Δεν πληρώνω και δεν πληρώνω. Αναρχικοί και αντιρρησίες των οπισθίων καταλήγουμε και μάλιστα σε θέματα που δεν υπάρχει λόγος.
:lol:
Ενταξει δεν θα απαντησω στις σοφιστειες, μιλανε απο μονες τους…
Οπως και να χει δεν ζητησα απο κανεναν να μου κανει κουμαντο που θα ξοδεψω τι…Και συγχωρεστε με που δεν βαζω τη μουσικη(βιομηχανια) πανω απο ολες μου τις αναγκες οπως οι σωστοι οπαδοι…Συγχωρεστε με επισης που ετυχε μεσα σε 3 μηνες να θελω να δω γυρω στις 5 συναυλιες με αυτην να ειναι η ακριβοτερη…Ξερω η σωστη ηθικη λεει οτι ολα εχουν το αντιστοιχο (χρηματικο παντα) αντιτιμο…Με λιγα λογια ο καλος οπαδος πλερωνει…Τελος παντων δες την τελευταια σου προταση…Μιλαει απο μονη της για το πως βλεπετε καποιοι το ολο θεμα…
Μια χαρά είναι τα 40/45 για δύο απ τις καλύτερες (αν όχι τις καλύτερες) doom μπάντες συν Hell και Lord Vicar,την εποχή που η μία μόνη της έχει ταρίφα 30-40 ευρώ.
Όποιος θέλει τα δίνει.Εγώ πιστεύω ότι αξίζουν,απλώς ένα μήνα δε θα βγαίνω,10 καφέδες είναι(ούτε).Τώρα κάτι ντου κλπ που αναφέρθηκαν,ασχολίαστα.
32 ευρω ειχαν τοτε με Grand Magus και Μemory Garden…
Με τους καφεδες εχεις δικιο,ευτυχως που δεν πινω…Τι να κανω μωρε που εχω αδυναμιες στις διακοπες οπως και σε καμια βολτα και η ζωη μου δεν ειναι μονο συναυλιες.
Αν κανω ντου μοναχος θα εχει πολυ ενδιαφερον:lol:
Άποψή σου, άποψή μας, δεν χρειάζεται να μιλάς προσωπικά ούτε να την ενστερνιστείς. Κι όπως είδες δεν έχω κάτι κατά του να πας σε συναυλίες χωρίς εισητήριο απλά αυτό το και καλά από άποψη δεν μπορώ να καταλάβω. Τέλος εδώ.
ον τοπικ, λογικά το λαηβ απότι είδα και από το πρόγραμμα (που 99% δεν θα τηρηθεί και ακριβώς) θα τραβήξει αργά ε;
Αηδία έχει καταντήσει η γκρίνια του Νεοέλληνα,όταν συνειδητοποιήσετε πως δίνετε 40άρια και 30άρια για Nevermore, Paradise Lost Opeth και άλλες μπάντες που όπως και να το κάνουμε στην Ελλάδα έχουν φανατικό μα ολιγάριθμο κοινό,θα καταλάβετε πως οι διογανωτές έβαλαν μια λογικότατη τιμή και πιθανόν να μπουν πάλι μέσα.Μη συγκρίνετε με άλλες χώρες,μα πείτε μου πότε στην Ελλάδα είδατε 4 μπάντες με αυτά τα λεφτά και όχι καλοκαίρι,άρα με λιγότερο κόσμο!Α και προσωπικά λόγω γούστου γουστάρω μόνο Hell,μα δυστυχώς είναι αδύνατο να έρθω…
Εγώ προσωπικά μια άποψη είπα ότι μου φαίνεται ακριβή η τιμή. Και συνεχίζω να το πιστεύω, γιατί δεδομένων των καταστάσεων είναι δύσκολο να δώσει κάποιος 45? για μια συναυλία και ιδιαίτερα αν θέλει να δει μόνο μια μπάντα από αυτές που παίζουν. Τώρα είναι δικαίωμα του καθένα να διαλέξει τι θα κάνει και πως θα διαθέσει τα χρήματά μου, όπως είναι και δικαίωμά μου να πω την άποψή μου.
ντάξει ναι, αλλά και πάλι είναι πολύ καλό το ντηλ. μη κοιτάς αν σου αρέσουν εσένα προσωπικά οι μπάντες. να κοιτάς γενικά τη ιστορία έχει η κάθε μπάντα στο είδος της και να κρίνεις έτσι την τιμή. άλλο το αν εσύ για σένα και τα γούστα σου τα θεωρείς πολλά επειδή δεν πολυτρελαίνεσαι κι άλλο το αν είναι καλό πακέτο ή όχι αντικειμενικά. και αντικειμενικά είναι καλό πακέτο.
θυμαμαι τουλαχιστον 2 απο τις αφισες τους που ελεγαν πανω “Their Final Live ?” (το " ? " μαλλον δεν ηταν τυχαιο…) anyway για οποιον γουσταρει προφανως ειναι πολυ καλη φαση, εγω μαλλον θα προσπερασω, οι Candlemass μ’αρεσουν αρκετα, αλλα δεν μου κανει ιδιαιτερα κλικ να τους δω τωρα…
τους εχω δει 3 φορες (2005-2007-2009) και δν θυμαμαι να υπαρχει τετοια αφισα η κατι αλλο που να αναφερει για last live κτλ…
Το live προτεινεται και επιβαλεται θα ελεγα για οποιον θελει να ακουσει εναν απο τους τελειοτερους δισκους στην ολοτητα του και μαλιστα απο το αυθεντικο λαρυγγι το οποιο , οπως μπορει να διαπιστωσει ο καθενας απο πολλα vids στο youtube βρισκεται σε αψογη κατασταση.
Eπισης η τιμη βλεποντας και τα support ειναι αρκετα καλη. Με λιγα λογια παμε να τα σπασουμε.
Ητανε γραμμενο 100%(Their last show ever?) πανω στο εισητηριο/αφισα εκεινου του θεικου live με Entombed/Dark Tranquility οταν ειχε προτοανοιξει το Gagarin(2002?)!
Το τσίπμησα και εγώ σήμερα νούμερο 115, πήρα και sanctuary και μου εφυγε ενα 65άρι, ευτυχώς πρόλαβα των 40 ευρώ. Τώρα περιμένουμε ανακοίνωση για Symphony X και Emerald Sun και είμαστε κομπλέ!!
όχι, όχι, όχι… σε καμία περίπτωση δεν είμαστε κομπλέ. Πρέπει να ανακοινωθούν Exodus, Volbeat, Lacuna Coil, Skynyrd για το καλοκαίρι, Alice Cooper για όποτε να’ναι και μετά θα είμαστε κομπλέ… ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ.