Εδω παιδες!
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=6735
Να μεγαλωσει αυτο το τοπικ γιατι ειναι πολυ χρησιμο.
Εδω παιδες!
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=6735
Να μεγαλωσει αυτο το τοπικ γιατι ειναι πολυ χρησιμο.
Thx mate!
Αποψη μου οτι οι κλεφτες και τα λαμογια πρεπει να ονοματιζονται για να μην την πατανε και αλλοι και για να απομονωθουν πελατειακα ατομα που δεν αξιζουν να υπαρχουν στον χωρο.
Δεν κάνει τπτ!
Συμφωνώ ότι πρέπει να ξεμπροστιάζονται αλλά είναι δύσκολο να γίνει εδώ ονομαστικά πρώτον γιατί οι “rockings.gr” μπαίνουν σε περιπέτειες και δεύτερον πιθανόν να υπάρχουν συναλλαγές μεταξύ ΤΩΝ “rockings.gr” και κάποιων από αυτούς που θέλουμε να στηλιτεύσουμε 8)
Ρε παιδια εγω εχω παρει απο το no remorse το death or glory…Ειναι μπουτλεγκ?:-k …Ειναι και καλα γιαπωνεζικη εκδοση παντως και λειπουν και οι στιχοι απο μια κομματαρα…Κατα τα αλλα καλο ηχο εχει…Με κοροιδεψαν να παω νατα κανω ολα π…8) …15 ευρω τα εχει παντως και τα 2.
ΜΟΝΟ 15 Ευρώ από NoRemorse??? Τ Ε Λ Ε Ι Α Τ Ι Μ Η για μεταχειρισμένο!!! Συνήθως κάτω από 25 δεν πέφτει!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Δηλαδη πουλανε μεταχειρισμενα για καινουρια? …Περιεργο διοτι εχει παντα και τα εχει παντα 15 αυτα τα δυο αλμπουμς…Εκτος αυτου ηταν σαν καινουριο… …Δεν ξερω τι να πω…Ειναι δισκαρα παντως…
Σημερα
Grateful dead-aoxomoxoa
Φίλε μου δεν μπορεί cd που είναι 20ετίας (running wild το 89) και δεν είναι σφραγισμένο να είναι καινούριο. Ας πούμε αν θυμάμαι καλά ο συγκεκριμένος είχε 25Ε το “who dominates who” των Accuser, φυσικά και ήταν μεταχειρισμένο φυσικά και το είχε τόσο ψηλά διότι θεωρείται “σπάνιο”. 8)
Σημερα με μια γρηγορη βολτα στο κεντρο της Αθηνας.
Hypocrisy - Into The Abyss 6.90 @ Metropolis
Broken Hope - Swamped In Gore & Bowels… 6.90 @ Rock City
Πηρα και ενα Swan Christy με 1 ευρω.Τους θυμαται κανεις ?
Από Metropolis προσφορές…
Primordial - The Gathering Wilderness
Mastodon - Blood Mountain
Megadeth - Rust In Peace
Pantera - Cowboys From Hell
27? σύνολο.
Yeeeees…8)
και έπονται και άλλα αργότερα σε εξαιρετικές τιμές που είδα…
In Aeternum-“The Pestilent Plague” LP
Revenge-“Infiltration.Downfall.Death” LP
Incantation-“Blasphemous Cremation” CD
Πες μου οτι τα πηρες απο την NWN! να σε βρισω!
Πλακα κανω αλλα το Incantation τελειωσε σε κατι ωρες απο το σαιτ της NWN!.
χαχα! Ναι απο εκεί το πήρα(το Revenge). Το Incantation μπορείς να το βρείς εύκολα και φτηνά. Το πήρα απ’την εταιρία που το κυκλοφόρησε(Necroharmonic Records). Αν και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα, ευτυχώς έφτασε safe and sound…Φίλε Deathster και προς όλους τους λάτρεις του βινυλίου, προτείνω να προσπαθήσεις να πάρεις τη limited έκδοση του Revenge. Ο δίσκος μπορεί να είναι τεράστια καφρίλα, αλλά το packaging/layout είναι απλά απίστευτο!! Η NWN γιορτάζει την εκατοστή κυκλοφορία της και έφτιαξε 1 βινύλιο κόσμημα!!
Τους ξερουμε και τους εκτιμαμε τους Revenge!
Μεσα στις επομενες μερες θα παραγγειλω απο NWN,
εχω φτιαξει ενα shopping cart 80 δολλαρια :-s
θα το μειωσω λιγο αλλα θα παρω μπολικο πραμα!
Queensryche - Empire for $0.01 :roll:
Megadeth - Peace Sells But Who’s Buying (παρασκευη, μετροπολις,7,5ε)
σιγα μην σε πληρωσανε κιολας:lol:
Δεν θα εβαλε και το delivery ρε το λαμογιο…! :lol:
Μολις εκανα την πρωτη μου προσφορα στο ebay.
Ελπιζω να το κερδισω αν και ειναι ψιλο-σπανιο το κωλο-cd.
Χαχα, μολις κερδισα κατι απο το e-bay! Συμβουλη ενος εμπειρου e-bayer: την προσφορα σας να την κανετε 15-20 δευτερολεπτα πριν ληξει το auction. Eτσι αυξανετε κατα πολυ τις πιθανοτητες σας να το κερδισετε εν τελη.
Αν δεν είναι λάθος στην πληκτρολόγηση, πες μου που πετυχαίνεις τέτοιες τιμές και σου στήνω κ@@ο.
:lol: :lol: :lol: