Ρωτώντας το Σάββατο στο Tickethouse μου είπαν ότι έχουν αλλά δεν ξέρω πόσα.
…υπαρχουν ακομα καμια 100αρα tickets των 40 ευρω…λογικα θα προλαβεις αν πας μεχρι την πεμπτη…
Πεμπτη θα παω αναγκαστικα γιατι δεν κινειται τιποτα λογω απεργιων.
Παρε και ετοιμασου να doomιασεις πολυ… Ανυπομονω απιστευτα για αυτη την συναυλια.
και εγώ για Πέμπτη το κόβω να πηγαίνω , και 40άρια να μην βρω πολύ που χέ###κα , θα πάω βρέξει χιονίσει.Άντε να έρθει το επόμενο Σάββατο να τρελαθούμε τελείως:!:
Ρε παιδιά φτηνότερο εισιτήριο δεν γίνεται να μπει! Καλώς ή κακώς. Κακώς φυσικά για μένα. Δεν φταίει ο διοργανωτής. Για να βγει θα πρέπει να γίνει σολντ αουτ. Απλά δυστυχώς όλα σε αυτή την κωλοχώρα κοστίζουν και φορολογούνται αδρά. Πάντως μέχρι προχτές που πήρα εγώ είχε 40άρια.
ρε γαμωτο ειναι συναυλιαρα,αλλα τετοια εποχη δεν προκειται να βρω τα λεφτα για να παω ο κοσμος να χαλασει(εκτος και αν παιξω κανα στοιχημα :-k).
Παίξε το γαύρο αύριο διπλό στο Λονδίνο…:lol: σίγουρα κέρδη!
τσιμπησα κι εγω εισητηριακι με 40
κοιταζα λιγο σετλιστ και απ οτι φαινεται το epicus το λενε στο τελος
Στις δυο προηγουμενες συναυλιες που το ειπαν ολοκληρο, ηταν στη μεση του live…
Που το ειδες αυτο? Τσεκαρε εδω
http://www.setlist.fm/setlist/candlemass/2010/debaser-medis-stockholm-sweden-13d2f999.html
και εδω
http://www.setlist.fm/setlist/candlemass/2011/roadburn-festival-tilburg-netherlands-3d39d0b.html
στην μεση το λενε, βγαινουν με Lowe, λενε 6 κομματια, μετα ολο το [B]ΕΠΟΣ[/B] με Johan και μετα αλλα 3-4 κομματια. Λογικα ετσι θα γινει και εδω.
Αν μεχρι τωρα δεν εχουν φυγει ουτε τα πρωτα 500 , αρχιζω και φοβαμαι μην γινει καμια στραβη!!!
Εγω κατεβηκα τη Δευτερα και πηρα κι ειχε καμια εκατοστη σε εκεινη τη φαση. Ο αριθμος τους δεν θα 'χει μειωθει και πολυ λογω απεργειων αλλα μου φαινεται λιγο απιθανο να υπαρχουν ακομα την επομενη εβδομαδα.
Τσίμπησα σήμερα το σαραντάευρω εισιτηριάκι υπ.αρίθμ. 324 από το Metal Era. Αν και ο αριθμός δεν είναι απόλυτα ενδεικτικός του πλήθους των εισιτηρίων που έχουν φύγουν μέχρι στιγμής, για κάποιο λόγο μου φαίνεται ύποπτα χαμηλή η προπώληση…
θα χρησιμοποιούσα τη λέξη απογοητευτικά. το ύποπτα γιατί το λες?
Ρε σεις λογικο ειναι. Ο κοσμος δεν εχει λεφτα. Πρωτη κουβεντα που εκανα στους Sanctuary με δυο διαφορετικους φιλους / γνωστους:
-Πως εισαι, εχω καιρο να σε δω. Τι νεα;
-Απολυθηκα.
Και ξερω απειρο κοσμο σ αυτη τη φαση. Βαλε επερχομενοι φοροι, βαλε λογαριασμοι, βαλε χιλια μυρια. Εαν καποιος εχει δει ξανα τη μπαντα που θελει, στη φαση που ειναι το ξανασκεφτεται. Θεος τραγουδιστης παραμενει ο Λανκβιστ ε, τον ειδα και το ξερω, αλλα αν ο αλλος δεν εχει να τα δωσει μη παραξενευεστε. Τοσες και τοσες συναυλιες των Candlemass εχουν παει πολυ καλυτερα οποτε σε αυτη δεν παιζει να υπαρχει αλλο θεμα περαν απο τη κατασταση που ηδη διανυουμε.
Αντιλαμβάνομαι προφανώς τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που δεν επιτρέπει σε πολλούς τέτοιες διασκεδάσεις αλλά, μεταξύ αστείου και σοβαρού, είναι για μένα μια από τις πιο “απτές” επιπτώσεις της κρίσης. Θυμάμαι ότι έλεγα σε φίλους πριν 2-3 χρόνια ότι θα ανησυχήσω για την οικονομική κατάσταση όταν δω μεταλλάδικο στο κέντρο της Αθήνας να κλείνει. Τώρα έκλεισε το Rock City (καλά, αυτό μπορεί να το αποδόσει κανείς και στη γενικότερη κατάσταση της μουσικής βιομηχανίας), οι προπωλήσεις πολύ δυνατών συναυλιών δεν περπατάνε και, γενικά, βλέπω αρκετούς να κόβουν χόμπυ και διασκεδάσεις που παλιές έλεγες ότι πρώτα θα κόψουν το φαί και μετά αυτά…
Δυστυχώς όμως, όπως αποδεικνύεται, προκειμένου να κόψεις το ψωμί, κόβεις ακόμα και αυτό που σε καυλώνει περισσότερο απ’ όλα…
Παντως, το νουμερο δεν νομιζω να ειναι ενδεικτικο. Και εγω πηρα χθες απο Μεταλ Ερα με αριθμο 232…
Όταν υπάρχει παραπάνω από ένα σημείο προπώλησης, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το πόσο ακριβώς εισιτήρια έχουν πουληθεί. Μπορεί στο Ticket House (από το οποίο φαντάζομαι ότι αγόρασε εισιτήρια περισσότερος κόσμος) να έχει διώξει παραπάνω - ακόμα και 45-άρια μπορεί να πήρε κάποιος που δεν το έψαξε. Αν όμως ισχύει ότι έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής λιγότερα από 500 εισιτήρια (όσα είναι τα 40-άρια), τότε μιλάμε για πολύ τραγικά πράγματα δεδομένου του billing.