Αφενός εσύ έχασες, αφετέρου κράτα λεφτά για ταξί την Παρασκευή.
Ναι κράτα λεφτά γιατί αποκλείεται να την παλέψουμε με το μετρό μετά τον όλεθρο, την πράσινη γλίτσα,τα συκώτια, μπαλτάδες και τα ρέστα που θα εξάπολύσουν πάνω μας οι μπάντες.
Είμαι γκραφικ ντηζαηνερ το ξέρω.ντηαλ γουηθ ιτ
Btw: Οι συναυλιες της εν λογω εταιριας συνηθως αρχιζουν στην ωρα τους, οποτε να ξερετε πως 8μιση ‘‘νταν’’ εινσι και το πιθανοτερο να ξεκινησει.
Προφανώς τους περισσότερους τους απασχολεί το πότε θα τελειώσει.
Ε. Αν αρχισει στην ωρα της, θα τελειωσει και νωριτερα.
!
δεν ξερω…αυτο με το ταξι με προβληματιζει.
θα πεσω πανω σε κανενα σαπιο ταξιτζη και φοβαμαι πως θα αντιδρασω υστερα απο τετοιο live.μην βρουν οι στιχοι των καννιβαλων εφαρμογη πανω του…
απο την αλλη, και στο metro παρασκευη βραδυ παιζουν καγκουρακια, υπανθρωποι με σκυλοhiphop στο μεγαφωνο του κινητου τους.ακομη μεγαλυτερος κινδυνος ζωωδους αντιδρασης.:twisted:
παρτην μαζι σου
να τραβηξουμε και καμια φωτο
οπωτε 20:30 ξεκινα το λαιβ
much better!!!
Καλημέρα παίδες, πήρε κανείς χτες ή σήμερα εισιτήρια? Θα ανέβω από Καλαμάτα αύριο απόγευμα και φοβάμαι μην πάρω το μακρύτερο στο ταμείο…
αποκλειεται να μη βρεις!!!
Τώρα ρίχνει καρέκλες και το βράδυ θα βρέξει αίμα λέμε! Όχι, βλακείες λέω, θα βγεί ήλιος στο Γκαγκάριν και θα μας κάψει όλους!
Τα λέμε εκεί σάπιοι συμφορουμίτες!
'Οποιοι ψιλοψήνεστε, μην κάνετε το λάθος και το αφήσετε. Μιλάμε για ξύλο!
ειμαστε ετοιμοι για ολεθρο!!!καλα να περασουμε μαγκες!!!
ρε παιδιά όντως ξεκινάει στις 20.30???
εχεί κανείσ κάτι σίγουρο?
πολυ περίεργο είναι τόσο αργά με τόσεσ μπάντεσ!!!
Όντως! Ας μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει παρακαλώ!
το προβλημα ειναι μην τυχον δεν αλλαξαν την ωρα με την προσθηκη των burnt by the sun και αρχισει πιο νωρις, αν και πιστευω κατι θα ειχε ακουστει.
θα δουμε…
σε λιγη ωρα κανονιστε ραντεβου με την αρρωστη πλευρα του εαυτου σας εξω απο το
gagarin.:roll:
θα γινει των καννιβαλων.:twisted:
Δεν το πιστευω οτι χανω αυτη τη συναυλια ρε π*υστη μου.Πω,ρε σας ικετευω βγαλτε κανα βιδεο obscura,και dying fetus.Για μενα.Και τον webster αμα θελετε.
γυρισα,νεκρος!!!αυριο θα τα πουμε…D Y I N G F E T U S
Αφού γύρισα σπίτι μου ολόκληρη, πάλι καλά.
Αthens was (clearly) eviscerated tonight.And so was I.
Είμαι πεθαμένη (προφανώς ε αφού είμαι η κορπσεττ) αλλά ευτυχησμένη.Περισσότερα όταν αναγεννηθώ.cheers
Edit: και dying fetus ΘΕΟΙ ε.kill your mother rape your dog κλπ
fuck your dog for satan.
Λόγω δουλειάς και άλλων υποχρεώσεων πρόλαβα μόνο Dying Fetus και Cannibal Corpse.
Δεν είναι το είδος μου η brutal death σκηνή, αλλά μπορώ να κρίνω πότε μια παρουσία αξίζει και πότε όχι (με τα δικά μου κριτήρια πάντα), και οι Cannibal που είχα παρακολουθήσει πάλι στο Gagarin πριν 5(?) χρόνια με είχαν αποζημιώσει τα μέγιστα.
Όπως έγινε και σήμερα βέβαια. Τρελοί επαγγελματίες τα παιδιά, ο Fisher είναι τέρας της φύσης, θεός. Ο ήχος τους έχω την αίσθηση ότι ήταν αρκετά καλύτερος την προηγούμενη φορά.
Αφορμή να γράψω όμως είναι οι Dying Fetus. Μου άρεσαν πάρα-μα πάρα πολύ. Δεμένοι, φουλ προβαρισμένοι, ο drummer μορφή (εντελώς άρειος στην εμφάνιση, ένα mjolnir στο λαιμό του έλειπε), και οι άλλοι δύο να εναλλάσσουν φωνητικά ενώ έπαιζαν τις ΚΑΛΤΣΕΣ τους. Πραγματικά εξαιρετικοί, και πολύ φιλικός ο Beasley που ήταν αραχτός με μπυρέτο στην έξοδο, φωτογραφηθήκαμε, κομπλέ.
Και γαμώ, φχαριστήθηκα παραμόρφωση σήμερα.
Eπιγραμματικά.
Evocation: Κι εμένα μ’αρέσουν οι Dismember παιδιά, αλλά δεν κάνω έτσι!
Οbscura: Τεχνικοί, άνετοι με γαμάτες συνθέσεις. Κρίμα τελικά που τους είχα χάσει στο brutal assault. Death meets Atheist με ολίγη από Nocturnus σε σημεία, πολύ καλοί, και ευχάριστο δωράκι η διασκευή Death. Κακός ήχος όμως.
Burnt By The Sun: Γι αυτούς πήγα, οκ άρχοντες, αλλά ο ήχος τους ήταν ανύπαρκτος, δεν έπαιξαν Dow Jones and the temple of doom, γενικώς περίμενα περισσότερα από μια μπάντα του βεληνεκούς τους.
Dying Fetus: Η καλύτερη μπάντα της μέρας. Θυελλώδης εμφάνιση, τίγκα στην πόρωση και την τεχνικούρα. Όσοι τους είχατε δει περσι με testament ξεχάστε το. Σήμερα ήταν 3 κλάσεις πάνω.
Cannibal Corpse: Ποτέ δεν ήμουν φαν, για μένα είναι πιο υπερεκτιμημένη death metal μπάντα. Έχουν όμως 3-4 κομμάτια που μετράνε, οπότε έκατσα για να τα ακούσω. Τους είχα δει και το 2001 στο σπόρτινγκ, αλλά σήμερα ήταν μια απογοήτευση σκέτη. Υπερβολικά θορυβώδης ήχος, άψυχα επαγγελματικό παίξιμο, γενικώς μου φάνηκε σαν να μην “το’χουν” πια, και βασικά, όταν παίζουν ένα Skull full of maggots και δεν καταφέρνουν να μου κινήσουν το ενδιαφέρον, ε τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.
Αυτά.
QFT. Τα υπόλοιπα στο λαιβ ριπορτ.