Οπως βλεπεις Tolkki, ο λαος στηριζει TΡΑΓΑΝΟ ΚΑΒΟΥΡΑ.
Εγω παντως καθε μερα στο ‘‘Τραγανος Καβουρας’’ θα ημουν για καφε.
Οπως βλεπεις Tolkki, ο λαος στηριζει TΡΑΓΑΝΟ ΚΑΒΟΥΡΑ.
Εγω παντως καθε μερα στο ‘‘Τραγανος Καβουρας’’ θα ημουν για καφε.
Εγω θα το βγαλω ετσι ρε.
Να δω πως θα κατεβαινεις καθε μερα Αθηνα
+1 !
Καλοο , θα πηγαινα
Το χειροτερο μεχρι τωρα που υποθηκε ειναι το Death Cafe… δλδ ελεος, σιγα μη λεγοταν και Καρκινος
:wacko:
Visions
Είναι ένα όνομα που το θυμάσαι εύκολα και μπορείς να το διαδώσεις.
Επίσης καλό είναι το Omnia που είπε η Marianna_me.
Shadow play
Το καστρο του ματωμενου σπαθιου
Πωπω τι ειπες τωρα ρε μεγαλε. 8O
Και με την αναλογη διακοσμηση ε. 8)
NAI NAI NAI NAI NAI!!!:lol::lol::lol:
και ηθελα μια μερα να το βγαλω φοτο να το ποσταρω εδω περα…αχαχαχαχαχαχ
κοντα στο σπιτι μου ειναι στη στρατου
εννοειται,face control εννοειται,θα επιτρεπεται η εισοδος μονο σε λαδωμενους και τριχωτους.
και το ποτο του μαγαζιου θα ναι το DeadBull… \m/
Εγώ πιστεύω ότι σε κάποιο βαθμό έχει σχέση…Τουλάχιστον στο να προσελκύσει κόσμο που δεν ήξερε τίποτα για την ύπαρξη του μαγαζιού αυτόυ, που δεν το χει δει ποτέ εξωτερικά, που δεν έχει ακούσει τπτ από γνωστο του για το μαγαζί αυτό…
Δηλαδη αν σου πει κάποιος ότι υπάρχει ένα μαγαζί που λέγεται τραγανός κάβουρας μπορεί να νομίζεις ότι πουλάει μπέργκερ με καβουροπάτι…
Ενώ αν έχει σχέση το όνομα με τη μουσική κατευθύνεσαι ολίγον
Στο αν θα κάνει μετέπειτα το μαγαζίι επιτυχία προφανώς και δεν έχει σχέση
καφ-es Paul
Λοιπόν εγώ θα υπερασπιστώ την επιλογή μου, γιατί είναι μια ιδέα που μου έχει έρθει εδώ και πολύ καιρό και την έχω συζητήσει κιόλας.
Αν όμως σου πούνε ότι υπάρχει ροκάδικο που λεγεται τραγανός κάβουρας σίγουρα θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Σίγουρα αν στο πουν μια φορά και μετά από καιρό σου ξαναμιλήσουν γι’ αυτό θα το θυμάσαι. Μπορεί να πεις “τι ηλίθιο όνομα” αλλά το πιο πιθανό είναι να θες να πας έστω και από περιέργεια.
Λοιπόν, από άποψη marketing, δεν είναι κακά τα απλά ονόματα. Αν είσαι σε θέση που σε βλέπουν όλοι -ή αν έχεις άλλα σχέδια για διαφήμιση του μαγαζιού σου -τότε διαλέγεις ένα απλά ικανοποιητικό όνομα του στυλ Άβαλον κτλ απλά για να είναι εύηχο και να ταιριάζει με το ύφος του μαγαζιού.
Αν θες να παίξεις μπάλα με τη διαφήμιση και λόγω ονόματος, τότε διαλέγεις κάτι κουλό (όχι έξυπνο λογοπαίγνιο- τα έξυπνα λογοπαίγνια είναι καλά για στίχους όχι για μάρκετινγκ) αλλά που να μένει στο μυαλό του άλλου με τη μία. Δείτε τις διαφημίσεις στην τηλεόραση. Για ποιες μιλάει ο κόσμος; Ποιες μένουν στο μυαλό; Οι πιο ηλίθιες.
Τέλος πάντων, εγώ αν είχα κεφάλαιο σήμερα και σκόπευα να ανοίξω μαγαζί έτσι θα το ονόμαζα. Risky, αλλά πιστεύω ότι θα ήταν φοβερή ιδέα.
btw, Ζεπελιν υπάρχει και είναι και ονομαστή καφετέρια οπότε μην τη σκέφτεσαι.
εδιτ: Και σιγά τη σχέση που έχουν ονόματα από τα ροκάδικα στο γκάζι πχ με μουσική. 45 μοίρες, fox, mad club κ.ο.κ.
Eγω παντως θα διαλεγα ενα ονομα το οποιο θα ειχε σχεση με την επεξεργασια “μεταλλου” (το πιασατε το υπονοουμενο?#-o)
για παραδειγμα:
Forge (που σημαινει σιδηρουργειο κατα βαση) το οποιο θα μπορουσε να εχει και σχετικη διακοσμηση
Εχει φαει λουκετο εδω κ 1-1,5 χρονο αν λεμε γιαυτη στο Γαλατσι
Ναι με αυτές τις προυποθέσεις οκ…Άλλα αν δε σου λεγαν ότι είναι ροκαδικο??
Ισχύει πάντως ότι πολλές φορές τα κουλά πράγματα προσελκύουν κόσμο!
Καλά αν άνοιγες τέτοια καφετέρια με ροκ ήχους και σέρβιρες και καβουρό-μπέργκερ θα χεζόσουν στο τάλιρο…Χωρίς πλάκα ο κάβουρας γαμεί!
η ζέπελιν στο γαλάτσι έκλεισε πριν κάτι βδομάδες γιατί λειτουργούσε (και θησαύριζε) επί μια 10ετία χωρίς άδεια. :lol::lol:
Τόλκη ψήσου!
χαχαχα την κλείσανε ρε?? δεν το ξερα