Χαχαχα, σορι για τη διορθωση αλλα ισως να μην το επιασες απλα Εκφραση της (“μεγαλης”) “ιστοριας” των αμερικανων ειναι: “…has left the building” σημαινει οτι “… την εκανε” (σε ελευθερη μεταφραση) χεχεχε.
Αντε, στους Angelwitch τα (επομενα) σπουδαια.
Ναι βασικα δεν το επιασα.Ετσι κι αλλιως γενικα στις συναυλιες δεν πολυ πιανω τι λενε:lol:
@Red Viper:Σιγα το θαψιμο ρε φιλε τη γνωμη μου ειπα και συνολικα δεν εκρινα το Lowe απο μια κουβεντα αλλα απο την γενικη παρουσια του.Γινε λιγο πιο αντικειμενικος.
Λεπόν…
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς καταφέρνει να χαραμίζεται έτσι το πάλαι ποτέ “βαρύτερο γκρουπ του πλανήτη” με έναν καραγκιοζάκο (και είναι ήπιος χαρακτηρισμός) για frontman… Γιατί αν δεν ξέρεις τα λόγια του συγκροτήματος που είσαι εδώ και 3 χρόνια και τα διαβάζεις από κάτω μόνο έτσι μπορώ να σε χαρακτηρίσω. Στο 90% της συναυλίας ο Lowe τραγουδούσε με σκυμμένο το κεφάλι, διαβάζοντας τα λόγια από τα τραγούδια (ακόμα και τα τραγούδια που έχουν γραφτεί γι’ αυτόν). Δλδ πώς περιμένεις να πορώσεις το κοινό ρε φίλε αν δεν τους τραγουδάς κατάμουτρα και μεταφέροντάς τους ενέργεια; Εκτός αυτού, στο Demon’s Gate έχασε το μέτρο στην τελευταία στροφή και μπήκε νωρίτερα απ’ ότι έπρεπε (το group πάντως το έσωσε).
Επειδή έχω δει Candlemass με Messiah, το χθεσινό ήταν απογοητευτικό… Να παίζει πολύ καλά το group και να γ@#$%ει την εμφάνιση ο τραγουδιστής. Με χάλασε απίστευτα όλη η παρουσία του. Ούτε doom dancing ούτε τίποτα, μερικά αδερφίστικα κουνήματα πέρα δώθε και κάτι ναζιάρικα κοιταγματάκια, πάλι καλά που δεν μας έκλεινε και το μάτι… Έλεγε και μλκιες όση ώρα έλειπε ο Jan παριστάνοντας το Σεφερλή…
Το κοινό σε μέτρια επίπεδα επίσης (για μπροστά μιλάω), δεν άνοιξε ρουθούνι, αλλά δικαιολογούμαστε λόγω του ξενέρωτου Lowe (ναι όλα σε αυτόν θα τα ρίξω! :p). Highlight της βραδιάς πάντως το stagediving του Leif.
Γενικά, αν τα shows με Messiah στο γήπεδο του Sporting και στο Gagarin έπαιρναν 9, το χθεσινό παίρνει με το ζόρι ένα 5. Λυπάμαι αλλά η σύγκριση είναι αναπόφευκτη…
Όσο για τα άλλα groups, οι Memory Garden μου άρεσαν αρκετά και θα τους ακούσω σίγουρα, τους Grand Magus αν και τους έχω ακούσει στα πεταχτά, δεν τους έχω μελετήσει πολύ, οπότε θα λιώσουν στην playlist γιατί χθές έπαιξαν πολύ καλά.
Αυτά τα ωραία από μένα…
ο ορισμος της αυτοαναιρεσης.
Νο Misteraki ειρωνικά το είπα για να δελιξω οτι δεν έχουν σημασία αυτά…γι αυτό είπα οτι ήταν όλοι τους καλοί…
O Lowe πάντως πρέπει να κάνει κάτι με τους στίχους…είναι όντως πολύ ξενέρωτο και αντιεπαγγελματικό εκτόςαν έχει κανα πρόβλημα με την μνήμη του:)
εντυπωση μεγαλ μου εκανα που βουτηξε ο leif!!!εκπληξη!!!
Και εμενα ετσι μου φανηκε αλλα απο που ρε παιδια;
Monitor δεν υπηρχε και νομιζω μονο το setlist ηταν κολλημενο κατω.
Ειδε κανεις κατι παραπανω (γιατι αν ισχυει οντως ειναι ξεφτιλα) ;
Το solitude ΔΕΝ ήταν στο setlist
Μην ξεχνάμε ότι η εμφάνιση πήγαινε για dvd οπότε έπρεπε να είναι όσο το δυνατόν ποιο αψεγάδιαστη γίνεται …
Εδιτ:
Υπήρχε κάτι σαν ντοσιέ που είχε μέσα τους στίχους …
Ισχύει, στο τέλος που πετούσαν στο κοινό πένες, μπαγκέτες, setlist κλπ, πετούσαν και χαρτιά με τα lyrics σε ευδιάκριτο font… Καμάρωνε κιόλας με τα lyrics ο τρόμπας ο Lowe… Τα είχαν κολλημένα κάτω μαζί τα υπόλοιπα.
ενταξει αν διαβαζε οντως στιχους ειναι μεγαλη ξεφτιλα!!που απ οτι λετε κ σεις διαβαζε
εε ξέρω γω και οι Iced Earth το 1999 dvd έκαναν αλλά ο barlow στίχους δεν κοίταζε…:roll:
Now playing: Paragon - Across the Wastelands
via FoxyTunes
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Είναι σα να πας στους Σάμπαθ(με Όζζυ), και να μην παίξουν το Παρανόιντ.Δεν παίζει κάτι τέτοιο.
Τώρα για τις υπερβολές που ακούω, δεν θα σχολιάσω.
Ωραίο liveάκι ήταν ρε παιδιά μη γκρινιάζετε… Πωπω αυτή η αιώνια γκρίνια… Ετσι δεν ευχαριστιέστε τίποτα!
Toύμπανο ήτανε. Θα γράψω 2 λόγια όταν βρω χρόνο. Dude, το merch ήταν ακριβό γιατί ήταν του Νuclear Blast Shop και όχι των συγκροτημάτων! Και πάλι όμως υπήρχε φίνα μπλουζίτσα Iron Will σε προσιτή τιμή την οποία κι ετίμησα.
Καλά ναι δεν λέω απλά στο setlist δεν το είχαν … :p:p:p:p
Λίγο μονταζάκι θέλει και θα νομίζεις οτι ήσουν στο Sporting, κουκλί θα στο κάνουν:wink:
ειδατε κκ αλλες καμερες εκτος απο αυτες κατω απο την σκηνη?εγω δεν ειδα,πως θα γυριστει dvd της προκοπης?
Στα πλάγια της σκηνής είχε άλλες 2 και στον εξώστη ακόμα 2
α οk,δεν ις ειδα!!!thanks!!!