Candlemass + Grand Magus 3 Οκτωβρίου στην Αθήνα

μα φυσικά μπορεί περισσότερα! με solitude ήταν θεός, μέσα στο στοιχείο του. τρείς φορές τον είδα και δεν τον χόρταινα. εδώ ήταν σαν ψάρι έξω από τα νερά του.

μπορει να θελει το χρονο του να δεσει με τους αλους,οπως οι ποδοσφαιριστες!!:D!ας μαθει κ κανα στιχο κιολας,αλσχαιμερ επαθε στα ξαφνικα???

Προσωπικη παντα αποψη, αλλα το live μου αρεσε αρκετα. Εμεινα ευχαριστημενος απόλες τις μπαντες και ακομα και στους Candlemass υπηρχαν στιγμες που μου χε σηκωθει η τριχα. ΟΚ, δεν ηταν ο Μεσαϊα αλλα αυτο το ξεραμε. Δεν περιμενε νομιζω κανεις να τον δει ξαφνικα πανω στη σκηνη ή τιποτα παρομοιο.
Εβλεπα τον Lowe να κοιταει συχνα κατω αλλα δεν φανταστικα οτι μπορουσε να διαβαζει στιχους. Ειχα καμποσα κεφαλια μπροστα μου και δεν μπορουσα να δω τοσο χαμηλα. Παντως αυτος δεν ηταν λογος να μην περασω καλα. Λογοι να μην περασω καλα θα ηταν μια αθλιων συνθηκων διοργανωση, κακος ηχος, μπαντες που να κανουν εμφανιση-αγγαρεια αλλα και ακριβο εισιτηριο (που τοτε ισως δεν πηγαινα καθολου). Συγγνωμη αλλα χθες δεν υπηρχε τιποτα απο αυτα.
Οπως ειπα δεν ηξερα οτι ο Lowe διαβαζε στιχους οποτε δεν ειχα καποιο στοιχειο να με ξενερωσει… Εδω τα διαβασα αυτα αλλα και παλι εγω τουλαχιστον προλαβα και περασα καλα πριν το μαθω!:stuck_out_tongue:
Α,πολυ καλα και τα setlists απο Magus και Candlemass. Ακουσα σχεδον ο,τι ηθελα.

Ω ναι, BLEEDING BARONY :bow::bow:

Βασικα και μενα μ’αρεσει ελεεινα η φωνη του γι’αυτο ισως και περασα καλυτερα απο τους υπολοιπους χθες!

Ελα ντε, φευγοντας χθες αρκετα γεματος απο τη συναυλια αναρωτιομουνα με τι ακριβως θα γκρινιαζαμε αυτη τη φορα στο φορουμ αλλα τελικα δεν δυσκολευτηκαμε καθολου να το βρουμε!:lol:

Χαχαχαχαχα, εσυ ησουνα αυτος?:lol: Γαματο σκηνικο!!! ημουνα μολις 2 σειρες πισω σου εκεινη τη στιγμη! Τωρα ξερω ποιος εισαι ΧΑ!
Τον πετυχαμε τον τυπο με την υπολοιπη μπαντα εντελως τυχαια στα Εξαρχεια αργοτερα και μιλαμε ειχε γινει τυφλα! Δεν ξερω τι σκατα ειχε πιει αλλα δεν καταλαβαινε τι του γινοταν!! Παντως τα υπολοιπα μελη πολυ πιο νυφαλιοι και αρκετα εγγρατεις στο αλκοολ σε σχεση με τον φροντμαν τους!:stuck_out_tongue:

Καλα, ανετα…:?

Ειδα παρα πολυ κοσμο το Σαββατο, Many Cheers to All!!!:drunk:

ΥΓ: Αυτος που πηρε το μικροφωνο και τραγουδησε Crystal Ball ειναι καποιος απο δω μεσα? Απο τη φωνη (φωναρα!) υποπτευθηκα τον Guardian_of_the_Blind αλλα δεν τον πετυχα μετα να τον ρωτησω!

Αντε, περιμενουμε το REVIEW!!!

Ας πω και γω δυο πραγματακια γιατι βαριεμαι να γραφω πολλα…

Oι Memory Garden με εκαναν να βαρεθω…Ξεκινησα να τους δω με περιεργεια αλλα στην πορεια βαρεθηκα…Not my piece of cake…

Οι Grand Magus θεοι…Χειροτεροι μεν απο τη Σουηδια αλλα και τωρα γαμησαν…2 φορες και τις 2 τελειοι…Θελω απλα και 3η…Μονο παραπονο η λιγη σχετικα ωρα που επαιξαν…

Οσο για τους Candlemass τι να πω…Αρκετα καλοι και ωραια συναυλια δεν λεω, ομως λειπει ο Messiah…Αυτη ειναι η αληθεια…Οχι βεβαια οτι περασα ασχημα…Αντιθετως μαλιστα…

Επισης αν ισχυει αυτο περι αναγνωσης των στιχων τοτε ειναι μεγαλη ξεφτιλα απλα…

Highlight της βραδιας μακραν το stage diving του Leif…

Αν κ θα το έχετε ήδη τσεκάρει: http://www.rocking.gr/article6440.php#

Από review:

Πέστα ρε Μαρία! Για μερικούς-μερικούς… :wink:

Πρότείνω όποιος ξανααναφέρει το όνομα του Messiah σε αυτό το τόπικ, να τρώει μπαν…
Τσουρέκια πια!!:stuck_out_tongue:

το κεφάλαιο messiah έχει κλείσει. το θέμα είναι οι candlemass να γίνουν όσο πιό δυνατοί γίνεται με το lowe και να κάνουν τους νοσταλγούς να σωπάσουν. προς το παρόν απέχουν αλλά αισιοδοξούμε γιά το μέλλον.

