Candlemass - Trouble - Ghost - Hell - Lord Vicar 8/10/11 @ Fuzz Club

το τσιμπισα σημερα!! ωραιο τικετ!! :smiley:

Συμφωνω απολυτα. Ο συκεκριμενος ανθρωπος φερνει παντα τα καλυτερα πακετα με την πιο προσιτη τιμη και ποσες φορες εχει μπει μεσα μονο αυτος και καποιοι απο μας το ξερουν. Οταν σκαμε 35αρια για 1.30 ωρα paradise lost κραζουμε τα 40 για ενα τετοιο εορταστικο event? Ελεος πια…

:!::!::!::!::!::!::!:

Θα κλάψουνε μανούλες…

Για εσενα μπορει να ειναι μαλακια και να μην εχει νοημα. Αλλα επειδη πολλες φορες το κουραζουμε αυτο το θεμα, αυτο που εχει νοημα στην τελικη ειναι οτι “αν θες τα δινεις, αν δεν θες ή δεν εχεις, δεν πας” τι πιο απλο?

ναι,μιλας μας για κουραση

ειρήνη υμίν τέκνα μου!
το θέμα είναι ότι εκείνο το σάββατο το τρίπτυχο μπύρες-σουβλάκια-metal θα έχει την τιμητική του :smiley:

Δεν ξερω ποιο ειναι το κολλημα σου, αλλα οταν βλεπεις σε καποια thread 10 σελιδες που ολοι λενε για τις τιμες και μαλιστα συνεχεια με τα ιδια επιχειρηματα καπου κουραζει αυτο. Και στην τελικη ο καθενας εχει την γνωμη του, αν μετα απο 100 post συνεχιζεται να γινεται μια ανουσια κοντρα και διαμαχη εκει κολλαει το “οποιος δεν θελει, δεν ερχεται”. Ετσι δεν ειναι αλλωστε?

candlemass (βαλε και με λανγκβιστ), trouble ειναι αντικειμενικα απο τις μεγαλυτερες μπαντες του ειδους, lord vicar πολυ καλοι επισης…οι hell οκ, δεεεεν για μενα , αλλα τελοσπαντων 45 ευρω δεν ειναι και τραγικη τιμη τηρουμενων των αναλογιων

αν και πολυ δυσκολα θα κατεβω απο θεσσαλονικη, οσοι μπορουν να τα δωσουν ας τα δωσουν, δεν μπορει να μην γινει τεραστιο live απο αποψη μπαντων

[SPOILER]Ακριβως το ιδιο και περισσοτερο θα με κουραζαν 100 συνεχομενα hailsθατασπασουμε,οπως και η δηλωση του αυτονοητου(δεν εχω κατι με το hobby σου ε).Για την ακριβεια σε συναυλιοθρεντ,καθε 2ο post χρηστη που δεν εχει να κανει με νεωτερα η καποια χρηστικη πληροφορια θεωρητικα ειναι περιττο,χαιρω πολυ.Και επειδη ακριβως αυτη η φραση ‘‘οποιοςδεθελειμπλαμπλαμπλα’’ υποδηλωνει κατι που θα ισχυσει anyway(οποιος δε γουσταρει…μαντεψε…δε θα ρθειιι!!),δε χρειαζεται να αναπαραγεται μονο και μονο για να εξυπηρετησει λογικη και attitude τυπου ‘‘ματισυζηταναυτοιοιπεριεργοιησυναυλιαθα γαμησειλλλεμε’’.Προτιμω λιγη γκρινια παραπανω,παρα ενα ποστ παραπανω δικο σου η του kaiser.

Βαγγο μαζι σου,εγω δε μιλαω τωρα για το αν ειναι τραγικη η τιμη η οχι.Εγω θα τα σκασω.Αλλα κι αυτος που δε θα το κανει,εχει δικαιωμα να ποσταρει τη γνωμη του για τη τιμη η κατι σχετικο και να πρηξει οσα αρχιδια θελει,εκτος αν σπαμαρει(κατι που δεν εγινε στο θρετν.)[/SPOILER]

Βαγγο κατεβα.Θα σου στειλω καρτα πολυτεκνου και φοιτητου απο φιλαρακι,κολλα εκει τη μαπα σου πανω,διαμονη τσαμπα θα χεις,οποτε κλαιν.Παραειναι κοσμοιστορικο γεγονος:p

χαχαχ με συγκινησες

θελω να σας χτυπησω ολους.αντε γαμηθειτε να πουμε.

