Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

[SIZE=“3”][FONT=“Palatino Linotype”]Yngwie Malmsteen’s Rising Force - Alchemy[/FONT][/SIZE]

Σαν τιμή μόνο του είχε 10. Αν το συνδυάσεις με τα άλλα 7 μου βγήκε 5 Ευρώ το κομμάτι.:wink:

κάτι άσχετο, τα heavy load τα χει πετύχει πουθενά το μάτι σας?

Queen - A Night At The Opera
Queen - Greatest Hits I, II & III
The Jesus And Mary Chain - 21 Singles ( 1984-1998 )
Μουσικές Ταξιαρχίες - Μουσικές Ταξιαρχίες

Σύνολο 48 ευρώ από Μετρόπολις.

Keepers of the Seven Keys I+II
Amon Amarth - With Oden on our Side (bonus cd) + Wrath of the Norsemen(dvd)
Raw Silk - Silk Under the Skin

Έχει βρωμίσει ο τόπος από Ελληνικά bootlegs. Μετά πας σε βινύλιο που είναι πιο δύσκολα…

Kalashnikov - Dreams for super-defeated-heroes
σε φοβερή συσκευασία με φοβερό artwork. Το cd το παίρνεις μέσα σε υφασμάτινη θήκη! 5 ευρω από το χθεσινό live (Μεθυσμένα Ξωτικά)

Για πες! Καινουργιο??? Απο που??

Έχει βρωμίσει ο τόπος από Ελληνικά bootlegs. Μετά πας σε βινύλιο που είναι πιο δύσκολα…

thx. επίσημες εκδόσεις δεν παίζουν δλδ? με εκνευρίζει να πάιρνω καινούργιο υποτίθεται cd και να μην είναι σε ζελατίνα αλλα να μου το δίνουν έτσι χύμα κ να είναι τίγκα στις δαχτυλιές :?

Εδώ υπάρχουν πολλοί που πουλάνε μεταχειρισμένα για καινούρια. Άσε μην αρχίσω και λέω ονόματα!

Oχι να πεις για να ξερουμε!Επισης καλο θα ηταν να λεμε οι ιντερνετο-αγοραστες αν πηρε το
ματι μας κανα rip-off σκουληκι!

ναι ρε, δως τους στεγνά! όχι τπτ άλλο, όταν τους το λέω με κοιτάνε κ με μισό μάτι λες κ μου κάνουν χάρη που μου πουλάνε τη δισκάρα που δε θα τη βρω από αλλου… άι σιχτίρ…

Ο αρχικλέφτης είναι ένας πάντως! Δε λέω όνομα και μάλλον δεν έχω δικαίωμα ο καθένας έχει νοημοσύνη και κρίνει. Υπάρχουν λύσεις. Εγώ στράφηκα στο ίντερνετ και μέχρι τώρα είμαι υπερικανοποιημένος. Καμιά δεκαπενταριά αγορές έχω κάνει (σε ένα μήνα!) Βασικά είναι τόσο φθηνά που αγοράζω αβέρτα και δεν προλαβαίνω να τα ακούσω. Σαν εθισμός. Πρέπει να το μειώσω!

Όχι μεταχειρισμένο από ένα Γερμανό συλλέκτη (δημοπρασία στο ebay). Για το vauxdvihl πήγαινα και τσίμπησα και τ’ άλλα! :lol: Αλλά πόσο μεταχειρισμένο να’ ναι 1 έτους κυκλοφορία? Τέλος πάντων μπορείς να το βρεις και από Αμερική καινούριο στο 15αρι (including shipping). Αλλά και το Rock city όταν είχε βγει τότε τόσο το είχε.

Στο forum πέφτει τρελή λογοκρισία αλλά μάλλον στο συγκεκριμένο θέμα καλύτερα θα ήταν να μη λέτε ονόματα γιατί αυτούς θα κυνηγάνε και όχι εσάς…
Αλλά σε γενικές γραμμές δεν ισχύει ότι αν δεν είναι σφραγισμένο ένα cd δεν είναι και καινούριο!! Είναι πολλά cd που έρχονται “unsealed”.

Τώρα για τον εθισμό του Internet αφήστε το καλύτερα…:roll:

Πάντως από Έλληνες μπορείτε να κάνετε internetικές αγορές σίγουρα από sleaszy rider (καλός και φθηνός), steel gallery/arkeyn steel (καλός αλλά ακριβός) και κάποιους ακόμα (eat metal κτλ)

Τα Heavy Load απ’ ότι ξέρω δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα σε cd (ας με διορθώσει κάποιος!) γι’ αυτό βρίσκει έδαφος ο κάθε bootlegas για να καλύψει την ζήτηση…:wink:

οι απόψεις διίστανται!! :lol: :lol:

Ωπ να σε ρωτησω. Εχεις κανα καλο σαιτ / διανομη εκ εξωτερικου να προτεινεις; Ευρωπη και Αμερικη ας πουμε. Εως τωρα ασχολουμαι μονο με ‘‘εγχωριες’’ καταστασεις επειδη βρισκω φτηνα πραματα που θελω αλλα συντομα θα εξαπλωθουμε.

[QUOTE=Ναβουχοδονόσωρ;394830]
Αλλά σε γενικές γραμμές δεν ισχύει ότι αν δεν είναι σφραγισμένο ένα cd δεν είναι και καινούριο!! Είναι πολλά cd που έρχονται “unsealed”.QUOTE]

Εννοείται ότι δεν αναφερόμουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Βασικά υπάρχουν αρκετοί που τα ψευτοσφραγίζουν και όταν το πάρεις και κοιτάξεις το cd από κάτω είναι λες και το τρίβαν με γυαλόχαρτο.

Εχεις δει κανεις το καινουργιο Night of the Stormrider απο Iced Earth?Φοβερο!Cd που μοιαζει με βυνιλλιο.

Εγώ δεν το έχω δει, αλλά προφανώς θα ειναι κάτι παρόμοιο με αυτό που έχουν κάνει οι Priest

Σήμερα έφτασε το SanctuM/Stormcrow split LP. Tέλειο!