Εγω παντως θα χασω τους πολυαγαπημενους μου Lost για πρωτη φορα και θα προτιμησω Burnt By The Fucking Sun. Οποιαδηποτε* μπαντα και να επαιζε, θα προτιμουσα τους Burnt By The Sun δλδς.
Βασικα, Burnt By The Sun. Μονο Burnt By The Sun, τιποτ’ αλλο.
Εχω σκατοπορωθει, τους περιμενω τοσα χρονια.
Παρακρουσις.
*Νταξ, μη λεμε μλκιες, υπαρχουν κι οι Bolt Thrower.
σορρυ φιλαρακο μα αυτο που ειπες ηταν χοντρη μαλακια. το gagarin θα ειναι φισκα. με τετοιες συγκροτηματαρες εγς που λατρευω paradise lost αν επρεπε να επιλεξω θα πηγαινα κανιμπαλ. ασχετα που δοξα τω θεω μπορω να παω κ στις 2.
Σορρυ φιλαρακο αλλα επειδη με καθε σου ποστ εισαι σκετη προσκληση, για πες μου ποια ντεθ μεταλ συναυλια στην ελλαδα εχει μαζεψει πανω απο 500 ατομα. Κι οταν λεω ντεθ μεταλ δεν εννοω αθειστ που εχουν τιγκα κοινο απο προγκρεσσιβαδες.
ΑΝ, εχει κοσμο, θα ειναι επειδη ο ακραιος ηχος ειναι ξανα στο προσκηνιο και πολλοι πιτσιρικαδες θα ερθουν για την εμπειρια και μονο. Αλλα ακουγεσαι τοσο σιγουρος δλδ που θελω να δω τι επιχειρηματα εχεις.
Ουφ είσαι άμπαλος. At The Gates, Morbid Angel στο Ρόδον, ακόμα και οι Καννίβαλοι την τελευταία φορά στο Αν είχαν πολύ περισσότερα από 500 άτομα. Και σίγουρα θα υπάρχουν και παλιότερες που δεν μου έρχονται τώρα. Και στους carcass στο ροκγουεηβ δεν είδα μόνο 500 άτομα από κάτω να κοπανιούνται, αν και αυτό δεν είναι ακριβώς επιχείρημα.
@Nihilist: Τι λες ρε μλκ που ειχε πανω απο 500 στους Cannibal. Αν ηταν ετσι δε θα μπορουσατε να αναπνευσετε. Tο An στα πολυ τιγκα χωραει 550 ατομα*, ενω το gagarin 1200. Κι γνκ δεν αντιλεγω πως υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις, αλλα ποσες ειναι; 3; 4; 5 πες; Τους At The Gates τους ειχα αναφερει και σε προηγουμενο post νομιζω, φυσικα και το ξερω δλδ. Οπως και το οτι και οι δυο εμφανισεις των MA ειχαν αρκετο κοσμο. Αλλα ενταξει, ηταν ενας τροπος για να μη πω, αυτο που ειπε απο πανω ο Bleedin, επειδη καλη η πλακα, λογικες οι αψιμαχιες, αλλα οχι και στα μουτρα προσβολες.
*Οι 2 περιπτωσεις που ανεφερα ηταν one off, γι αυτο κι υπηρχαν μεχρι και λυποθυμιες.
Δεν ξέρω για προσβολές και δεν με νοιάζουν κιόλας, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έχεις άδικο. Και ναι στους καννίβαλους δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε.
Ε κοιτα, οπως το βλεπω γω τουλαχιστον, αν λες στον καθενα εδω μεσα οτι ‘‘λεει μαλακιες’’, ‘‘ειναι βλακας’’, κι αλλες τετοιες καφριλιες, μη περιμενεις και πολυ σεβασμο. Ο,τι δινεις, παιρνεις.
Edit: @ Nihilist: Καλα ρε συ, την αλλη φορα δε συμφωνουσες μαζι μου οτι στις περισσοτερες ντεθ μεταλ συναυλιες δεν εχει κοσμο; Θα με κουφανεις δλδ.
Communication breakdown. Προφανώς και στις περισσότερες συναυλίες δεν έχει πάνω από 300 άτομα, αλλά έτσι όπως τοποθετήθηκες ήταν σαν να λες ότι καμία δεν έχει μαζέψει ποτέ πολύ κόσμο, κάτι που φυσικά είναι άτοπο.