To νου σου θα φωναξω τον Σακη , να σε παιξει ενα αγωνα basket[/quote]
Βρε δεν τον φέρνεις να παίξουμε και σχοινάκι…αυτό το cdακι είναι υποδεέστερο κι από Evanesence!! :lol: :lol:[/quote]
Eισαι αμουσος !!!
Βρε δεν τον φέρνεις να παίξουμε και σχοινάκι…αυτό το cdακι είναι υποδεέστερο κι από Evanesence!! :lol: :lol:[/quote]
Eισαι αμουσος !!!
Ξυρίστηκε;
Το ξέρω, τα πήρα κόντρα χθες!!
Σοβαρά τώρα, μου ακούγεται σαν κακή και πιο ριχή απομίμηση των σύγχρονων Paradise Lost με γυναικεία φωνητικά!
…και το πήρα με τόσο ενθουσιασμό!!! :?
:oops: :roll: …υπερβάλλεις!!! Ημίθεος και βάλε είμαι…!!
Αν παιζανε σε κανα live τους ομως καμια διασκευη Metallica θα ηταν θεοι…Α ρε ξυλο που θελεται…
To Comalies ειναι δισκαρα οπως και τα προηγουμενα album των Lacuna Coil.
Και γιατί θα ήταν θεοί αν έπαιζαν Metallica…δεν το έπιασα??
Για τα υπόλοιπα albums δεν ξέρω τι λένε…αλλά το συγκεκριμένο… :? …“άνθρακες ο θησαυρός”! 8)
Πρωτοτυπία = 0 8)
προσωπική γνώμη του καθενός…Εγώ το βρίσκω ισάξιο των άλλων και μάλιστα το δεύτερο καλύτερο μετά το lacuna coil… Ίσως όμως το πιο ολοκληρωμένο τους!
Αλήθεια πως και συζητάμε για ένα άλμπουμ που βγήκε το 2002? Τώρα δεν ετοιμάζουν άλλο ή κάνω λάθος?
λοιπον καλο cdaki για τους οπαδους των Metallica και οχι μονο…ο τιτλος ειναι ‘‘the beginning…live’’ και περιεχει τα περισσοτερα τραγουδια του μεταγενεστερου ‘‘kill ’ em all’’ επι mechanics εποχη και με Μustaine και Ron McGovney…ειναι το demo ‘‘No life till leather’’ αλλα σε Live εκδοση…οχι και οτι καλυτερο σε ποιοτητα ηχου…αν σε μερικους η φωνη του Hetfied ακουγεται στο ‘’ kill ’ em all’’ τσιριχτη φανταζομαι τι εχουν να πουν για αυτη τη φωνη…αν και εχω διδακτορικο στον James δεν καταφερα να αναγνωρισω τη φωνη του παρα μονο σε ελαχιστα σημεια…το cd αξιζει για συλλεκτικους σκοπους και απλα για οσους δεν εχουν ακουσει το ‘‘four horseman’’ με αλλους στιχους…[/i]
Για την ιστορια και μονο το comalies επανακυκλοφορησε το 2004 το καλοκαιρι κατα την διαρκεια του OzzFest ως διπλο Cd μονο και μονο για να χτυπησουν τα αμερικανακια !!! τους χτυπησαν και τους αλλαξαν και τα φωτα μαλιστα !!!
Το δευτερο Cd , εχει κομματια σε ακουστικη μορφη κλπ κλπ και αλλα σε διαφορετικο remix απο τα πρωτοτυπα !!!
περιμένω κόπια 8)
εφτααααααααασεεεεεεεεεεε…
Ακριβώς αυτό που λέει ο MAZESTIX… !
Δεν θα με πείς, όμως, άμουσο, Αngel_In_Black επειδή δεν μ’αρέσουν οι Lacuna Coil !
Μην τρελλαθούμε, δεν μιλάμε και για καμμιά γκρουπάρα με το ασύλληπτο μουσικό υπόβαθρο!!! :?
Θα μου πείς, ούτε και οι Paradise Lost (και παίρνω αυτό το παράδειγμα επειδή τους ανέφερα πιο πάνω, όχι ότι είμαι και fan τους) έχουν ιδιαίτερο μουσικό υπόβαθρο ή μουσική παιδεία, αλλά οι συνθέσεις τους έχουν βάθος, έχουν κάτι να πούν!
Στο Commalies δεν αισθάνθηκα κάτι τέτοιο. Ριχές συνθέσεις, χωρίς συναίσθημα που ίσα που τις σώζει η καλή (όχι και απίστευτη, όμως) φωνή της Cristina Scabbia . 8)
Προσωπική γνώμη!!
Αφου ειπες οτι ξυριστηκες κοντρα … παλι τα ξαναφησες :lol:
High on fire - The art of Self Defence (12’Lp + 7’Bonus The Uzurper-Celtic Frost Cover)
Ramsesses - Ramesses II (7’)
Eyehategod/Triple Bastards (7’ split)
The Haunted - Made me Do It
In Flames - Soundtrack to your escape
Black Label Society - Mafia
Μέχρι στιγμής όλα υπέροχα. Χρειάζομαι όμως 2-3 ακούσματα ακόμα για αφομοίωση!
Μεγαλη δισκαρα… :twisted:
Velvet Revolver (για να μην πάμε εντελώς αδιάβαστοι στο rockwave!)==> Δεν μου είπε κάτι!!
Anathema - Alternative #4 ==> Δισκάρα
Porcupine Tree ==> Το καινούριο. Δεν το έχω εμπεδώσει ακόμα αλλά μου φαίνεται πολύ καλό
Judas Priest - Angel Of Retribution ==> Πολύ καλύτερο απ’ ό,τι περίμενα!
Queens Of The Stone Age ==> Δεν έχω προλάβει να το ακούσω ούτε μία φορά!!
Μegadeth ==> Rust In Peace + Count Down to Extinction ==> Τα άκουσα στα πεταχτά, αλλά δεν μου τράβηξαν το ενδιαφέρον
Α Perfect Circle - Mer De Noms ==> Ούτε αυτό πρόλαβα να το ακούσω!
Gotan Project ==> Καλό, αλλά όχι σαν το προηγούμενο!!!
Τα τελευταίο cd που αγόρασα είναι τα: Bonfire - Point Blank , Judas Priest - Angel of Retribution και W.A.S.P - Inside The Electric Circus
Scorpions - Fly To The Rainbow… Όταν άκουσα το This Is My Song το riff του μου φάνηκε πολύ familiar. Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ που το ξέρω και θυμήθηκα πως είναι σχεδόν ίδιο με το riff του Wild Child :twisted: (των Scorpions, όχι των WASP)… Έκλεψαν τους εαυτούς τους; :lol:
Τέσπα, είναι δισκάρα, όλα τα κομμάτια γαμάνε εκτός το Drifting Sun που σε ένα σημείο ψιλοβαρέθηκα Αλλά νταξ’, καλό ειν’ κι αυτό
Μέσω ιντερνετ:
1.Linear Sphere Reality Dysfunction -γαμάτο techno-thrash!
2.Communic Conspiracy In Mind -καλό αλά Nevermore
3.Arabesque The Union -καλό prog με γυναικεία φωνητικά
4.Scenes Call Us At The Number You Provide-great German prog!
5.Pantommind Shade Of Fate -good Bulgarian! power-prog
6.Under The Sun Schematism-On Stage With Under The Sun-great prog!
7.Ivanhoe Walk In Minefields -new great power-prog
8.Hourglass Subconscious -the new prog generation!!!
Ώχ,μας έχουν γ****ει!Εκατό κυκλοφορίες το μήνα,20 συναυλίες το καλοκαίρι,άν τη βγάλουμε καθαρή και φέτος πάμε για κατοστάρα!!!Συναυλιοδάνειο υπάρχει;