CANDLEMASS Αθήνα 23 / 11 / 2019

Η ηλεκτρονική προπώληση ξεκίνησε - http://bit.ly/CandlemassAthens

Η προπώληση στα φυσικά σημεία ξεκινά την Παρασκευή 24 Μαΐου

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 28 €

Σημεία Προπώλησης
www.highpriority.gr & www.ticketmaster.gr
Τηλεφωνικό Kέντρο Ticketmaster 210 893 8111
Δίκτυο καταστημάτων Public

  • Για αγορές μέσω internet υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Φυσικά σημεία προπώλησης:

Reload Stores
Ακαδημίας 81, Αθήνα
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30-21:00
Σάββατο 10:00-20:00

No Remorse Records
Γαμβέτα 4, Αθήνα
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30-15:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30-20:30

Metal Era
Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30-15:15
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30-20:30

1 Like

Ακραίο το 28αρι θεωρώ…

Απο 28…θα παει και πιο πανω…ναι και γω νομιζω ειναι πολυ.

1 Like

ε ναι highpriority λέει. Τα πρώτα 3 … 28 ευρώ

4 Likes

Θα είμαστε ΠΑΛΙ εκεί!

Είχε κλειστεί εδω και δίμηνο ίσως ? Επιτέλους το ανακοίνωσαν. Και έπεται και άλλο “συμπαθητικό” για εμάς τους μεγαλύτερης ηλικιάς.

Ε λέγε καλέ!

Πολλά τα 30 όντως, ανάλογα τα κέφια μπορεί και να πάω

Φιλός και γνωστός αναμυγνύεται και με εχει ξορκίσει να μην πώ. Είναι καλό όμως. Πολύ καλό και κάπως απροσδόκητο. Θα ξέρει είπε μεσα στη βδομάδα λογικά τι θα γίνει, γιατι κάτι “παίχτηκε” και μπορεί να πάει λιγό πίσω. Απο την άλλη απο το να πέσουν και 2-3 μαζί ή να μην γίνει, καλλιο αργά παρα ποτέ.

Βάσει των λέξεων που χρησιμοποιείς: “συμπαθητικό” (δεν είναι τυχαία τα " "), μεγαλύτερη ηλικία, πολύ καλό και κάπως απροσδόκητο - θα έλεγα Diamond Head ή Psychotic Waltz. Δε θέλω να με δικαιώσεις ή όχι, απλά μ’ αρέσουν αυτά τα “future trivia” με τις λέξεις.

Diamondhead (οποτε περιοδεύσουν) & Demon (ΟΚΤ) τα κοιτάνε άτομα. Μεγαλύτερο όνομα και Αμερικάνικο. Και όχι PW. Μεγαλύτερο.

Savatage;

Οχι. επίσης δεν νομίζω οτι θα ασχοληθούν ποτέ. βγαζει τόσα λεφτά με TSO που δεν. Οσοι είδαμε τότε, είδαμε.

Ναι, μάλλον θα μείνει ευσεβής πόθος. Κι εγώ τους είδα το 2001 και το 2003, αλλά χωρίς Ζαχαρία. Μια τελευταία φορά θα ήταν γαμώ. Ας μην το κάνει για το χρήμα, αλλά για τη… δόξα!! Τέλος πάντων, off topic.

Αν είχες διαβάσει μια συνεντευξη στο Hammer καιρό πριν, έκανε τους JOP γι’αυτό. Ακόμα και στο Wacken που πήρε 7 ψήφιο νούμερο έλεγε οτι έχασε λεφτά κτλ κτλ. Οσο και να αγαπάμε, νομίζω απο τη στιγμή που μεγαλοπιάστηκε με χριστουγεννιάτικο σοου… και οι Sister το αρμέγανε μια πενταετία περίπου. Η δοξα καλή είναι, αλλα όταν έχεις φάει σκατό με το κουτάλι, κοιτάς τα φράγκα. Δύσκολο.
Πάντως η μαντεψιά ήταν πιο κοντινή.
Στα των Candlemass είμαι περίεργος να δώ τον JL να λέει μεταγενέστερα. Ισως κάνω τον κόπο να κατέβω.

1 Like

Θα ήθελα πολύ να δω setlist πριν πάω - που θα πάω σίγουρα βέβαια - αλλά πιστεύω δεν θα απογοητευτείς. Το performance του είναι με διαφορά το πιο heavy, θρηνητικό και επιβλητικό από όλους τους τραγουδιστές που έχουν περάσει από την μπάντα. Αυτό συμβαίνει και λόγω ηλικίας φυσικά. Αλλά δεν θα απογοητευτείς.

1 Like

ωραίο highjacking κάνουμε στο θρεντ αλλά queensryche νομίζω έχουν ανακοινωθεί. Άρα το αναπάντεχο παίζει να είναι η 2η λατρεία Crimson Glory με κάποιον νέο τραγουδιάρη ;;; Δλδ μέχρι εκεί φτάνει ο νους μου με την περιγραφή " μεγαλύτερο" " αναπάντεχο" , εμείς οι “μεγαλύτεροι”

Σορρυ ρε μάγκες που γαμάω το θρεντ

1 Like

Δεν πειράζει ρε :slightly_smiling_face:

Κι εγώ τους Crimson Glory σκέφτηκα με βάση όλα τα clues, αλλά δεν ξέρω πόσο ενεργοί είναι. Είχα πετύχει έναν τύπο Έλληνα στο Sweden Rock festival πριν πολλά χρόνια και μου έλεγε ότι ήταν σε επαφή με τον Drenning, να επανακυκλοφορησει τους 2 δίσκους κλπ. Κάποια άκρη θα παίζει με Ελλάδα χαχαχα!

Οι JOP δε μου είπαν ποτέ τίποτα αγαπητέ @PrimalRager666. Πάντα όμως θα υπάρχει αγάπη για τον ηγέτη της δεύτερης καλύτερης metal μπάντας, κι ας μην έρθει ποτέ. Δεν έχω ρεαλιστικές προσδοκίες, αλλά πάντα το σκέφτομαι.

Crimson Glory θα είναι ωραία, αν είναι. Και οι Candlemass επίσης, μην ξεχνιόμαστε!

1 Like

Ο Δημήτρης είναι αυτός. Ναι είχε ανάμιξη τότε που είχαν υπογράψει στη BLR (θα έκανε επιμελεια τις επανεκδόσεις) και ορθά το υπέθεσες. Βσκ, έχει γίνει κάποια μανούρα απο οτι μου έγραψε με τα μέλη, οπότε αγνωστο τι ποιός και ποτε ακριβώς.

JOP μ αρεσε το εναρκτήριο απο τον πρώτο δίσκο και ο δεύτερος. Τα 2-3 τελευταία ΔΕΝ… απλα λαιβ επαιζε όλο Sava.

Οι The Slayerking θα ανοίξουν τη συναυλία των Candlemass

1 Like