Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Μουσικές Ταξιαρχίες-Αν η Γιαγια μου είχε ρουλεμάν
The Doors-Morrison Hotel(tora t’a xo ola)

Isis - Panopticon

Aπο το live προχθες…Παλι καλα που προλαβα τα τελευταια 2 βινιλια…

Black Sabbath - Cross Purposes

Ozzy Osbourne - The Ozzman Cometh

Πήγα με ένα φίλο μου να το πάρουμε… Πωω τι άκουσα πάλι… Χαζεύαμε μαζί τα Metal cds (Rap γουστάρει αυτός) και λέει μια στιγμή… “Τι είναι αυτό; Accept; Μα ποιοί είναι αυτοί; Τους ξέρει η μάνα τους;”… :roll: Επίσης, όταν πήραμε το CD και γυρίζαμε σπίτι μου έγινε ο εξής διάλογος κάποια στιγμή…

Φίλος μου: Για να δω λίγω το CD
(του το δίνω, το βλέπει, μου το ξαναδίνει)
Φίλος μου: Μαλακία!
Εγώ: Τι μαλακία;
Φίλος μου: Το CD είναι μαλακία!
Εγώ: Πού το ξέρεις; Αφού δεν το άκουσες!
Φίλος μου: Το ξέρω, όλα τα Metal είναι μαλακίες!
Εγώ: Όχι, απλά δεν είναι του γούστου σου!

Επίσης, όταν γυρίσαμε σπίτι μου έβαζε κάτι Rap βλακείες να παίζουν… Εγώ έβαλα το CD του Ozzy και έπαιζε το Black Sabbath… Σχόλιο φίλου μου: “Πολύ αργό! Αυτό είναι τραγούδι για κηδεία…” :lol: Και δεν του άρεσε καθόλου… :stuck_out_tongue:

Αχ αχ αχ, έχε χάρη που’χει γαμάτο χαρακτήρα… :roll: Αλλά στη μουσική έχει χάλια γούστο και ανόητες προκαταλείψεις…

Iron Maiden - Seventh Son Of A Seventh Son 8)

Έτσι είναι σήμερα τα πράγματα δυστυχώς, όλοι πολεμάνε το μέταλ μας, αλλά δεν πρέπει να το αφήσουμε να περάσει!! 8O

Συμφωνώ και πρέπει να το διαδώσουμε. Εγώ πάντως καμιά φορά βάζω κάνα δισκάκι στη διαπασών, ανοίγω τη μπαλκονόπορτα και μορφώνω τους γείτονες :lol: :stuck_out_tongue: Δε δικαιούνται να κάνουν παρατήρηση διότι πρώτον τους μορφώνω και δεύτερον η μόρφωση δε γίνεται σε ώρες κοινής ησυχίας… :stuck_out_tongue:

Επίσης η προκατάλειψη είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Σε αυτό το φίλο μου ξέροντας ότι γουστάρει Ραπ του έβαλα το We Did It Again που έκαναν οι Metallica με τον Ja Rule. Κι ας είχε Rap δεν έδωσε καμιά σημασία και το έβγαλε, μόνο και μόνο γιατί συμμετείχαν οι Metallica μάλλον :lol:

Επίσης, αυτός κάθε μήνα ακούει και άλλα τραγούδια ενώ εγώ πολλά τα ακούω 2 χρόνια τώρα και πορώνομαι ακόμα άγρια (Metallica - RTL, MOP) :roll:

Όσο για το Seventh Son που πήρα σήμερα γαμεί, αλλά δε μπορώ να καταλάβω το concept του. :x

Ενταξει προκαταληψη υπαρχει απο ολες τις πλευρες…
Στην τελικη απο την στιγμη που γουσταρει ραπ και μονο ραπ ειναι καμενος απο χερι οποτε αστον να ακουει :smiley: …Εγω ειμαι σε χειροτερη μοιρα…Η κολλητη μου ακουει justin timberlake και με πιεζει καθε Σαββατο να παμε venue :roll: :?

