Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Virgin Steele - Invictus

Manowar - Hail To England

Stormwitch - Stronger Than Heaven

Emerald Sun - Escape From Twilight

Σε μενα το ειπες ? Μα το εχω το σιντι ρε.Ετσι λεει …μπλα μπλα 8 (βαθμος) Χαρης Θεοδωρου.
Εχουν κανει λαθος στην εκτυπωση ? To cd ειναι του 1994 παρεπιπτοντως.Τον θυμαμαι τον
Ευκαρπιδη ρε συ.Ειχε και ωραια ακουσματα 8)

ναι, αυτό σου λέω επειδή αναρωτιέσαι ποιός είναι ο Χάρης Θεοδώρου.
παλιότερα υπέγραφε ως Χάρης “Θεωδόρου” Ευκαρπίδης.

το rock the rebel/metal the devil απο amazon το αγορασα

σημερα death magnetic 8) 8)

Σοβαρα ? Για ποτε μιλας ?Δεν το θυμαμαι αυτο :?
24 ειμαι τον ηξερα τον Ευκαρπιδη :frowning:

μη με παρεξηγήσεις δεν το είπα κάπως…
και δεν είσαι πιτσιρικάς.
πρέπει μέχρι το 97 περίπου να συνέβαινε αυτό.

ας γραψω και εγω πρωτη φορα σε αυτο το θρεντ
λοιπον σημερα πηρα και εγω το Metallica (Digipack) απο Media Markt και ξαφνικα ειδα και κατι μπροστα μου το οποιο δεν γνωριζα οτι υπηρχε καν…
απο Οpeth εχω αγορασει τα παντα εκτος απο τα 3 πρωτα το οποια σκεφτομαι καιρο να παρω,και απο το πουθενα…

Opeth - The Candlelight Years
και περιλαμβανει τα
1. Orchid
2. Morningrise
3. My arms your hearse

22 ευρουλακια
το γαματο ειναι οτι το βιβλιαρακι ειναι ΟΛΟ στα γιαπωνεζικα…

Πρωτα απ’ολα αυτο το διαμαντι:

Eχει τα Ηeading for tomorrow, Sigh no more, Insanity & genius, Land of the free, Somewhere out in space και Powerplant σε καταπληκτικες digipack εκδοσεις με 3 bonus tracks το καθενα. Τα σπασε. Γυρω στα 45 γιου αυτο.

Μετα τα:

Anathema-Silent Enigma
My Dying bride-Like gods of the sun
Iron Maiden-Killers
Iron Maiden-Dance of death

Aυτα προς 5,85 γιουρο περιπου (το καθενα, καινουργια)

Και το Iced Earth-Crucible of man για περιπου 10,50 γιου

Ι’m a happy man.

Από που τα πήρες τόσο φθηνά :expressionless:

Μεταλ_λοζ παντρεψου με αν θες.

To πρωτο, τεταρτο και πεμπτο απο το dvd.co.uk. Τα υπολοιπα απο το hmv.co.uk

Eσυ τι προικα εχεις???

Τιποτα. Βουταω τη δικια σου και χωριζουμε ομως. Δεν θα σου ζητησω ουτε διατροφες ουτε τιποτα, αληθεια.
Δωσε μου το κολεξιον ομως ε. :slight_smile:

Μμμμμ… Ασυμφορη εισαι.[-X

:slight_smile:

Το πακετο Gamma Ray απο που?Εχει μεσα πραγματικα τα καλυτερα αλμπουμ τους…

Εξαγορασε τον!
Τωρα!
Τωρα!
Τωρα!

είναι οι εκδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετά χρόνια ως επανακυκλοφορίες των 6 πρώτων δίσκων σε πακέτο (και πιο συμφέρουσα τιμή απ το να τα πάρεις ένα ένα). εγώ έχω τη συλλεκτική έκδοση του heading for tomorrow που έχει μέσα το cd από το insanity and genius :lol:

Dvd.co.uk

:stuck_out_tongue:

:lol: To bug αυτοπροσωπως!

Death magnetic digipack 15 euro

Κιε γαμω τις προσφορες, αλλα να σου πω την αμαρτια μου ρε Μεταλ Λωζ; Το εξωφυλλο της πρωτης εκδοσης του Land Of The Free δε το αλλαζω με τη καμια. Το ιδιο ισχυει και για το Night Of The Stormrider

Χαχ! Το ιδιο σκεφτηκα και 'γω! Αλλα στα μπουκλετς μου εχει μεσα, εχει τα αυθεντικα εξωφυλλα! Οποτε ολοι ευχαριστημενοι.:slight_smile:

Καλα και για τα εξωφυλλα των Iced Earth ισχυει καργα αυτο γιατι τα καινουργια ειναι πολυ παιδικα. Ιδιως του Night… που ηταν γαματο. Το θεμα ειναι οτι τα καινουργια εχουν και διαφορετικο μιξαρισμα, προσεξε το βγαζει ματια. Οποτε πηγα και πηρα και τα παλια ενω ειχα πρωτα παρει τα καινουργια!:stuck_out_tongue: