:lol::lol: Σωστόστ.
Πιο μαύρο από τους Asphyx που έπαιζαν στις ευρωεκλογές?
Βασικά δε νομίζω να είναι λόγος ακύρωσης.
:lol::lol: Σωστόστ.
Πιο μαύρο από τους Asphyx που έπαιζαν στις ευρωεκλογές?
Βασικά δε νομίζω να είναι λόγος ακύρωσης.
Αλλο ευρωεκλογές και άλλο βουλευτικές…Αφού νεκρώνουν τα πάντα εκείνες τις μέρες,και ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις κλπ.Τι να πω.Ούτε εμένα μου φαίνεται λογικό, αλλά το κράτος είναι του παραλόγου…Μακάρι να μας ανησύχησα άδικα.Δεκτά τα καντήλια εφόσον βγω λάθος!
καλύτερα με εκλογές βασικά, να είναι πιό άδειο το κέντρο από ετεροδημότες
Και μόλις τελειώσει η συναυλία, να είναι γεμάτο με ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ που πανηγυρίζουν τον θρίαμβο τους!!:lol::lol: Μία καλή ευκαιρία,να εφαρμόσω αυτά που έμαθα μικρός, παίζοντας Carmaggedon!!!:lol::lol:
μαυρο στις εκλογες!!!θα αφησουμε το γαμο να παμε για πουρναρια!!!:D:D:D:D
ψηφίζω candlemass δαγκωτό λέμε. τα κόμματα να πάνε να…
ε και εκλογες να γινουν τι μας νοιαζει?? δεν νομιζω να ακυρωθει…δεν υπαρχει λογος δλδ…
γιατί τέτοια απαξίωση ρε παιδιά.
εγώ στου διαόλου τη μάνα ψηφίζω και σκόπευα να κανονίσω για κάνα διημεράκι, αλλά σιγά μη χάσω ΓΡΑΝΔ ΜΑΓΟΥΣ. απλά πάνε μάλλον τα σχέδια και για θεσσαλονίκη…
Εκείνο το θρυλικό Carmageddon ακούγεται τέλειο σαν ιδέα! Count me in!!! Και μετά θα τραγουδάνε τα κομματόσκυλα ‘Please let me die in solitude…’
δεν παίζει με την καμία αυτό, καμία σχέση το ένα με το άλλο…θα πάμε να δούμε grand magus και άσε του άλλιυς να πανηγυρίζουν με τις σημαιούλες τους…:D:D
Now playing: Municipal Waste - Beer Pressure
via FoxyTunes
Είναι οριστικό για τις 4 Οκτωβρίου, δεν νομίζω να ακυρωθεί η συναυλία πάντως.
Εμείς πάντως εδώ πάνω θα τους δούμε στις 3.
Και επειδή ξενέρωσα αφάνταστα με την τιμή των Paradise Lost, το περιμένω 10 φορές περισσότερο απο πριν.
Δυσκολο να τους ακυρωσουν λογω εκλογων.Ισως μονο να αλλαξουν ημερομηνια για Αθηνα,αμα βολευει το συγκροτημα,αλλα και παλι χλωμο το κοβω.
τίποτα να μην κάνουν, να μας αφήσουν να δούμε την συναυλία μας και ας σκοτωθούν μεταξύ τους!
Now playing: Grand Magus - Ulvaskall
via FoxyTunes
Ας ελπίσουμε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα:-k:!:
δεν ξερω…ακουγετε εντονα κ απο πολλους πως η θα ακυρωθει η θα γινει αλλη μερα… :-k
Οι Brainstorm για τον ιδιο λογο (νομιζω πως) ειχαν ακυρωθει πριν κατι χρονια.
αφηστε μας να δουμε τα παλικαρια κ εσεις καντε οτι θελετε!!!
γιά ράδιο αρβύλα το κόβω
…κι εγώ το ίδιο:wink::!:
Ότι μπορούν κάνουν πάντα για να τους αντιπαθήσουμε!! πολύ ξενέρα πάντως άμα αναβληθεί!