ένα όνομα θα πω…[B]melody.[/B].!!! (οι λαρισαίοι γούρλωσαν τα μάτια)
παω στο melody στη λαρισα που ήξερα οτι κλείνει καθώς αυτός που το εχει βγαινει στη σύνταξη και όλα έχουν 50% μείωση…
είπα να πάρω κάτι για την φάση, αν και είναι γνωστό φαρμακείο…
μπαίνω μέσα και περνάω ολα τα metal-rock cd ενα ενα…κάτι τιμές να σου φύγει το καφάσι…ακόμη και με την μείωση του 50% κανένα απο αυτά δεν πλησίαζε τις τιμές του ίντερνετ…(σε μερικές περιπτώσεις ακόμη και με την μείωση ήταν 2 φορές πάνω.!)
λεω αστο…πήγαινε στα dvd…
παω στα dvd…εκτός του οτι ήταν λίγα κομμάτια και σχετικά αδιάφορα, πέφτει το μάτι μου σε αυτό…
[B][U]
gamma ray - hell yeah!!! the awesome foursome [/U][/B] (2 dvd που μετά προέκυψαν 3dvd!!)
[SIZE=“2”](and the finnish keyborder who didin’t want to wear his donald duck costume)[/SIZE]
λεω ωραία…αμα εχει κανένα 17-20 ευρο το πήρα…(δηλαδη 8,5-10)
βλέπω από πίσω την τιμή και παθαίνω σοκ.!!!
[B][SIZE=“4”][COLOR=“DarkRed”]32,80[/COLOR][/SIZE][/B]:!::!::!:
η καρδιά μου αρχίζει να τρέχει σαν τρελή, ενας πόνος στο στήθος να μεγαλώνει ανα δευτερόλεπτο, με συνέπεια να πάθω κρίση πανικού…!!
κάθομαι, παίρνω μισό xanax, και ο μαγαζάτορας(ο φαρμακοποιός ντε.) να μου κανει αέρα με δισκο του νταλαρα…!! του κάνω νοημα οτι δεν μου αρέσει ο νταλαρας…αλλάζει δίσκο και φέρνει vangelis…του κάνω νοημα οτι ετσι και ετσι…
αφού συνέρχομαι, με τύψεις μου λέει άντε να το αφήσω 10 ευρο…και ετσι το πηρα…
[B]οκ ΨΕΜΜΑΤΑ[/B],.!! δεν έγιναν ετσι τα πράγματα…απλά μου είπε όταν πήγα στα dvd, οτι αν θέλω dvd μπορώ με 10 ευρο…
ρε μαλάκες…[B]32,80…!!![/B] τι σκατά είχε μέσα…?? χρυσο?
κρίμα…και είχε καποιες καλές εκδόσεις, αλλά με απλησίαστες τιμές…
το καλό ειναι οτι μέσα ειχε και ενα τριτο dvd σε χάρτινη συσκευασία με διάρκεια 40 λεπτών …!! ετσι ολη η κυκλοφορία εχει διάρκεια πάνω απο 5 ώρες :!:
[SPOILER]
[SIZE=“5”][COLOR=“Green”][B]32,80[/B][/COLOR][/SIZE]
[/SPOILER]