Σε μισω…Λεγαμε να τη ζητησουμε χτες#-o
δεν είναι τίποτα…και εγώ δεν το ήξερα, αλλά την Πέμπτη ήταν ένα παλικάρι και ζήτησε για Cannibal Corpse…
Εγώ ξέχασα να ζητήσω για Candlemass…
Now playing: Grand Magus - Beyond Good And Evil
via FoxyTunes
απότι έμαθα η προπώληση είναι απογοητευτική… ας ελπίζουμε πως θα σκάσει τελικά κόσμος και θα αξίζει η κινηματογράφηση του event…
δλδ λες και να παίζουμε μπαλίτσα μέσα εκεί???:?
τέλεια πράγματα…
Now playing: Amoral - Lacrimal Gland
via FoxyTunes
Κατι πορομοιο ακουσα κι εγω, αλλα οχι για να παιζουμε μπαλιτσα. Υπολογιζουμε κανενα 700-750 και βλεπουμε… Το κριμα ειναι το κινητρο της βιντεοσκοπησης, αν δεν γεμιζουμε εναν 1000αρη χωρο τι να λεμε. Απο την αλλη υπαρχει η δικαιολογια των ετεροδημοτων που σιγουρα παιζει καποιο ρολο… Βλεπουμε, ραντεβου σε 2-3 ωρες εκει.
αισιόδοξο σε βρίσκω. αυτό που άκουσα εγώ από έγκυρη πηγή είναι 250 προπώληση…
Kαλα αυτο δε παιζει:|
Πως το καταφέραμε αυτό?Αφού υποτίθεται Candlemass είναι από τα αγαπημένα συγκροτήματα του Ελληνικού κοινού…Βάλε και την κινηματογράφηση…Ήμουν σίγουρος οτι θα γίνει sold out.Ή έστω θα είναι φίσκα.Τι να πω…Θα δούμε σε λίγες ώρες.Ελπίζω να μην είναι έτσι τα πράγματα.
τί να πω…
μου φαίνεται ο έλληνας θέλει messiah… είναι προαιώνιο το κόλλημα
τεσπά ελπίζουμε σε ανατροπή του σκηνικού. εγώ θα είμαι από τις 7 εκεί διότι δεν θέλω να χάσω νότα
Χμ, εγω ακουσα για σχεδον διπλασιους, περιπου 450 σε προπωληση, συνεπως με αλλα 200-300 εισιτηρια (θα) φτανει στο νουμερο που ειπα. Ο Μεσάια ομως ειναι λατρεια ε; Τα λεμε σε λιγο
εγώ χθες αγόρασα εισητήριο νουμερο 425 , αν σημαίνει κάτι αυτό…Πιστεύω καμιά 500άρα το πολύ 600άρα
το νούμερο του εισιτηρίου δεν σημαίνει απολύτως τίποτα
5.45…αντε να ξεκινάμε… να πιάσουμε στασίδι!!!
Έφυγα κι εγώ !!!
Τα λέμε εκεί μάγκες !!! 8)8)8)
Κι εγω ο επομενος. Φυγαμεεεεεεε.
Καλά να περάσετε σήμερα!!! Θα δούμε και τις φάτσες σας στο dvd όταν κυκλοφορήσει. Για αυτό ελπίζω να πήγατε κομμωτήριο, να βάλατε τα καλά σας κλπ. Περιμένουμε εντυπώσεις!!!
Μπουχου χουυυυυυυυ
Καλά να περάσετε:(:(
τελικά βιντεοσκοπήθηκε η βραδιά? γιατί εκτός από έναν τύπο με μιά κινητή κάμερα, δεν είδα ούτε μία σταθερή αλλά ούτε και μικρόφωνα γιά το κοινό. άσε που η μπάντα δεν είπε τίποτα επί τούτου. καλύτερα να μην το έχουν τραβήξει βέβαια γιατί ο Lowe ήταν απογοητευτικός…
respect σε Memory Garden και Grand Magus
Μπροστά είχε 2 κάμερες (και αργότερα είχε και 3η)
Καθώς και άλλες 2 στα πλάγια της σκηνής
( ποιο πίσω δεν ξέρω …)
Setlist: