Candlemass + Grand Magus 3 Οκτωβρίου στην Αθήνα

ειχε κ στον drumer αλλη μια

Setlist απο Magus?

Like The Oar Strikes The Water
Blood Oath
Lodbrok
Wolf’s Return
The Shadow Knows
Ulvaskall
Iron Will
I Am The North
Baptised In Fire
Kingslayer

Γαμήσανε πιστεύω. Φοβερό το setlist, αν και θα ήθελα να ακουστεί και το υπερ-έπος Chooser Of The Slain.

Like The Oar Strikes The Water
Hovding/Iron Will
The Shadow Knows
I Am The North
Kingslayer
Wolf’s Return
Blood Oath
Ulvaskall
Baptised In Fire
Lodbrok

Αυτα θυμαμαι προχειρα, σιγουρα κατι εχω ξεχασει.

edit: Με προλαβε ο αποπανω!

motherfathers

Όμορφη βραδιά η χθεσινή:):!:
Οι Memory Garden ήταν πολύ καλοί, αλλά εγώ παρόλο που ήμουν κάγκελο άκρα αριστερά, ήμουν σαν κοιμησμένος…μου την είπε και ο τραγουδιστής τους…’‘ΞΥΠΝΑ’’::smiley:
Grand Magus…αύριο πρωί πάω για δισκογραφία τους…ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ:):!:
Candlemass…πολύ καλή απόδοση όλων…με πολλά προβλήματα που μάλλον τον ξενέρωσαν τον Ρομπ:!:
Και εγώ νομίζω ότι διάβαζε τους στίχους:-k:
Ο Μάτε Μπόργκμαν, μπήκε στην καρδιά μου από χθες…γαμώ τα παλικάρια!
Ο Ελφ και γαμώ τα σάλτα έκανε, και γενικά τα μέλη του γκρουπ πρέπει να το καταφχαρηστήθηκαν το χθεσινό βράδυ…φάνηκε από τα λόγια τους:!:
Γαμώ τα παλικάρια και οι τρεις Grand Magus και ο ντράμερ των Memory Garden!

Ωραία περάσαμε και χτες.
Memory Garden αρκετά καλοί αν κι η παρέα δεν συμφωνούσε:p
Grand Magus θεοί, απλά.
Και οι Candlemass έπαιξαν λιγότερο από ό,τι περίμενα αλλά δεν με χάλασε, άκουσα όλα τα κομμάτια που ήθελα (Dark are the veils of death, δεν το περίμενα με τίποτα), είχαν όμως προβλήματα στον ήχο του μικροφώνου, ο Lowe χανόταν ώρες-ώρες.
Cheers σε Angel_Death, pumpkin και dude που είδα:)

Και δύο βίντεα:

εχμ δεν διάβασες κανένα από τα προηγούμενα πόστς?

Εμενα στον Lowe με χαλασε το στυλακι πιο πολυ παρα η αποδοση.Ηταν ενοχλητικο και κουραστικο μαζι.Μια μιξη Μπρους Λι(αυτο το “καλεσμα” με τα 2 δαχτυλα με τα οποια γενικα μας επρηξε λιγο τον ερωτα)και Αντερτεικερr(το γυρισμα των ματιωνε).Στο θεμα “προκαλω δεος/αισθηση πεsτοπωςθες” δηλαδη,που για ενα front man doom μπαντας φανταζομαι οτι παιζει καποιο ρολο,απλα δε το χει.

Επισης το ανεκδοτο του Leif διεκδικει επαξια μια θεση στα 10 χειροτερα ολων των εποχων…

Προφανώς :expressionless:
Απλά ποτέ δε σχολιάζω τα λεγόμενα των άλλων όταν δεν συμφωνώ.
Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον Lowe. Αν θεωρούμαι άκυρη γι’ αυτό, τι να πω…

Listening to: Opeth - Remember Tomorrow
via FoxyTunes

κανείς δεν λέει πως θα έπρεπε να έχεις κάποιο πρόβλημα με το ζόρι αλλά νομίζω πως ήταν κατί παραπάνω από προφανές πως το πρόβλημα δεν ήταν το μικρόφωνο αλλά το γεγονός πως είχε ξεχάσει τους στίχους.

Ισχύει, αλλά εκείνη τη στιγμή εμένα μου φαινόταν ότι δεν ακουγόταν. Ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό πως τους είχε ξεχάσει. Εδώ το διάβασα αυτό.

Listening to: Opeth - In Mist She Was Standing
via FoxyTunes

Οι μαγκους θεοι βεβαιως,βεβαιως!:slight_smile:

Μια χαρά το λάηβ, με τα θετικά του και τα αρνητικά του. Προσωπικά, ευχαριστηθηκα περισσότερο τους Grand Magus, ήταν εξαιρετικοι, αλλά παίξανε λίγο.Να ξανάρθουν και να παίξουν περισσότερη ώρα (με Fear is the key στο σετλιστ) Στους Candlemass είχα ήδη αρχίσει να κουράζομαι δυστυχώς.

μπαχαχαχα νε.
Τρομαχτικό :expressionless:

Προς εσάς που νοσταλγείτε Messiah (και κράζετε τον Lowe…) Γνωρίζετε πιστεύω πως δεν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στους Candlemass ε; Κ επίσης ότι είχατε πληρώσει για να δείτε Candlemass με τον Lowe… :slight_smile:

δεδομένο. άσε που εγώ γενικά γουστάρω lowe περισσότερο από το χοντρό σαν φωνή αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός πως σε αυτή την εμφάνιση εμ… πως να το πω… τα σκάτωσε…

Τί λες εσύ με τα 666 posts; :stuck_out_tongue: Εμένα πάντως μια χαρά μου φάνηκε ο τύπος… Αυτό μπορεί αυτό κάνει. Προσωπική εκτίμηση.

κ γω γουσταρω παρα πολυ lowe αλλα η προχθεσινη του εμφανιση δεν ηταν οτι το καλυτερο!!!

Μπορεί να’χετε και δίκιο, απλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης… Άν τον ξαναείδατε κ ήταν καλυύτερος πάσο.

με solitude γουσταρα πιο πολυ να σου πω την αληθεια.καλα μην νομισεις οτι προχθες δεν περασα καλα αλλα ηταν χειροτερος απ οτι περιμενα!!