Παλιά είχα σκεφτεί το “Rockemall” αλλά πλέον δεν μου κάνει αίσθηση και τόσο.
Τώρα μάλλον θα σκεφτόμουν κάτι που θα είχε αριθμό μέσα , δεν ξέρω γιατί, ίσως λόγω μαθηματικής φύσης.
Να πχ “4p” που είναι κι η δισκάρα των Danzig, ή κανά πιο ψαγμένο “Planet B 8-18” :Ρ
Ναι αλλά πες μου κάποιον που πήγε στα μαγαζιά αυτά ακούγοντας απλά το όνομα…
Προσωπικά στο ένα πήγα λόγω παρέας, και στο άλλο επειδή πέρασα απ’ έξω και γαμούσε…Στο τρίτο δεν έχω πάει:p
Ενιγουει σόρι που πήγα πίσω αλλά τωρά είδα το έδιτ
ενα τετοιο μαγαζι θα το μαθεις επειδη σου πε ενας φιλος οτι ανοιξε καινουριο μεταλ μπαρ η ειδες καποια διαφημηση. οποτε το ονομα δεν παιζει ρολο. δεν περνας απ εξω και λες “α αυτο το ονομα μοιαζει μεταλ, παμε να δουμε τι παιζει”. ασε που τα κλασικα μεταλ ονοματα ειναι αρκετα γραφικα.
και μετά θα σου ερχόταν η NASA και καλά να σου ζητήσει το λόγο που έδωσες το όνομα του πλανήτη, 23413 έτη φωτός από την Γη:lol::lol::lol::lol:Ενώ το έχουν δώσει εκείνοι πρώτοι…:lol::lol::lol:
Έχω ιδιαίτερη αγάπη σε αυτό το όνομα κ έτσι θα το έβγαζα αν άνοιγα rock/metal cafe
ή θα έδινα κάτι λίγο πιο κάμμενο όπως
6terra
byte(!)
Ναι. Βασικά οι “ηλίθιες” είναι πολύ έξυπνες (λογοπαίγνιο). Βλεπε Q. ή την άλλη τη διαφήμιση με το Magnum (υπογράψτε στο μπλουζάκι μου φανταστικέ αστυνόμε!!!).