Candlemass + Grand Magus 3 Οκτωβρίου στην Αθήνα

Οι Brainstorm ειχαν και απογοητευτικη προπωληση απ’οτι θυμαμαι.
Επισης Opeth το 2004 παραμονη των εκλογων ειχαν γινει κανονικοτατα.

Βασικά είναι γεγονός ότι εκείνες τις μέρες νεκρώνει το σύμπαν και ακυρώνονται οι εδηλώσεις.Επίσης, νομίζω ότι αυτό που στο πίσω μέρος του εισ. αναφέρεται ως “ανωτέρα βία” αφορά σε τέτοιου είδους πράγματα…ελπίζω πάντως να μην ακυρώσουν

ρε παιδιά αυτά γινόντουσαν τη χούντα, δεν ισχύουν πλέον

Πές μου οτι έχει αλλάξει κάτι απο τότε να φάω τα αυτιά μου απο τη συγκίνηση…

:D:D:D:D!!!ωραιος ο παιχτης!!!ειπα κ ελαλησα,αφηστε τους σουηδους να ανεβουν στο σανιδι κ καντε οτι θελετε εσεις!!!

Bασικα και γω στου διαλου τον ξαδερφο ψηφιζω (Αρκαδια) αλλα εχοντας να διαλεξω μεταξυ ανικανων και ηλιθιων θα προτιμησω τον συνδιασμο νικης Candlemass+Grand Magus!:slight_smile:

Aκριβως! Αν ακυρωθει απο αντιδραση δεν θα παω να ψηφισω!:stuck_out_tongue: ΜΑΥΡΟ ρε!!!

Γινοντουσαν επι χουνδας εκλογες?:-k:p

[SPOILER]Γαμω θα ειναι ρε, θα γουσταρουμε και στο τελος απο την προρωση και τη συγκινηση θα βγουμε στους δρομους και θα κυνηγαμε κομματοσκυλα να τους παρουμε τα σημαιακια!!!:metal::metal::metal:

:p[/SPOILER]

εννοώ την απαγόρευση των συναθροίσεων καμάρι μου. γιατί ο λόγος να ακυρωθεί μιά εκδήλωση είναι μόνο αυτός. κανένας άλλος.

Ωπα ρε μαγκα, πες μας οτι παρεξηγηθηκες κιολας…

κάθε άλλο. μήπως παρεξηγήθηκες εσύ φίλε μου? γιατί το ύφος σου είναι κάπως… ειρωνικό να το πω?
όπως και, να’χει δεν πειράζει, καλή καρδιά

Ευτυχώς ψηφίζω κοντά (Ανθούσα), οπότε δεν ξενιτεύομαι, αλλά έτσι και το ακυρώσουν θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Άιντε τώρα…

Listening to: Memory Garden - The Bitter End
via FoxyTunes

ελπιζω να μην ακυρώσουν το live. αυτοί μπορούν να κάνουν να σκοτωθούν με την ισχία τους:lightsabre:!!!

Ποια?

Καύλωσα άσχημα που έπεσαν εκλογές γιατί Δευτέρα δε θα χω σχολείο. Βέβαια είναι και τα 32 ευρώ στη μέση…

Από Grand Magus τι ν’ ακούσω, αυτό με τον λύκο απ’ έξω; :b

Το live αφαιρέθηκε από το myspace του Principal.:frowning:

ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΩΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.

ελα δεν κανουν αστεια με αυτα :!:

ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ

Πάνω που χάρηκα ρε πούστη

για να δουμε…ας περιμενουμε ακομα λιγο…αν δεν βγει καποια επισημη ανακοινωση εχουμε ελπιδες ακομα…

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!! ΚΑΡΔΙΑΚΟΟΟΟ!!! Αν ακυρωθεί λόγω της βλακείας θα είναι κάτι περισσότερο από ΤΡΑΓΙΚΟ!!! :x:blow::blow::blow:

+ ένας λόγος να τους μισήσω ακόμη περισσότερο!!! &^%^&$&^*^ Σιχάματα!!!:blow::blow::blow: