Candlemass - Trouble - Ghost - Hell - Lord Vicar 8/10/11 @ Fuzz Club

1,20 το σουβλακι εχει, :stuck_out_tongue:
Παντως δεν με εχει πειραξει ποτε:D

Mην αγχωνεσαι, επειδη σε καταλαβαινω στο θεμα φαγητου θα τη βρουμε τη λυση :stuck_out_tongue:

χαίρομαι που βλέπω ανταπόκριση σε ένα τόσο καίριο και σημαντικό ερώτημα :stuck_out_tongue:

1,20 το καλαμακι η πιτα???

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχαν φύγει πάνω από 500 εισιτήρια.

Να μάθεις να ευχαριστείς δημόσια όλους όσους σου δίνουν προνομιακά εισιτήρια :stuck_out_tongue:

Αφήστε τα σουβλάκια και φέρτε ταπεράκια να κάνουμε πικ νικ στον εξώστη.

Κλασικό αξεσουάρ που φέρουν οι Έλληνες γιοι, μάλιστα τα δίνουν οι μανούλες και με το ζόρι. Το σύνηθες ελληνικό ταπεράκι περιέχει κεφτεδάκια, πολλές φορές επιμελώς τυληγμένα με αλουμινόχαρτο. Βέβαια, πιο συχνά το φαινόμενο του ταπερακίου απαντάται στις ελληνικές παραλίες το καλοκαίρι και όχι τόσο στις συναυλίες, αλλά τέλος πάντων.
Εγώ μάλλον θα πάρω τίποτα κρουασανάκια από το περίπτερο, δε θα τη βγάλω καθαρή 8 ώρες εκεί πέρα, για σουβλάκια δεν ξέρω, θα δω.
Άντε, πλησιάζουν οι μεγάλες ώρες του doom :slight_smile:

η μέρα είναι μπύρες,μέταλ και σουβλάκια. τρουίλα:metal::metal::metal:

Μια φορά είχα πάει στο σουβλατζίδικο απέναντι στην Πειραιώς και έχει ωραίο γύρο στα κάρβουνα.

Μετά από πέντε - έξι ώρες μέταλ θα σου φανεί σίγουρα ακόμα νοστιμότερος!

Εισιτηρια στο ταμειο λετε να υπαρχουν κατα τις 8 αυριο?

Ωρα εναρξης λεει 5,παιζει να τελειωσει το νταβαντουρι πριν τις 12?

εξαρταται…αν δεν υπαρξουν αυτα τα 25λεπτα (?) διαλειματα μεταξυ των συγκροτηματων!!!
αλλιως 1 :frowning:

CANDLEMASS: 23:00 - 01:00
TROUBLE: 21:00 - 22:30
GHOST: 19:45 ? 20:35
HELL: 18:20 - 19:20
LORD VICAR: 17:00 - 17:55

…αν όλα πάνε καλά με το χρονοδιάγραμμα…και με τις γκρουπάρες που θα παίξουν, θα ζήσουμε ανεπανάληπτη βραδιά:):!:

Εγω παντως πιστευω, οτι μπορει και να ειναι και το live της χρονιας :!:

τσίμπησα και γω εισιτηριάκι. δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι θα δω κάντλΕμασσ (όπως τους είχε αποκαλέσει κάποτε κάποιος έλληνας δημοσιογράφος).

βασικα αμα ειναι 25λεπτα οπως λεει το προγραμμα καλα θα ναι… μη παει και παραπανω φοβαμαι εγω

οπως και να χει θα χυσουμε δακρυα χαρας αυριο

Ξεκινάω για φαζζ, ελπίζω να γυρίσω ζωντανός μετά από αυτό :lol: :p!!

Σας ζηλεύω αργκρρρ…αχ, περιμένω, τουλάχιστον, βιντεάκια και από lord vicar <3 μην ξεχνιόμαστε… :Ρ

Απο νωρις στις επαλξεις σημερα, αντε να περνανε οι ωρες!

Ηρθε η μεγαλη μερα. Candlemass και ολο το [SIZE=“3”]EPICUS DOOMICUS METALLICUS [/SIZE]με Johan Langqvist… Και καμμια 10αρια ακομα κομματαρες απο την μπανταρα. Και αλλες 4 πολυ καλες μπαντες για προγευμα… Αυτα ειναι. 25 χρονων εγινε η δισκαρα (συνομιληκη μου) και θα παμε να το γιορτασουμε οπως πρεπει.Καλα να περασουμε, παμε για προσκυνημα στους [SIZE=“3”]ΘΕΟΥΣ[/SIZE] του Doom…