μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει κλείσει
πφφ…
αουτς…
Κρίμα για το Rock City, πολλές οι αναμνήσεις από αυτό το μαγαζί. Δεν μπορώ, όμως, να πω ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη με εκπλήσσει.
Εχω χρόνια να πάω αλλά θυμάμαι γενάρη του 1990 να είναι όλη η βιτρίνα του Rock City γεμάτη με το εξώφυλλο του Conspiracy λίγες βδομάδες πριν έρθει ο King Diamond για εκείνο το τρομερό live στο Rodon. Τότε το Rock City ήταν ακόμη στη Σωκράτους με το παταράκι του να στρώνει τις δισκοθήκες μας…
Ον τοπικ:
[B]Accept:Blood Of The Nations[/B] ([I]διπλό gatefold βινύλιο, απρόσμενα καλό come back, κακοί στίχοι και λίγο μεγαλύτερη διάρκεια από ότι θαθελα[/I])
[B]Dexter Ward:Antarctic Dream[/B] ([I]12? ep σε λευκό βινύλιο, έχει 3 κομμάτια από το demo + το Go It Alone από την εμφάνιση τους στο Up The Hammers, το ίδιο έπαιξαν και την Πέμπτη στο Gagarin[/I])
[B]Joe Bonamassa:Ballad Of John Henry[/B] ([I]μονό βινύλιο, καταπληκτικός δίσκος του 2009 που έπαιζε συνέχεια στο mp3 μέχρι το live του[/I])
και μενα μου εσκασε πρωτη φορα προχτες απο icarus…
τι μαλακια ειναι αυτη ρε?και γιατι δεν το γραφουν?
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΣΤ!
Βινυλια
CD
λοιπον ηρθαν αυτα πριν καποιες μερες (τεχνικα τα ειχα αγορασει πριν κανα χρονο :p)
High on Fire-Snakes for the Divine
High on Fire-Death Is This Communion
High on Fire-Blessed Black Wings
High on Fire-Surrounded by Thieves
Nasum-Shift
Neurosis-Through Silver in Blood
Neurosis-A Sun that Never Sets
Neurosis-Times of Grace
Buried Inside-Chronoclast
Harvey Milk-Courtesy And Good Will Toward Men
Mastodon-Leviathan
Baroness-Red Album
Bongzilla-Amerijuanican
Burst-Origo
Pig Destroyer-Phantom Limb
Nile-Annihilation of the wicked
Disfear-Live the storm
Burnt by the sun-The perfect is the enemy of good
α και Dillinger Escape Plan-Ire Works
Από που; γιατί όντως είναι σούπερ προσφορά:):!:
απο http://www.emp-online.com/ απλα καναμε καμποσα ατομα παραγγελεια οποτε τα μεταφορικα μου βγηκαν σχεδον τιποτα…
Μόλις παρέλαβα
WINO-ADRIFT
LP
Ποσο; 15 ευρω το ειχε στο live αλλα ημουν ρεστος ρε γμτ.
17! και σταματα να μου θυμιζεις πως δεν ηρθα στο λαιβ! γτπ!!
[B]ΗΡΘΕ.!! [/B]:bounce:
όπως ήρθε και η ώρα να ξεκουραστεί το cd-r(!!!)
[SPOILER]
[/SPOILER]
Βινυλια
μια ομορφια!!!ωραιος!
ζηλευω:roll:
Σε CD