:ban: :lol::lol::lol:(Monty Python φάση κετς… :lol: )

he [SIZE=“7”]IS[/SIZE] the messiah!!! :lol:

Σαν προεκλογική δήλωση μου μοιάζει αυτό… :smiley:

Το review άφησε για μένα τα καλύτερα σχόλια για τους Grand Magus, και για μένα ήταν η καλύτερη εμφάνιση στο live.
Επίσης χορταστική δίωρη εμφάνιση δεν το νομίζω, μια τα προβλήματα με τα drums και μια τα encore…
Πρώτη φορά έβλεπα την μπάντα και δεν με ευχαρίστησε.
Τέσπα είχα πει ότι μάλλον δεν θα τους ξαναδώ, αλλά θέλω να τους δώσω άλλη μια ευκαιρία.
Πάντως το review ήταν πολύ καλό!Μπράβο!

Now playing: Anorimoi - Kama sutra
via FoxyTunes

Ωραιος ρε Γιαννη!!:thumbup:
Btw, μηπως εχει κανεις ιδεα τι ακριβως παιξανε οι Memory Garden γιατι ειναι πολυ ωραια μπαντα και ημουνα και γω ασχετος με δαυτους…:dunno:

Μαρια, παλι καλα που διαβασα το review γιατι οταν μπηκα να διαβασω εντυπωσεις απο τη συναυλια νομιζα πως ειχα παει αλλου εγω εκεινο το βραδυ.:?

Cheers!:drunk:

Όντως, δλδ όσοι περάσαμε σούπερ το Σάββατο, πρέπει να νιώθουμε κάπως;

ρε παιδιά ποιός είπε το αντίθετο?

δεν καλιμπράρεται το πως ένιωσε κάποιος παρακολουθώντας τη συναυλία. άλλοι κωλογούσταραν, άλλοι ξενέρωσαν κ.ο.κ.

απλά πιό τυχεροί ήταν αυτοί που δεν κατάλαβαν από την αρχή τι έπαιζε με τους στίχους και νόμιζαν πως ήταν ένα τεχνικό πρόβλημα.

Υπήρχε τεχνικό πρόβλημα στην μισή συναυλία τουλάχιστον.Το στόμα κουνιόταν, αλλά τίποτα(ή ακουγόταν αμυδρά)…Δεν αντιλέγω οτι διάβαζε τους στίχους σε κάποια φάση, αλλά όχι και να μην τραγουδάει και καθόλου επειδή τους ξέχασε.Κια μπερδεύτηκε σε ένα σημείο, αλλά μέχρι εκεί.Τέλος πάντων, το κουράσαμε λίγο το θέμα.
Στα άλλα συμφωνώ.Το ποιός γούσταρε και ποιός όχι, δεν ρυθμίζεται.Και ο καθένας είχε τους λόγους του.8)

Δεν νομίζω να μην κατάλαβε κάποιος από την αρχή πως ο Lowe διάβαζε τους στίχους από το πάτωμα: κάτι το βλέμμα του καρφωμένο προς τα κάτω, κάτι το σηκωμένο φρύδι για να μπορεί να βλέπει (καταραμένη πρεσβυωπία)…
Το θέμα είναι πως δεν πρέπει να κρίνεται ο Lowe σαν καλλιτέχνης εξαιτίας ενός ατυχούς γεγονότος (αν κ στην προηγούμενη εμφάνιση σκηνικά ήταν σαφώς καλύτερος)- απλά, σκεφτείτε πως ίσως για τους λόγους του dvd, να εκτέλεσε εντολές, γιατί μην μου πει κανείς πως δεν του αρέσε η φωνή του?!?

Τεχνικό πρόβλημα υπήρχε από την αρχή στο μικρόφωνό του που ακουγόταν διακεκομένη η φωνή του, κάτι που ευτυχώς διορθώθηκε στην συνέχεια.

το πως γίνεται να υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στα κουπλέ και να φτιάχνει στα ρεφραίν δεν το ξέρω… το στόμα κουνιόταν γιατί μουρμούριζε μισόλογα, ήταν φανερό. τέλοσπάντων δεν θα του πάρουμε και το κεφάλι. το ρεζουμέ είναι πως πρέπει να βελτιωθεί (και όχι σε φωνητικό επίπεδο) και όλα θα είναι γαμώ.

Ναι αλλά όλα αυτά θα μπουν στο dvd, και μάλλον θα υπάρξουν πρόσθετες ηχοφραφήσεις στο στούντιο για να το καλύψουν:!:
Τελικά τι έγινε με τον ντράμερ;:!:

Έτσι όπως ‘‘χόρευε’’ ο Ρομπ, σαν Doom συρτάκι μου φάνηκε!!!

σκίστηκε το δέρμα από το ταμπούρο νομίζω. όχι ότι είναι απίθανο να συμβεί αλλά είναι τρελή γκαντεμιά γιατί παίρνει πολύ ώρα για να αλλαχθεί.