Ας πει καποιος για την ακριβη τιμη τωρα. Δεν τρελαινομαι για Ghost, καλοι ειναι, αλλα οκ. Γουσταρω που προστεθηκαν στο πακετο παντως, πολλα μπραβο σε οποιον το διοργανωνει. Και μονο που θα ακουσουμε ολο το Epicus φτανει, αλλα ποσο μαλλον τωρα που θα δουμε και αλλες 4 μπαντες.
Εμενα το ιδιο με πριν μου κανει,μιας και Ghost/Hell εν τελει δε με κρατησαν(παντως πανεξεπνη κινηση του διοργανωτη,μιλαμε για τις 2 πιο hyped μπαντες στο αντεγκραου μετσολ atm)αλλα αυτο το μπιλιγκ θα μπορουσε καλλιστα να ειναι η μια μερα πχ του Hammer of Doom,υπερτουμπανο λαιν απ.Θα στηριξουμε.
είναι λίγο τσιμπημένο το τίκετ ή εμένα μου φαίνεται??? δεν είναι κάπως πολλά τα 40 ? για 5 μπάντες?
καλα ρε εδω δινουμε 30e για μια μπαντα!κ λετε οτι 40 ειναι πολλα?ελεος ομως
μαιστα,για μενα η ειρωνεια;
καμ ον, προφανώς και καλαμπουρίζω 8)
θα έδινα τα 40 για να ακούσω μόνο το epicus
Εντάξει, πολύ ντουμιάρικη βδομάδα θα είναι, αρχής γενομένης με τους θεούς Cathedral…
Οι Ghost είναι οι μόνοι που δεν έχω ακούσει καθόλου, αλλά δε με χαλάει, μια χαρά θα περάσουμε…
Μεγάλη αγάπη οι Candlemass, αλλά και οι Trouble όμως ε? Και ας μην ξεχνάμε ότι και οι Vicar που ανοίγουν το event έχουν το καταπληκτικό Fear no pain, και ίσως είμαστε τυχεροί αν παίξουν κάτι ακυκλοφόρητο από το δίσκο που θα βγει τέλη Οκτώβρη.
Βασικά, ότι ειπώθηκε παραπάνω: value for money.
ψάρωσα full:p , μου φάνηκε υπερβολή , όταν για μια σκάμε 30αρια …
Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή, τελικά…! Εδώ για Sonisphere και Rockwave, δε σκάγαμε (εγώ δεν…) 60 ή 80 ευρώ για έξι, επτά[;] συγκροτήματα; Και τώρα πρόκειται να παίξουν 5(!!!) γκρουπάρες με 40 και 45.!!! Αυτά είναι.!!! Τί ώρα αρχίζει η συναυλία, έξι ή εξίμιση, όπως ήταν προγραμματισμένο; Η προπώληση πώς πάει;
Καληνύχτα σας8)
http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=6248 Αναλυτικά το πρόγραμμα της συναυλίας στο παραπάμω λινκ η οποία θα ξεκινλησει τελικά στις 17:00 και θα τελειώσει στις 1:00. Κ-Ο-Λ-Α-Σ-Η :vibrate: !!
Ενταξει, θα ξεκινησουμε στις 5 με Man called horse, μια χαρούλα!
Doom on
ζηλευω μεχρι αηδιας τσογλανια.
για δε κατεβαινς?
για ειμαι Ολλανδια,ειναι μακρυς ο δρομος :Ρ
Μια απ’τα ίδια.
Δεν γίνεται να τους δω ποτέ. Η ξενέρα που είχα φάει το 09( όταν ακυρώθηκε εδώ πάνω για τους ΜΑΛΑΚΕΣ, δεν περιγράφεται.
Trouble όταν ήρθαν δεν άκουγα, που επίσης ψοφάω να δω(έστω και με τον αυτόνανε που δεν τον θυμάμαι) και Lord Vicar μόνο που έχεις Peter Vicar και Lindersson αρκεί…
Οι άλλοι 2 αδιάφοροι.
Πφ.
^ε όχι και αυτόνανε.
…καλά γύρισε η γη ανάποδα και τώρα το πήρα πρέφα…σούπερ βραδιά οκτώ και ωρών8O…και μετά την Κυριακή…τέζα:p
:):!:
φθόνος.
ούτε σονισφηρ να 'ταν ρε και με χαμηλή τιμή. άκου κει 8 ώρες λάιβ. και λίγα είναι τα 40-45.
Σε 2 βδομάδες είναι και πρόσθεσαν και άλλο όνομα. Καλή φάση. Το εισιτήριο για την περίοδο που διανύουμε δεν είναι φθηνό (το είπαμε), αλλά είναι πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι value for money. 5 ξένες μπάντες, κάποιες στη δύση τους κάποιες στο άνθος τους. Πρόλαβα και πήρα και 40αρι και είμαι χαρούμενη.
Εγώ πάω κυρίως για Candlemass και Lord Vicar, αλλά θα τα τσεκάρω και τα άλλα.
Ηθελα να παω σημερα να παρω εισιτηριο αλλα εχει απεργια γαμωτο. Εχουν μεινει 40αρια ή αδικα ελπιζω?