Θα κατέβεις Αθήνα;

Προφανώς και θα κατεβεί, το λέει ξεκάθαρα

ναι,απο τη χαρα μου θελω να σας χτυπησω,ειναι ξεκαθαρο.

Ωχ, κατάλαβα…

λούκι είναι -τυχεροί πάντως όσοι μπορείτε και το κάνετε!!!

Αξίζει όμως τα 40 και 45 ευρώ αυτή η συναυλια [U]σε σχέση[/U] με κάτι άλλα που βλέπουμε με τα ίδια λεφτά πάνω κάτω -πέντε ευρώ πάνω, πέντε ευρώ κάτω δεν έχει και τόση σημασία. Οι τιμές γενικότερα είναι ‘‘τσιμπημένες’’…οπότε πάλι καλά να λέμε!!!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Αλλα θα ειμαι εκει απεξω προσπαθωντας…Αλλα δεν πρεπει να χασω trouble ρε γαμωτο:(

Μια χαρά είναι τα 40/45 για δύο απ τις καλύτερες (αν όχι τις καλύτερες) doom μπάντες συν Hell και Lord Vicar,την εποχή που η μία μόνη της έχει ταρίφα 30-40 ευρώ.
Όποιος θέλει τα δίνει.Εγώ πιστεύω ότι αξίζουν,απλώς ένα μήνα δε θα βγαίνω,10 καφέδες είναι(ούτε).Τώρα κάτι ντου κλπ που αναφέρθηκαν,ασχολίαστα.

Όντως η φιλοσοφία δεν πληρώνω δεν έχει κανένα νόημα.
Άλλο να πεις προσπαθησα να μαζεψω λεφτα, δεν τα βρήκα και επειδη λατρεύω το συγκροτημα παω να προσπαθήσω να μπω, και άλλο δεν πληρώνω γιατι είμαι μάγκας και κάτω το κατεστημενο-καπιταλισμός-σύστημα.

Οι άνθρωποι καλώς ή κακώς βγάζουν χρήματα από αυτό, και αν δεν σκοπεύεις να τα δώσεις δεν χρειάζεται να το παίζεις κάποιος. Αν δεν τα έχεις θα τα μαζέψεις. Εγώ ή ο κάθε άλλος που κάνει οικονομίες για να πάει στις αγαπημένες του συναυλίες δεν είμαστε βλάκες, απλά βάζουμε τη μουσική πιο πάνω από τα χρήματα. Και τη μία φορά που θα πας για τζάμπα επειδη δεν σου φτασαν τα λεφτα, ωραία, δεν χρειάζεται να την κάνεις συνήθειο. Δεν πληρώνω και δεν πληρώνω. Αναρχικοί και αντιρρησίες των οπισθίων καταλήγουμε και μάλιστα σε θέματα που δεν υπάρχει λόγος.

Στα της συναυλίας απέκτησα κι εγω το εισητηριάκι μου το οποίο είναι χορταστικότατο και ε υπέροχο artwork, όπως πρέπει να είναι ένα σωστό εισητήριο που πάει για ενθύμιο δηλαδή. Αναμένουμε τη μέρα!

Ψήνομαι να κατέβω, λατρεύω Candlemass, πόσο μάλλον το συγκεγκριμένο αλμπουμ, και γουστάρω κάργα Lord Vicar.
Τώρα Trouble πραγματικά δεν έχω ακούσει ποτέ, κατέβασα να ακούσω. Ελπίζω μην βρω κανά μπελά :Ρ

Και η μέρα είναι SABBATH, όπως πρέπει δηλαδή.

[I]“The place will be cursed by the hands of doom”[/I]

βρε τον αλήτη…το “ύφος” στη φωνή που έχει στο στούντιο , το έχει και στο Live.!!