Candlemass - Trouble - Ghost - Hell - Lord Vicar 8/10/11 @ Fuzz Club

οι trouble εχουμε ιδεα τι περιπου θα παιξουν;;
στο σαιτ που ειχε ποσταρει πιο πισω ενας φιλος δεν εχει δικες τους σετλιστ

Το χουμε πει χίλιες φορές, ας το πούμε άλλη μία :
Για πολλούς και διάφορους λόγους ο αριθμός που γράφεται στο εισιτήριο κάποιου που το αγόρασε π.χ. σήμερα δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το πόσα εισιτήρια έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα.Period.

Τα τελευταια χρονια παιζουν λιγο απ ολα - περαν του Run To The Light που θεωρω ανεπιπτρεπτο να απουσιαζει αυτο TO ΕΠΟΣ - με μεγαλυτερη εμφαση στο ομωνυμο album τους. Το οποιο καλα κανουν και το τιμουν ιδιαιτερα, γιατι πρωτον ειναι δισκαρα και δευτερον ειναι ο πιο συναυλιακος δισκος τους. Αυτο το ALL IS FORGIVEN ειδικα, αν το παιξουνε, 40 εγκεφαλικα θα παθω. Οπως κι αν το τραγουδησει, δε με νοιαζει, παιχτε το κι instrumental αμα λαχει θα τραγουδαμε εμεις απο κατω. Αγαπημενο κομματι Trouble με χιλιομετρικη διαφορα.

θα συμφωνησω απολυτα!:thumbup:

Γενικα εχει βρει κανεις κανα site να εχει προσφατα setlist των Trouble?

Κατα τα αλλα η προπωληση οντως δεν τα παει καθολου καλα αν ακομα δεν εχουν φυγει τα 40αρια 1 βδομαδα πριν το live, αλλα η οικονομικη κατασταση ειναι οντως τραγικη και ο κοσμος δεν τα εχει για να τα δωσει.

εγώ σήμερα πήρα 40άρι από metal era. νομίζω πως παίζει να ήταν το τελευταίο

Εγώ πήρα 45άρι απο Ticket House.

Τσιμπησαμε τικετ επιτελους,ετοιμοι.

Άντε πλησιάζει!!! :D:D

Κωλόφαρδος κολλητός κερδίζει πρόσκληση από το πάρτυ του RockHard το Σάββατο.
Δε γουστάρει Candlemass και μου τη δίνει εμένα.:smiley:

Δινω Κυριακή, αλλά δε γαμιέται, 1 φορά θα δω Λανκουιστ με Lowe μαζί.

άρα ο κωλόφαρδος ήσουν εσύ. ο φίλος απλά δεν είχε γούστο :stuck_out_tongue:

Όντως… :smiley: Κωλόφαρδε :lol:

χθες ειχε ακομα 40αρι το μεταλ ερα, ολε!

Προφανώς δεν θά’μαστε και πάρα πολλοί…αν δεν ξενερώσουν τα συγκροτήματα, δεν με χαλάει και μένα:):!:

έχω μπάλα ch l πάντως εγώ:!:

θα έχει πάνω από 800 άτομα. αη αμ σουρ

επειδη ενας φιλος τελικα δεν μπορει με τπτ να ρθει το σαββατο μου ζητησε να του βρω αγοραστη για το εισητηριο…ειναι απο τα 40αρια…οποιος ενδιαφερεται ας πει!

ποσους χωραει περιπου το fuzz?

1200+ σίγουρα

Με μια χιλιαρα θα ειναι πολυ καλα πιστευω.