Δεν μπορω να καταλαβω πως σε καποιους φαινεται ακριβο το εισιτηριο με 4 μπαντες οταν το 30αρι ειναι στανταρακι για 1 μπαντα. Τεσπα μεσα στην βδομαδα παω και εγω για εισιτηριο γιατι οπως εχουμε πει αυτη η συναυλια δεν χανεται…
α μπραβο ! καλα το θυμομουν… τους ειχα δει με evergrey στο Σπορτινγκ νομιζω…
και για οποιον γουσταρει τις μπαντεσ, η τιμη μια χαρα ειναι, δεν ειναι και μπαντουλες γειτονιας…
μιας κ ειναι μετρημενα τα φραγκα παντως, το μονο που εχω στανταρακι ειναι το εισιτηριο του up the hammers διημερου που τσιμπησα!
Εννοώ ασφαλώς κομπλέ για το φθινόπωρο. Έχουμε και πανελλήνιες φέτος . Αυτές οι δύο μαζί με symphony x και emerald sun για φθινόπωρο είναι μια χαρά για 'μένα. ΑΑΑΑΑ, λάθος ξέχασα Iced Earth που κλείνω εισητήριο μες στη βδομάδα μόνο και μόνο γα τη παρέα και επειδή ήταν παλιός πόθος και τότε δεν μπόρεσα να τους δω. Τώρα πια μου είναι αδιάφοροι και δεν εχω και τρελές προσδοκίες…
Μια χαρά πακέτο και καλή τιμή… Τα τρία από τα τέσσερα σχήματα είναι top class:D
Την προηγουμενη βδομαδα πηρα επιτελους εισιτηριο, προλαβα και τα 40αρια, No. 0137. Και τωρα περιμενω να ερθει η 8η Οκτωβριου, να προσκυνησουμε τους αρχοντες του Doom.
Εεεεερ συγνώμη αυτό δεν το είδε κανείς;;
Χαράς ευαγγέλια για τους εγχώριους metalheads ! ! ! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Metal Hammer, οι καταχθόνιοι old school occult metallers Ghost προστέθηκαν στα συγκροτήματα που θα εμφανιστούν μαζί με τους Candlemass στο Fuzz Club στις 8 Οκτωβρίου.
Με αυτή την εξέλιξη το line up της βραδιάς διαμορφώνεται ως εξής:
Candlemass Trouble Ghost Hell Lord Vicar
Καλά ξεμπερδέματα…
ντάξει ναουμ… αυτό είναι κανονικό fest!
τώρα μάλιστα.
α, και μην μιλήσει κανείς ξανά για την τιμή. πιο value for money πακέτο, απλά δεν παίζει!
καλα οχι οτι ειναι και καμια τρομερη μπαντα οι Ghost αλλα νταξ δε χαλανε κανεναν…
Βασικά μόνο και μόνο για το γεγονός ότι γίνεται αυτό το σκηνικό Ελλάδα και ΜΟΝΟ εδώ πραγματικά δεν θα έπρεπε να γκρινιάζει κανένας.
Δεν σας ζήτησαν και 100? για να πάτε.
Εδώ εγώ που δεν καίγομαι για καμία από τις μπάντες και το σκέφτομαι να κατέβω από Καβάλα μόνο και μόνο για να στηρίξω τον όποιο τυπά το διοργανώνει.
παρα πολυ καλο πακετο διπλα στους θεους του doom!θα τιμησουμε σιγουρα!
Όσο πάει και καλύτερα!
Λέτε μέχρι το live να προλάβουν να κλείσουν και τίποτα Griftegard; =Ρ
Καλά εντάξει τώρα το είδα αυτο!!! Δεν υπάρχει αυτό το λαιβ και σε αυτή τη τιμή και είμαστε και Ελλάδα και θα ακούσουμε ολόκληρο Epicus Doomicus Metallicus με Johan Langquist!!! Πωπωπω τιέχει να γίνει!!!
καλά εσύ πρέπει να βαριέσαι πολύ στην Καβάλα… :-k
Ρε astaldo με εφτιαξες τωρα με ghost αλήθεια ισχυει εε; Στείλε λινκ από που το διάβασες να το δω και εγώ με τα μάτια μου γιατί δεν το βρίσκω!! Πώπω της π*υτάνας θα γίνει πάλι!!
Έλα ρε, αυτό έχει γίνει μινι-φεστ ! Καλή φάση!
Εντωμεταξύ, τί ώρα θα αρχίσει/τελειώσει με τόσες μπάντες ? Ευτυχώς δεν είναι καθημερινή…
Προσθέστε και τους Ghost στον τίτλο να το πάρει χαμπάρι ο κοσμάκης.
[SPOILER]Γμτ, για 1 βδομάδα το χάνω.
Δεν μπορώ όμως αλλιώς, ήδη θα θυσιάσω μια ολόκληρη βδομάδα για να δω Cathedral.
Ναι γιατί εμείς είμαστε οι true τύποι, εσείς να πάτε στα Καντλεμασ σας… 8)[/SPOILER]
- Αρκετά
- Όταν λέμε ότι στηρίζουμε κάποια πράγματα το κάνουμε εμπράκτως και όχι μόνο στα λόγια
TROUBLE ρε αληταρά, TROUBLE!
Χαχαχ, ναι ρε Γράκχο άσε ρε γαμώτο. Πονάει.
Δεν μπορούσα αλλιώς, έπρεπε να διαλέξω μία από τις δύο συναυλίες και Cathedral έχω κόψει εισιτήριο εδώ και μήνες.
[SPOILER]Trouble είχα δει την προηγούμενη φορά με Wagner (είχα ανέβει για 2 μέρες μόνο για το λάιβ \m/) αλλά εννοείται πως δεν με χάλαγε να ξαναδώ. Να δω και live πως τα πηγαίνει ο Kory και να ξανακούσω και κανα Tempter φυσικά…
Candlemass τους έχω λίγο άχτι γιατί όσες φορές τους έχω δει δεν τους έχω ευχαριστηθεί πλήρως.
Μία τότε στο φιάσκο του Σπόρτινγκ με το κλειστό λαρύγγι του Μεσσία και μία πρόσφατα με Lowe που είχαν μέτρια/κακή απόδοση. Μόνο στο Rockwave του '05 ήταν εξαιρετικοί αλλά είχαν λίγη ώρα.
Πονάει πολύ που θα χάσω Längqvist γιατί είναι η αγάπη μου αυτός και το Epicus.
Τώρα Lord Vicar ήθελα να δω πολύ, και Ghost επίσης από περιέργεια γιατί έχω ακούσει πως έχουν ψαρωτική σκηνική παρουσία. Τους Hell δεν τους ξέρω…
[/SPOILER]
Thanx Astaldo, παιδιά το εισητήριο γράφει ώρα έναρξη 18:00 τώρα που προστέθηκαν οι Ghost θα ισχύει η ίδια ώρα λογικά εε;
καλά τι πακετάρα είναι αυτή? η τιμη είναι super!
και ghost μέσα στο line up??? θα ακούσουμε και το epicus αλλά και το opus eponymous 8O
, γουστάρω [SPOILER][SIZE=“2”][SIZE=“3”]λεεεεεεεεεεεεεεεμεεεεεεεεεεεεεεε!!! και τα μυαλά στα κάγκελά[/SIZE][/SIZE][/SPOILER]