Carcass - 27.3.2015 Principal Club /Thessaloniki & 28.3.2015 Gagarin205 / Athens

ωχ ?

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Ίσως πάω. Την πρώτη φορά που ‘ρθαν στο Rockwave ήταν σοκ, παιδικό όνειρο ετών κλπ. κλπ. Το “Surgical steel” δε μ’ άρεσε, αλλά τους ξαναέβλεπα.

Άφραγκοι θα μείνουμε… :frowning:

Εχουν μαζευτει καμποσες συναυλιες και μαλιστα μπομπατες ολες για τον Μαρτιο, το Up The Hammers, οι Primordial, οι The Haunted, τωρα οι Carcass. Φουλ γεματος μηνας, θελω να δω Carcass μακαρι να μπορεσω να παω σε ολες τις συναυλιες.

καλα ρε κουκλε μου πως συνδυαζεις ολα αυτα μαζι με carcass?
epic συναυλια πανακριβη που τα ονοματα εχουν ερθει 200 φορες haunted μετα το 2ο album δεν υπαρχουν συναυλιακα!!primordial δεν ακουω αρα δεν εχω αποψη!!2 ειναι τα λαιβ κατα την γνωμη μου που αξιζουν!!at the gates kai carcass ισως και accept αναλογα την τιμη του εισητιριου και το setlist

carcass τελεία

WOLF και CARCASS. Εκεί θα πήγαινα αν είχα την ευχέρεια να πάω όπου γουστάρω. Carcass είναι τεράστιο απωθημένο μου αλλά έχω ήδη κλείσει για Wolf και έτσι βγαίνω από το δίλημμα (καλύτερα, θα ήταν μεγάλο βάσανο).

Το Surgical Steel είναι μεγάλη δισκάρα πάντως.

ε όχι και δεν υπάρχουν συναυλειακά οι The Haunted μετά το 2ο αλμπουμ… #-o
Στο revolver ή στο Dead eye θα σε χαλούσε να τους έβλεπες?

Γουστα ειναι αυτα, προσωπικα λατρευω Manilla Road και δεν τους εχω δει ποτε, γουσταρω απειρα με το Bathory Tribute στο οποιο θα γινει μακελειο, οι Slaugter Xstroyes τα σπανε και οι υπολοιπες μπαντες της δευτερης μερας του Up The Hammers ειναι ολες καλες. Μακαρι να μπορουσα να πηγαινα και την πρωτη μερα που θα εχει Titan Force, Omen, Doomsword και Atlantean Kodex που θα ηθελα τρελα να δω και επισης καλες μπαντες να τους πλαισιωνουν.

The Haunted δεν τα εχω ακουσει ολα και ηταν καλη ευκαιρια αυτη η συναυλια να ασχοληθω εντατικα με την δισκογραφια τους, οποτε δεν εκφερω αποψη για αυτο που ειπες.

Οι Primordial ειναι εκπληκτικη μπαντα με φοβερη δισκογραφια και χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια γιατι εχουν γινει ολα τα στραβα και αναποδα καθε φορα που θελω να τους δω, συναυλιακα ειναι επισης εξαιρετικοι συμφωνα με τα video που εχω δει σε You Tube, το dvd που ειχαν κυκλοφορησει και απο οσους τους εχουν δει και μου εχουν πει τα καλυτερα.

At The Gates θα παω σιγουρα, Accept δεν με ψηνει για προσωπικους λογους και Carcass θελω πολυ να παω αλλα θα κριθει απο τα οικονομικα μου και απο το αν θα ανακοινωθουν καποιες συναυλιες για τις οποιες εχω ακουσει και με ψηνουν και αυτες, οποτε δεν ξερω ακομα.

Μηπως ξερει κανείς αν κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια?

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμή εισιτηρίου: 22 ? (τα πρώτα 200) μετά 25 ? και στο ταμείο 28?

Σημεία προπώλησης: Ticket House, Nephilim, Public, Ianos, Rover Bar

ΑΘΗΝΑ

Τιμή εισιτηρίου: 22? (τα πρώτα 200), 26 ? τα υπόλοιπα (προπώληση / ταμείο)

Σημεία προπώλησης: Public, Παπασωτηρίου, Ticket House, Metal Era, No Remorse Records, Reload Stores

On-line: www.viva.gr

καλες οι τιμες…

δεν χάνεται

Έχει ακόμα των 22 Ευρώ πάντως.

και οι Chronosphere μαζί με τους Mortal Torment στη συναυλία των Carcass.

πηρα σημερα εισιτηριο απο τα public την κλασικη κολλα Α4.ξερει κανεις αν θα ανταλλαξουμε τα χαρτια με εισιτηρια η δεν παιζει?στα αλλα σημεια προπωλησης εδιναν κανονικα εισιτηρια?

Παιδιά, αν κάποιος πουλάει το 22άρι του, είναι ευπρόσδεκτο.

χαχαχαχα θεος…!!! και γω θελω ενα 22αρι παιδια…!!!