουδορεμα
και γ) σταρτρεκ ->βλ dreamspace
Πάντως από ότι κατάλαβα, το cafe θα έχει μια “γήινη” προσέγγιση στην αισθητική του, όχι κάτι φουτουριστικό, ινταστριαλιζέ ή κάτι άλλο, οπότε καλό θα είναι να δημιουργεί στη φαντασία του άλλου μια αίσθηση “αράγματος και ζεστασιάς” :).
Οπότε καταλήγω, βγάλτο 'the coffeen ships" (o καφές σερβίρεται) ρε (απ’τη κομματάρα των primordial “the coffin ships” - τα πλοία φέρετρα), τα σπάει!
Πολύ καλό! Καλύτερα ενικός… The coffin ship
γιατι,δεν ειναι υπεροχο το <<παμε για καφε στο vermillion>>?η το <<παμε για ποτο στο vermillion>>?:yes:
εγω οποτε ακουω βερμιλλιον πανδως, αυτο μου ερχεται κατευθειαν στο νου…
Lt Surge κιετς
υγ, μιληστε στον προεδρο του φαν κλαμπ, θα σας δωσει ρερ καντη
:lol::lol::lol:
Και εμενα κατι τετοιο μου ερχεται στο μυαλο!!!
Τον προηγουμενο μηνα τερματισα την Χρυση Κασσετα!!!
Αν ειναι για εξω απο ΤΕΙ και το target group σου ειναι καθαρα φοιτητες, τοτε προτεινω “BLOWJOB”
-Ελα ρε δικε μου, μολις ξυπνησα, τι ωρα εχουμε εργαστηριο;
-8 το πρωι ειχαμε ρε απαλευτε, τωρα μολις τελειωσαμε, παλι απουσια εφαγες
-Πωω γαμησε με, κοπηκα και σε αυτο, αντε το επομενο εξαμηνο τωρα. Τι θα κανουμε;
-Αντε ελα Μπλοουτζομπ, μας περιμενουν εκει και οι αλλοι.
Τωρα δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεις να εμπιστευτεις τη συμβουλη ενος ο οποιος ειναι να πιασει δουλεια υπευθυνου σε νετκαφε που θα λεγεται “Junk Net” :lol: