Cannibal Corpse/Dying Fetus/Evocation/Obscura 16+17 Οκτωβρίου Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Νταξ, ναι, εχεις δικιο. Περισσοτερο εννοουσα πως δεν υπαρχουν μπαντες που να εχουν σπασει το φραγμα των 500 - 600 στη πολυ καλυτερη. Οτι υπαρχουν περιπτωσεις υπαρχουν, αφου μερικες τις ειδαμε παρεα :stuck_out_tongue: , αλλα αυτο λεω, 5, 6, 7, πες, συναυλιες στα τοσα χρονια δεν ειναι ο κανονας, μαλλον η εξαιρεση θα ελεγα. Anyway, αυτη λογικα θα εχει κοσμο, μονο και μονο επειδη δεν εχει καποιο αλλο ‘‘ακραιο’’ λαιβ εκει κοντα, οποτε οσοι τα ακουνε θα πανε σουμπιτοι. Για να δουμε ποσους θα μαζεψει δλδ, το εχω περιεργεια, κι οπως ανεφερα και πιο πριν, μακαρι να εχει λαο για να αρχισουμε να βλεπουμε κανα πακετο της προκοπης. Αυτο το πραγμα εδωπερα δλδς δε θυμαμαι να εχει γινει πολλες φορες.

σορρυ αλλα το “μαλακιες” το ειπα τ στυλ “ακυρο αυτο που ειπες φιλε…”. οχι προσβητικα. βλακα δεν ειπα καποιον. επισης πεστιλενς ειχε 500 ατομα. δεν ηταν φισκα αλλα 500 τα ειχε. επιπλεον πες μου, εχουν ερθει πολλα μεγαλα ντεθ μεταλ γκρουπ κ εχουν φαει ακυρο απο το ελληννικο κοινο (λιγοτερα απο 500 οπως λες) ωστε να συμπαιρενεις οτι δεν παει ο κοσμος στο ντεθ? γιτι εγω νομιζω οτι απλως σπανια ερχονται καλες καθαρα ντεθ μεταλ μπαντες… τωρα τελευταια αρχισαν λιγο παραπανω…

edit:και obituary νομιζω ειχε ενα 500αρακι…

Κοιτα, μπορει να τα λες σε υφος κουλ, ‘‘ρε φιλαρακι λες μλκιες κλπ’’, αλλα στο λεω φιλικα τωρα, το υφος πολλες φορες δε φαινεται απ το νετ κι ο αλλος το παιρνει πολυ στραβα. Το ιδιο παθαινω κι εγω καμια φορα δλδ, ξερω που το λεω.

Κι ενιγουει, αυτος ειναι κι ο λογος για τον οποιο δεν ερχονται τοσο συχνα καποια πραγματα. Ο,τι εισαι σιγουρος πως θα πουλησει, ερχεται, αν βολευουν οι συνθηκες. Παλι καλα δλδ που υπαρχουν και ατομα σε αυτη τη φαση που ειναι οπαδοι, αλλιως δε θα βλεπαμε ποτε Asphyx, ειμαι σιγουρος γι αυτο.

Έτσι όπως τα γράφεις τώρα συμφωνώ πλήρως.

Αν εξαιρέσεις τους Death το 98 και τους At the Gates πέρσι, τα dm live πάντα μάζευαν από αρκετό (Morbid Angel, Obituary) εώς λίγο (Deicide) ή απελπιστικά λίγο (Hypocrisy) κόσμο. Τα τελευταία 2-3 χρόνια κάααααααατι παει να γίνει, αλλά και πάλι πολύ λίγοι (σε σύγκριση με άλλες χώρες) είμαστε στη φάση.

Α μπράβο και οι Obituary 2 φορές γεμάτοι ήταν. Death δεν έχω δει…

…ρεμάλι Bleedin :stuck_out_tongue:

:har::har::har:

ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ. ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ.

Εκεινα τα χρονια ημουν υπερβολικα ταγμενος στο αγνο χεβυ μεταλ.

Βασανίσου κι εσύ. :har:

Τονίζω πως αναφέρομαι σε μεγαλύτερους χώρους (Gagarin, Ρόδον παλιότερα κιετσι). Το να γεμίσουν οι Napalm Death ή οι Cannibal το Αν δε μου λέει κάτι.

τι ωρα βγαινει η πρωτη μπαντα?

κατά τις 7?κάπου εκεί

χμμμ

κατευθειαν απο τη δουλεια δηλαδη…

shit!

πάρε αλλαξιά!!

i will!!!

20.30 ξεκινά το λαιβ της αθήνας σύμφωνα με την αφίσα.

δε μου λες.με τη κάμερα τι θα κάνουμε?

ρε αν ξεκινησει τοσο αργα, ποτε θα προλαβουν να παιξουν 3 support?
δυσκολο να τραβηξει μετα τις 12.

στην αθήνα έχει 4 σαπόρτ.

μάζεψέ με απ’τα ξενύχτιααααααα…:-({|=

γιατί δύσκολο?δε θυμάσαι εξοντους κλπ και πεστιλενσ κλπ που τέλειωσαν μετά τις 12?το 2 μάλιστα καθημερινή

γιατι δυστυχως σε καμια απο τις δυο δεν ημουν παρων. :cry: