Candlemass + Grand Magus 3 Οκτωβρίου στην Αθήνα

@Angel_Death & Thorgal: Ευχαριστω πολυ για τα καλα σχολια παιδια! :slight_smile: Η αληθεια βεβαια ειναι πως οι Memory Garden με κερδισαν λιγο παραπανω λογω αιφνιδιασμου, δεν τους περιμενα τοσο καλους δλδ. Κι οι Grand Magus επιασαν το ιδιο επιπεδο βεβαια, απο εκει και περα πιστευω πως ειναι περισσοτερο θεμα γουστου. Οι πρωτοι δλδ παιζουν αυτο το ειδος doom που ομολογω πως μου ειχε λειψει τελευταια.

Τραγουδια των MG δε θυμαμαι καθολου, επειδη τσεκαρα τους δυο τελευταιους δισκους λιγο πριν το live κι οσο να ναι, ποσο να τους ακουσεις και να προλαβεις να εμπεδωσεις. Απ την αλλη βεβαια, δεν ηθελα να παω εντελως αβγαλτος, δεν το κανω ποτε αυτο σε λαιβ εξ αλλου, οποτε αυτη ηταν κι η ευκολη λυση.

Edit: Να πω την αληθεια, αυτη την εμφανιση των Candlemass την ευχαριστηθηκα περισσοτερο σε σχεση με την προηγουμενη, επειδη ειχε τρελο οπαδιλικι σε στιγμες… Νταξ, ο Lowe δεν κολλαει, τι να κανουμε. Καλυτερα πιστευω θα ταν να βρισκαν κανενα αγνωστο πιτσιρικα, να συνεχισει κι αυτος με τους SA που ειναι και στο στοιχειο του…

Το review και των 2 ηταν πολυ καλο αλλα σε αυτο το σημειο η αληθεια ειναι οτι i lold

“οι προσθήκες των “Man Of Shadows” από το “King Of The Grey Islands” και “Tears” από το ένδοξο παρελθόν του “Tales Of Creation” (που λίγοι φάνηκαν να γνωρίζουν) σίγουρα αποζημίωσαν στα μέγιστα τους θερμοκέφαλους οπαδούς τους.”

:lol:

αυτο που θυμαμαι σιγουρα για το setlist των memory garden

ειναι οτι κλεισανε με το warlord απο το ep forever

επισης παιξανε πολλα απο το τελευταιο τους

σιγουρα κατι απο το tides (το οποιο επανακυκλοφορει απο την vic records για οσους ενδιαφερoνται)

ενω εχω την εντυπωση οτι δεν παιξανε τιποτα απο το verdict of prosperity

Ρε παιδια, δε θα πουμε τιποτα (σημερα) για τον Messiah;

δε μας χέζει ο μαλάκας ο χοντρός!!!μονο rob!!!

:D:D:D!!ωραιοι τροποι!!!

Σε πάω!:lol::stuck_out_tongue:

[quote=“twisted_sister8,post:407,topic:10059”]

Σε πάω! :lol:[/QUOTE]

Κι εγώ! :smiley:

Έλα να μαζευόμαστε…:stuck_out_tongue:

Το review της συναυλίας μου φάνηκε κομμένο και (γ)ραμμένο για το Metal Hammer. Μετριοπαθής κριτική για να ευχαριστήσουμε τα αυτιά των νέων οπαδών των Candlemass και να μην αισθάνονται ότι βρέθηκαν σε μέτρια συναυλία.

το αίσθημα πως ο Aμερικανός τραγουδιστής μάλλον δεν ήταν στη μέρα του άφησε περιθώριο στους κακεντρεχείς να καγχάσουν και να αναζητήσουν σωτήρια λύση σε κάποιο «Μεσσία» από το παρελθόν.
Καταρχάς ποιός αναζήτησε λύση σε κάποιο “Μεσσία”; Άκουσες να φωνάζει κάποιος το όνομα του Marcolin στη συναυλία; Επίσης όταν κάποιος διαβάζει τα λόγια από το συγκρότημα που βρίσκεται εδώ και 3 ΧΡΟΝΙΑ(!!), αυτό ονομάζεται “κακή βραδιά”; Εγώ καραγκιοζιλίκι το λέω και αντιεπαγγελματικό. Και άλλες συναυλίες των Candlemass βιντεοσκοπούνταν αλλά ο τραγουδιστής δεν ήταν καρφωμένος σε ένα σημείο. Quotάρω τον εαυτό μου για να μην τα ξαναγράφω :

Αν έχοντας ένα μέτρο σύγκρισης (οι προηγούμενες συναυλίες των Candlemass - καλώς ή κακώς με τον Messiah) και συμπεραίνοντας ότι αυτή η συναυλία ήταν μέτρια και ξενέρωτη, χαρακτηριζόμαστε κακεντρεχείς ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ο χαρακτηρισμός (ξαναρωτάω αν ακούστηκε κάτι σχετικό με τον Messiah στη συναυλία), λυπάμαι αλλά νομίζω ότι δεν το έχει το άθλημα ο συντάκτης. Να τα παρατήσει και να γραφτεί ποδοσφαιριστής.

Εγώ πρέπει να είμαι σε πολύ καλή θέση στο dvd :stuck_out_tongue: Σε κάποια φάση σκαρφάλωσα στο κάγκελο σχεδόν όλος και όπως γύρισα προς τα αριστερά η κάμερα ήταν σχεδόν μέσα στη μούρη μου :stuck_out_tongue:

Δηλαδή μόνο εγώ έχω την εντύπωση οτί ο Lowe το νιώθει το doom; :? (όχι οτί έχω πάει και σε πολλά lives αλλά λέμε τώρα)

Άμα σας πω οτί δεν το κατάλαβα καν; :stuck_out_tongue:

By the way, υπάρχει καμία Μαργαρίτα εδώ μέσα? xD

edit: άσε που δεν πήρα χαμπάρι οτί κοίταγε στίχους από το πάτωμα γιατί πέρναγα μια χαρά :smiley:

Φίλε Candlemass δε θα μπορούσε να εκφραστεί καλύτερα η σκέψη μου απ’ότι με τα λόγια σου!!! Και βέβαια κανείς δεν ανέφερε τον Καλόγερο, απλά κρίναμε την εμφάνιση του Rob γιατί πολύ απλά δεν άξιζε στους Candlemass μια τέτοια εμφάνιση frontman. Αυτό απο την άλλη δε σημαίνει οτι ήταν μια άσχημη βραδιά και οτι κάποιοι δε διασκέδασαν. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Δεν επιτρέπεται όμως σε τέτοιο επίπεδο τόσο σκληρό foul όπως το να διαβάζεις τους στίχους απο το πάτωμα!

Όπως είπε κ ο Lowe, κάποια στιγμή στο live, “ο καθένας έχει την άποψή του” κ αυτό είναι σεβαστό. Σε ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση κ για τα καλά σου λόγια. Keep Rocking…:slight_smile:

Παιδια, μην ξεχασουμε να μιλησουμε για τον Messiah σημερα ε;

Φίλε μου σε παρακαλώ ξαναδιάβασε το ποστ μου. Λέω οτι οι περισσότεροι που κατέκριναν τον Rob δεν ανέφεραν καν τον Messiah ως αντικαταστάτη, δεν τον υπερασπίστηκα! Δεν έχει νόημα να το κάνει αυτό κάποιος που έχει αίσθηση της πραγματικότητας άλλωστε, αφού τις τελευταίες ημέρες παραμονής του (και όχι μόνο) ο Messiah τους έκανε τη ζωή πατίνι ως γνωστόν!

Χαχαχαχα, παρεξηγηση! Quotaρισα το συγκεκριμενο κομματι επειδη τον αποκαλεσες “καλογερο” κι οχι Messiah, γι’ αυτο αρπαξα την ευκαιρια για ενα αστειο. Το σταματω εδω, αλλα μην ξεχασουμε να μιλησουμε για τον Messiah ε;

Υ.Γ.: Αν υπαρχει καποιος σε αυτη τη χωρα που γουσταρει να ακουει τον χοντρο, αυτος ειμαι εγω :wink:

Κι εγώ ρε! Τον λατρεύω και είχα ξενερώσει απίστευτα όταν τον “απολύσανε”!!! Όντως παρεξήγησις!:stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δηλαδή τι άλλο να κάνουν οι άνθρωποι? Δεν φτάνει που πήρανε το αηδόνι, σου βγάλανε και 2 υπερδισκάρες στη σειρά. Αχάριστε [-X

για τα live μιλάω καλέ 8)

the upcoming CANDLEMASS DVD, which will probably be out in late February/early March* via Nuclear Blast. Tentatively titled “Ashes To Ashes Live”, the disc will contain footage of the band’s performance at this year’s Sweden Rock Festival in front of 30,000 people as well as CANDLEMASS’ entire October 2009 concert in Athens, Greece. Bonus material will include two large photo galeries and the interview Metalzone.gr conducted with the band when they were in Greece."

*U.K., France, Greece, Denmark, Norway, Rest Of Europe: March 1