Aμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του τοξικού στο σαββατιάτικο ντέρμπι. Οι γιατροί της ομάδας λένε, ότι δεν αντέχει πάνω από δύο με δυόμιση ώρες, ενώ αυτό θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή…
Αντίθετα ο jonkyr θα συμμετάσχει κανονικά, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές…
έχω να δω τοξικό να μεταδίδει από το maiden vs priest
Χα χα, που το θυμήθηκες…
Μας κόψαν το ψωμί οι μ…ς.
[SPOILER]Οι μ-οντ-ς εννοούσα, μην πάει ο νους πουθενά και φάμε και κάρτα…[/SPOILER]
3 μερες εμειναν και μετραμε αντιστροφα. Παντως χτες που το συζηταγα με φιλο απο το forum ισως καλυτερα να μην γινει sold out για να μην ειμαστε σαρδελες και να το απολαυσουμε. Απλα μην παιζουμε και μπαλα που λεει και ο Elric αυτο θα ειναι ντροπη… Μια 1000αρα να ειμαστε ειναι καλα.
Ξερει κανεις που μπορω να δω προσφατα setlist των Trouble?
Under the oak με Λανκβιστ και μπορω να κρεμασω τα παπουτσια μου.
Υ.Σ.: ΟΚ, ο μανατζερ δε με αφηνει, αλλα επρεπε να το πω για τους οπαδους. Το mood για το τραγουδι ισχυει παντως.
Μπα όχι, ίσα ίσα γουστάρει αλλά μου την έδωσε γιατί ξέρει την καύλα με Candlemass. Ειδικά Epicus Doomicus με Λανκουηστ, πωπω της καριόλας θα γίνει.
an eimastai mia 1000ara tha mpei polyyyyyyy mesa to live…:?
den to blepw na ksanaginetai pote ksana tetoio paketo…
p.s.sorry gia ta agglika alla den exw ellinikous xaraktires sauto to pc…
Ευχαριστούμε τη χρήστρια Sentient no_6 που μας προμήθευσε σήμερα με εισιτήριο των 40. Δε μας χάλασε
Mια φίλη πουλάει εισιτήριο 30?
Εσυ μου πηρες το εισιτηριο αλητη; :lol:
ενδιαφέρομαι
:D:D:D
Θυμίσου να με βρεις στο live να μου παίξεις καμιά σφαλιάρα, αν πιστεύεις ότι αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα! :lol:
Αν και βλέποντας αυτό το ποστ του Stoupeace δε μπορώ, εκνευρίζομαι. Υπάρχουν και άτομα πιο τυχερά από μένα! :evil:
Έχουμε καμιά πληροφορία για το πώς πήγε η προπώληση?Τουλάχιστον να έφυγαν τα 500 πρώτα, μην παίζουμε και μπάλα.
μπαλα+μεταλ=συνδιασμος που σκοτωνει!!!
Δεν θελω να πιστεύω οτι ο κόσμος είναι αρκετα καθυστερημένος για να αφήσει τέτοιο λάηβ με 500 άτομα
είναι κάλό το σουβλατζίδικο που έχει εκεί κοντά???
Θα σε αναζητησω, οχι ομως για σφαλιαρα αλλα για να τα πουμε
Ελπιζω οτι θα ειμαι εγω αυτος (αν καταφερουμε να επικοινωνησουμε χεχεχε)
Πουλάω και εγώ το εισιτήριό μου όσο το πήρα (40 ευρώ). Όποιος ενδιαφέρεται, pm.
Θα ταν ωραία φάση αλλά σήμερα έχει αλλες αγάπες.