Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

ρε ναβουχοδονοσωρ τι επιχειρηματα ειναι αυτα που μου λες?

να βγω και να ρωτησω 100 μεταλαδες??

ημαρτον ρε συ!!!

(by the way απο μεταλα το εμαθα!ετυχα στην εξαιρεση ε?)

δεν εχει σχεση με τον πρωτο!
ε και?

το ειδος που παιζουν σε αυτο το αλμπουμ το παιζουν πολυ καλα
+οτι εχει την κομματαρα mercy
+οτι ο kennedy εχει φωναρα!

@dude και γω το chemical καπου εκει το χα παρει απο το hondos center πειραια!!! :smiley:

ναι και αλλος ενας μεταλας!
μαζι με μενα και τον φιλο μου που μου το μαθε γιναμε 3!
βαλε και τον dude!γιναμε 4!!

ή μηπως δεν ειμαστε μεταλαδες? :-k :-k

ή μήπως ειμαστε,

[SIZE=“3”]τρελοι τραγουδισταδες?!?!??![/SIZE]

To Vivas Machina είναι ωραίο άλμπουμ, κι έχει μερικές κομματάρες (Say a Prayer for Me, Mercy)

άτσα, γίναμε πολλές :stuck_out_tongue:

βάλτε και τον σειρηνάκη που το είχε βάλει σε ένα αφιέρωμα μελωδικού μέταλ στο ινβέιντερ :smiley:

say a prayer αν το χαν κυκλοφορησει οι bon jovi
θα ειχε γινει κλασσικο

ΧΑΧΑΧΑΧΑ πως ξεμυτίσατε όλοι μαζί βρε παιδιά? :stuck_out_tongue:

Εύχομαι οι τοποθετήσεις να είναι γιατί όντως σας αρέσει (ή δεν σας χαλάει να δίνετε 8 Ε για 2 τραγούδια!!! :lol: - ο άλλος έσκασε μύτη μετά από 2 μήνες για να με ωθήσει να πνιγώ!! :lol: :lol: ) και δεν προκύπτει από άλλους (guess!-πολιτικούς) λόγους.

PS : Γι’ αυτό έκλεισε το Invader!! :lol: :lol: :wink:

ε γιατί να πούμε ότι μας αρέσει, ποσοστά απ το media markt λες να παίρνουμε? :stuck_out_tongue: τέσπα, γούστα ειν αυτά :slight_smile:

Κι από το τάφο θα σκάσει μύτη ο άλλος όταν κάποιος του έχει πετάξει το γάντι ΠΡΩΤΟΣ. Και ξέρεις ότι ο άλλος δεν αφήνει το γάντι να πέσει :wink:

Δες το ποστ κάτω από το δικό σου!:lol: :lol:

ντεν καταλαμπαίνει.

Πρέπει να εκπαιδευτείς για να τα καταλάβεις αυτά. :stuck_out_tongue: Είναι μέθοδος ενδοσυνεννόησης. :smiley:

Που να σου εξηγώ φίλε μου τώρα! Άσε που έχω και πρόβλημα με το Rapidshare και πρέπει ν’ αλλάξω antivirus!! Ίσως χρειαστεί και format!!!

Κι επίσης να ακούσεις το Fright Night των Stratogavlius για 60η φορά για να πείσεις τον εαυτό σου ότι είναι καλό. :roll:

οκ, τώρα καταλαμπαίνει. αλλά καλύτερα να μην καταλάμπαινε.

Λοιπόν … σήμερα πήρα το In The Wake Of Poseidon από King Crimson και έχω να πω πως απλά Γ*@!ΕΙ!!
Επίσης το exploration από Possessed γιατί μου έκανε εντύπωση το εξώφυλλο (καταρχάς) και μετά η εταιρεία διανομής [Rise Above Relics (αργότερα)]! Είχε και κάτι λογάκια του Robert Plant…χμμμ…

Karnarium-“Breaking the Manakles of Malkuth” Demo Tape

Graveyard-“Into the Mausoleum” Demo Tape

Swallowed-“Putrefaction” Demo CDr

Ministry - N.W.O. 10" vinyl (thanks Baggo 8) )

χμμ…

χμμ???

Ozzy Osbourne - Blizzard of Ozz :stuck_out_tongue: