Μακρυά για μένα αλλά θα αξίζει!
Αρα θες μεντι-ιβολ νειμ(συμφωνα παντα με το ντεκορ).
Λοιπον μετα το Δρακομελο,προτεινω κατι αλλο εξισου επικο που αν αναλογιστουμε οτι το καφε θα βρισκεται στα ΤΕΙ,ταιριαζει και με το παραπανω.
“Bafory”
ωραία να το έχω στο νου μου.Ειδικά μετά από την σχολή είναι ότι πρέπει…
Now playing: Amoral - Lacrimal Gland
via FoxyTunes
CONAN
αυτο ειναι για σπορ καφε
Ο οποιος κατεβαινει ως υποψηφιος βουλευτης του ΛΑΟΣ…
Τολκκι βαλε κατι που να περιεχει το West και το Inn.
Μιας και το Αιγαλεω ειναι δυτικα.
:lol3::lol3::lol3::lol3::bow2::bow2::bow2:
τωρα πια ξερεις! -ειναι καραγκιοζης
Λαγουμι ηταν ενα εδω στη Λιβαδεια πριν χρονια που εχει κλεισει για τους προφανεις λογους που ολοι φανταζεστε.Ονομα και πραμα ηταν παντως!Στον ακομα τοιχο απο τουβλα ειναι γραμμενο με μπλε μπογια το εξης:’‘Οπου γης λαγουμι, μπεεεεεε’’ :lol:
στην ελληνικη γλωσσα μ’ αρεσει πολυ το ‘‘ΕΡΕΒΟΣ’’
στα αγγλικα προτιμω το ‘‘ROCK ENGINE’’…
Λοιπόν, θα σου δώσω ιδέα που ίσως σου αρέσει.
Εδώ έχει ένα ροκάδικο μπαράκι που δεν έχει dj, αλλά έχει juke box συνδεδεμένο με τα ηχεία του καταστήματος. Το juke box έχει μέσα 99 CD και οι θαμώνες ρίχνουν κέρματα για να επιλέξουν ποια κομμάτια θα ακουστούν. Με μισό φράγκο (περίπου 0,35?) επιλέγεις ένα κομμάτι, με 2 επιλέγεις 5 κομμάτια και με 5 φράγκα επιλέγεις 14 κομμάτια. Ό,τι επιλέγεις μπαίνει στο playlist του juke box και παίζει shuffle με όλα τα υπόλοιπα τραγούδια που έχουν επιλέξει οι υπόλοιποι θαμώνες και δεν έχουν παιχτεί ακόμη. Εσύ απλά θα επιλέγεις πια 99 CD θα έχει μέσα το juke box (συλλογές, κανονικούς δίσκους, κλπ).
Αλλιώς για όνομα, προτείνω το “Mata Hari” (ελπίζω να μην άργησα πολύ)
Η ιδεα με το juke box μου περασε απο το μυαλο αλλα την απερριψα γρηγορα διοτι το μαγαζι κατα κυριο λογο θα ειναι για φοιτητες οποτε καταλαβαινεις οτι να πληρωνεις (εστω κ αυτα τα λιγα) για μουσικη ε θα ειναι καπως ειδικα αυτη την εποχη…
Αν το μαγαζι ηταν σε αλλο μερος κ για αλλο κοσμο σιγουρα θα το σκεφτομουν πολυ πιο σοβαρα.Ισως στο επομενο :p:p:p
Ειναι καλη ιδεα βεβαια για να η πληρωνω απο την τσεπη μου την ΑΕΠΙ :lol::lol:
στο Πιτσ Πιτ εχει Juke box…εβαζε ο Μπραντον.
επ…το λαγουμι δεν σου ηρθε…εγω το ειπα πρωτη-πρωτη σελιδα και θελω ποσοστα αμα…!!!
Αμε.
Αμα εισαι σαν την Μεγκαν Φοξ επισης σε παντρευομαι
νταξ…τα μπλε ματια δεν εχω,αλλα αμα μπεις και δωσεις κανα χιντ στο βρες το αλμπουμ θα ξυπναω καθε πρωι πριν απο σενα και θα φοραω φακους:|
Πολυ ωραια κατευθυνση και ευστοχα τα ονοματα που παραθετεις.
Πανω σ’αυτο το ειδος καλο θα ηταν και το “Tankard”!
πάντως αν θες το μαγαζί να είναι ροκ/μεταλ κ όχι μεταλ/μεταλ, δώστου ένα πιο ροκ όνομα…
οι μεταλάδες έρχονται σε ροκ μαγαζί, οι ροκάδες δύσκολα πάνε σε μέτσαλ
το Tankard γαμει σαν ονομα! να εχεις ομως και κανενα τανκαρντ μεσα στο μαγαζι.
συμφωνω με μοντε. ο μεταλας παει και σε ροκαδικο (ή σε φαινομενικα ροκαδικο). ο ροκας ή γενικα ο “οτι να’ναι” δυσκολα θα παει σε μεταλλαδικο.
ποτε ανοιγεις?