CATHEDRAL @ Block 33, 30/09/2011 & Gagarin 01/10/2011

Και γω έτσι νομίζω, εξάλλου ο Lee ήταν πάντα ένας μουσικός που έκανε ότι ήθελε αυτός και όχι ότι ήθελε ο κόσμος. Πιστεύω θα το τηρήσει και αυτή τη φορά.

lol, sorry αλλα μετα απο τοσες μπυρες και αφου τελειωσαν και In Flames φανταζομουν οτι μπορει και να ειχε τελειωσει το live των Cathedral… :stuck_out_tongue:

Μουφα??? Με τιποτα…απλα το βλεπω πολυ “ησυχο” το topik…εγω περιμενω πως πως να τους δω παντως…δωδεκα χρονια ειναι αυτα απο την τελευταια φορα…

Για 90 περίπου λεπτά το doom των Cathedral, άλλοτε σκοτεινό, άλλοτε ψυχεδελικό, άλλοτε groovy, σκέπασε τον ουρανό της πόλης, και ταρακούνησε τους περίπου 150+ νοματαίους που βρεθήκαμε στο Block 33…ένα group χαμηλού προφίλ που μιλάει με τη μουσική του σε μια αποχαιρετιστήρια συναυλία/ανασκόπηση που σίγουρα ικανοποίησε, αν και θα μπορούσε ίσως να διαρκέσει λίγο παραπάνω…μια ελαφρά αίσθηση διακπεραίωσης ίσως να έμεινε σε κάποιους…τεσπά καλά περάσαμε…R.I.P Cathedral…
Υ.Γ. [SPOILER]Το μενού είχε και Ebony Tears, Cosmic Funeral, Carnival Bizzare και άλλα καλούδια…[/SPOILER]

Τι να πρωτοπώ.
Αθηναίοι ετοιμαστείτε για ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΒΛΕΣ.
Αυτό μόνο, τίποτε άλλο.

γαμωτο σας.

ΡΟΥΦΑ.

Κανά setlist? :stuck_out_tongue:

Πίστεψε με, είναι καλύτερο το απρόβλεπτο. Ειδικά εγώ που τους έβλεπα πρώτη φορά…
Πρώτη φορά βγαίνω από συναυλία τόσο καβλωμένος, αλλά καθόλου ικανοποιημένος.
Όχι από την άποψη του σετ, άλλωστε ότι και να παίζαν θα γαμούσε, αλλά από διάρκεια.1.30 ώρα είναι λίγη για Cathedral ρε γαμώτο.

το τσιμπήσαμε το εισιτηριόνι!

Tα night of the seagulls, midnight mountain και hopkins τα παίζουν? :slight_smile:

Όμορφα. Καλά θα περάσουμε και εμείς σήμερα :D:D

[SPOILER]3/3 8)[/SPOILER]

Άντε να φύγουν μερικά μεσοσπονδύλια άλατα απόψε… :slight_smile:

Πάμε ρε ομάδα!

[SPOILER]Ξέρω ότι δεν πρόκειται να το παίξουν, αλλά πόσο έπος θα ήταν να ξεκίναγε το σετ με Picture Of Beauty & Innocence / Commiserating The Celebration…Αχχχ[/SPOILER]

Είχε καθόλου t-shirts;

Το εξώφυλλο του Guessing Game στα 10Ε και ένα άλλο με αυτό [SPOILER][/SPOILER] και [I]1990[/I] - [I]2011[/I] δίπλα, στα 15Ε. Περίμενα περισσότερο merch, ούτε CD είχε ούτε τίποτα.

:cry:

Σταμάτα μαλάκα, θα με πάρουνε τα ζουμιά και μένα.

Απίστευτη συναυλία σήμερα. Μόνο κλάμα :cry:

Συγκινησις.Τι να πω δεν περιγραφεται με λογια αυτο που ζησαμε