Οσο για την “μορφωση” εγω την κανω σε ολες τις ωρες(κοινης ησυχιας και μη)… :roll:

Και για να ειμαι και ον τοπικ:
αγορασα το promised land-queensryche και μ’αρεσε, γι’ αυτο οποιος εχει κατι αλλο να προτεινει απο queensryche γιατι θελω να παρω και καποιο ακομα αλλα να μην παρω στην τυχη…

hawkwind - epocheclipse
ότι και να πεις είναι λίγο :twisted: :twisted: :twisted:

Kamelot - The fourth Legacy
επιτέλους και original :lol: Πολύ δυνατό άλμπουμ απόδειξη ότι υπάρχουν αξιόλογες αμερικανικές μπάντες(βέβαια αν κοιτάξουμε και τα επόμενα άλμπουμς τους τότε βλέπουμε ότι είναι οδηγοί στην κατηγορία τους :wink: )

Iron Maiden - Live at Donighton
Δεν ξέρω πως και πήρα αυτό το cd αφού δεν ακούω τόσο iron maiden…Ίσως το ότι παίζουν σήμερα ή μάλλον το ότι έκανε 6 ευρώ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Αν και όταν το ακούσω γράφω και review(γνωστά σχεδόν όλα τα κομμάτια…Απλά δε ξέρω αν είναι καλό το live)

Scorpions-The essential και Blind guardian-nightfall in middle earth Αυτά πρέπει να τα ακούσω για να έχω άποψη…

Τα pmw είναι πανάκριβα!Μία τιμή για κάθε άλμπουμ μιας μπάντας! Πχ οι crematory είχαν 16.99 όλα τα άλμπουμς κτλ κτλ! Καλή ποικιλία και αρκετές δελεαστικές προσφορές!
metropolis σαφώς καλύτερες τιμές αλλά ηλίθια άλμπουμς ως προσφορές και πολύ μικρή ποικιλία!!!
Ρε παιδιά, το νέο των epica ξεπουλήθηκε ή απλά δεν υπάρχει ακόμα?

a perfect circle-the thirteen step(fantastiko)
meshuggah-catch 33 (tromero)
strapping young lad-alien(paranoia)
darkane-den prolava na to akousw akomh

To Meshuggah kalo einai???
To darkane pantws gamaei.\m/

To Meshuggah kalo einai???
To darkane pantws gamaei.\m/[/quote]
einai para poly kalo!!exeis akousei prohgoumenes douleies tous?

e,nai.
Me apokoryfwma to chaosphere alla kai to nothing maresei polu
\m/
Darkane pws sou fanhke?

[quote=“dyingfreedom”]e,nai.
Me apokoryfwma to chaosphere alla kai to nothing maresei polu
\m/
Darkane pws sou fanhke?[/quot
tote sigoura tha s aresei kai to “catch 33”!!
eksairetiko!!!

τα έχω πάρει εδώ και κάμποσο καιρό αλλά τώρα θυμήθηκα να τα σχολιάσω:

Andrew WK - I get wet πολύ δυνατό και άψογο άλμπουμ για το είδος του! Προσεγμένο και γρήγορο, δεν καταλαβαίνεις πως περνάνε τα…μόλις 40 λεπτά του :evil:

Alter bridge - one day remains Άψογο!!!Πολύ αναπάντεχο άλμπουμ και πάρα πολύ καλό

audioslave - out of exile η κριτική στην κεντρική σελίδα είναι καλή, εγώ θα ήμουν και λίγο πιο αυστηρός

Evergrey - Recreation Day Θεϊκό άλμπουμ!!! Είναι must για κάθε μέταλ συλλογή!!!

epica-consign to the oblivion καλή συνέχεια αν και περίμενα ακόμα καλύτερο άλμπουμ από το πρώτο κάτι το οποίο δε συναίβει δυστυχώς…Πάντως είναι στο ίδιο επίπεδο

Godsmack - Away πολύ προσεγμένη δουλειά, άργησα να το αποκτείσω ολοκληρο αλλά αξίζει τα λεφτά του

Μorbid Angel-Altars of madness

Gold ballads-Scorpions

Απο μαυρο…

Yes - Fragile

Threshold - Critical Mass

Καλα ρε , 4 μηνες περασανε απο το τελευταιο post και δεν αγορασατε τιποτα ??? Ουστ καθηκια internetοπειρατες … Φτου σας τσαμπατζηδες !!!

Sieges Even - The Art Of Navigating by the stars
Aerosmith - Aerosmith, Toys in the attic
Bjork - homogenic
Queensryche - Promised Land
Rush - 2112, Hemisperes, A farewell to kings, Moving Pictures
Faith No More - King for a day foοl for a lifetime
Kyuss - Welcome to sky valley
Marillion - Misplaced Childhood
MC5 - Kick out the jams
Styx- The grand Illusion
UFO - Lights out
Wishbone Ash - Argus