Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Γιατί ο άλλος να μπει στον κόπο έστω να στείλει το cd αντί να το πετάξει απλά και να χάσει ένα cent?

Και τη θήκη του Cd να πουλήσει περισσότερα θα βγάλει.#-o

Γιατί άμα χάσει 1 cd θα χάσει 1 cent, άμα πετάξει 2000 cd θα χάσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ $20 αν υποθέσουμε ότι όλες οι δημοπρασίες τελειώσουν εκεί που είναι φυσικά απίθανο.

Ο metal_laws έχει δίκιο. Δεν έβαλα τα s&h costs με αυτά το cd βγαίνει 2 Ευρώ (για να σας κάνω ταυτόχρονα και την μετατροπή :smiley: ). Τώρα πηγαίνετε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μαγαζί στην Ελλάδα και αν το βρείτε πάρτε το με τα τριπλάσια λεφτά (με τα ίδια αποκλείεται! :wink: )

Σήμερα χτύπησα τη μοναδική κυκλοφορία που μου έλειπε από Hellion, το “Live And Well In Hell” limited στα 1100 κομμάτια για 3.5Ε από τον ίδιο πωλητή που την είχε αρκετό καιρό “buy it now” στα 25Ευρώ!! :lol:

Καλή φάση, να υποθέσω ότι μιας και ήταν σε δημοπρασία, ήταν από E-Bay. Σε τι κατάσταση ήταν(υποθέτω ήταν μεταχειρισμένα)?

Δεν έχει έρθει ακόμα όταν έρθει θα σου πω. Αλλά αν προσέξεις 2-3 σελίδες πιο πριν είχα αγοράσει το “Superholic” από Engine στην ίδια τιμή χωρίς να το αναφέρω. Δεν μου φάνηκε μεταχειρισμένο (μου τα στέλνουν πάντα χωρίς cases γιατί έχω πάρα πολλές) το δε Cd δεν είχε ούτε ίχνος “τρίχας” από κάτω…
Τι κόλλημα έχετε ρε αν είναι μεταχειρισμένο? Το αγόρασε ένας δεν του άρεσε και πήγε και το πούλησε. So simple! Έχει τύχει να πάρω από Αθήνα/Μοναστηράκι λίγων μηνών κυκλοφορία από 15Ε που είχε στα 8 digipack σε τέλεια κατάσταση γιατί κάποιος αγόρασε το αλμπουμ δεν του άρεσε και πηγε και το σκότωσε. Να το άκουσε πάνω από 2 φορές αμφιβάλλω!

Αγόρασα υπερβολικά πολλά CD από την τελευταία φορά που έγραψα σε αυτό το θρεντ γι’αυτό θα γράψω αυτά που αγόρασα και έχουν παικτεί περισσότερο :

Reverend Bizarre - II: Crush The Insects (Aπίστευτη γκρουπάρα-Απίστευτη Δισκάρα!!!)
Death - Individual Thought Patterns (Εξαιρετική έκδοση ! Το remastering που έγινε είναι τρομερο ενώ ακόμα και το Scream Bloody Gore ακούγεται πολύ καλύτερα! - Αναφέρομαι στην Digipak έκδοση που επανακυκλοφόρησαν πρόσφατα!Στην αρχή ήμουν σκεπτικος για την αγορά , αλλά το remaster είναι εντελώς διαφορετικό απο αυτό του '99)
Darkthrone - Frostland Tapes (Το πρώτο Demo έχει απίστευτα χαοτικά φωνητικά)
Mudhoney - Superfuzz Bigmuff (η νέα έκδοση της Sub-pop με τα 2 CD!! Απλά τέλειο!!)

Doomsday (Ger) - The Daily Junkfood
Ricochet (Ger) - Among The Elements
Superior - Behind -------------------> πολύ καλό prog για όποιον ενδιαφέρεται
Blitzspeer - Live
Treasure Land - Questions
Fatal Opera - S/t
Charn - Blasts Off
Skeptic Sense - Presence Of Mind -------------------> πολύ καλό tech thrash για όποιον ενδιαφέρεται
Mayadome - Paranormal Activity

Madrugada - The Nightly Disease
Spiritual Beggars - Another Way To Shine

την παρασκευη βασικα τα πηρα

dog fashion disco - anarchists of good taste
hittman - vivas machina

το χιτμαν από πού? :slight_smile:

media markt περιστερι

7,90

ειναι η κοπια απο τοτε
εχει πανω αυτοκολλητακι “Hittman’s new album”!!!
χαχαχα

μαλλον θα χε ξεμεινει σε καμια αποθηκη

ενας φιλος μου το χε ξαναπετυχει και πιο παλια
οπωτε αν ενδιαφερεσαι κοβε βολτες

ok thx! περισσότερα cd βρισκεις σε τέτοια “άκυρα” καταστήματα μου φαίνεται τελικά παρά στο metropolis :lol:

yeap

dirk kennedy θεος by the way

και το mercy υποδειγμα συνθεσης!!!

Το συγκεκριμένο Hittman δεν αξίζει ούτε για 1,90Ε!!! Stay away!!! :smiley:

αναλογα τα γουστα σου στην μουσικη!!:wink:

Ποια γούστα ρε συ! Μη μου πεις ότι σου άρεσε! Καμία σχέση με τον πρώτο πολύ καλό δίσκο, μια σαχλαμάρα και μισή είναι και εντάξει εγώ είμαι υπερβολικός βγες έξω ρώτησε 100 μεταλλάδες και αν σου πει ΕΝΑΣ καλό λόγο για το συγκεκριμένο δίσκο θα πάω να πνιγώ!

Για του λόγου το αληθές 2,79 στο amazon. Πανάκριβο!!:lol:

εμένα δε με χαλάει πάντως… νταξ, σε άλλο στυλ απ το πρώτο αλλα μ αρέσει. και η τιμή δε λέει τπτ, το chemical wedding το χω πάρει 1.90 ευρώ :stuck_out_tongue:

Καλα αν ειναι να κρινουμε απο την τιμη, δεν κανουμε δουλεια, εχουν βγει εκτος συναγωνισμου πολλα-πολλα αλπμουμ!!! :stuck_out_tongue:

Εγώ πάντως έχω έναν καλό λόγο για το βίβας!