Τι υπερκατανάλωση θεέ μου[-X
Αντε γεια ρε! Τοσο καιρο ειχα να ποσταρω σ’αυτο το θρεντ για αγορες μου!
Εδιτ: 3 μεγαλες και επιπονες εβδομαδες…
Α ρε καπιτάλες καταναλωτές. Τα λέτε για να κλαίμε οι βασιλάκηδες Καίλες και Ξανθόπουλοι του Forum. Κάτω η πλουτοκρατία του Forum ρεεεεεεεεε ζήτω τα παιδιά του λαού.
Εσυ για να τα λες αυτα πρεπει να κανεις πολλες και καλες αγορες!
Xαλαραααα!
Τι λε ρε? Εγώ γυαλιζω παπούτσια στην πανεπιστημίου για να φροντίζω τον ανάπηρο πατερούλη μου και τα αδέρφια μου.
Ξερω γω ρε μλκ; Μπορει ν αυτοσαρκαζεται.
Σε πολλα θεματα το κανω συνεχεια
Edit: Με προλαβε, τα σπαω με το προηγουμενο ποστ
Με αυτό για τους Ιced Earth συμφωνώ απόλυτα !!!Αυτά του 2001 είναι τρισάθλια! Δεν είχα κανένα τους εκτός από το Alive In AThens και πήγα πήρα το βοχ-σετ που βγάλανε φέτος (ή πέρυσι γουτοεβερ) ! Μιλάμε εκτός από τα παλιά εξώφυλλα που χει έχει και κάτι ΓΑΜΑΤΕΣ αφίσες (ειδικά αυτή στο νάητ οφ δε στορμράηντερ είναι ΤΕΛΕΙΑ) και γαμάνε γενικά γιατί έχει και ΨΔ ala βίνυλ ρέπλικας !
Anyway πήγα σήμερα και πήρα το Χέρέτικ (δεν ξέρω που ακριβώς τονίζεται στα Αγγλικά…) από Μόρμπιντ Έηντζελ και ρώτησα και για Blood Ceremony,αλλά δεν υπήρχε (στο No Remorse)
Ας αυτοκτονήσει ο Schaffer-Suffer να ηρεμήσουμε. Είχα πάρει πριν 4 χρόνια το Dark Genesis, και τώρα μου βγάζει καλύτερο Box Set με αφίσες. Στο διάλο μαλάγκα.
Το Slave to the dark δεν εννοεις??
Τα αλμπουμς τα εχει με το αυθεντικο μιξ ή με αυτο του 2001??
Ναι και 'γω το ειχα παρει… #-o
Καλά να πάθετε φανμπουδες! Δε παίρνουμε οτι σαβούρα βγάζει η αγαπημένη μας μπάντα:p
Αντε απ’αυτοσου ρε.
Δεν ήτανε σαβούρα ρε συ, ευκαιρία ήτανε!
Αλλά έπρεπε να προβλέψουμε ότι θα την έκανε τη μαλακία του ο Jon.
Καλά ο Schaffer έχει κάνει χόμπυ τους τις μαλακίες τα τελευταία χρόνια, αλλά τον αγαπάμε!
Που να το προβλεψουμε??? Ηταν value for money ρε, 30-35 γιου το ειχα παρει.
Νομιζω οτι η μαλακια ειναι της Century Media που απο τοτε που οι IE πηγαν στην SPV εχουν βγαλει σε επανακυκλοφορια ακομα και τα χρησιμοποιημενα κωλοχαρτα του Μπαρλοου.
τα 3 πρώτα είναι με το remaster του 2001…τα άλλα κανονικά ! επίσης το 3ο αύτό με τον διάολο σκεπτόμενο απ’έξω έχει και ένα έξτρα σιντι με remixes που δεν είχαν κυκλοφορήσει ενώ υπάρχουν και πολλά άλλα μπόνους κομμάτια.
Αυτό δεν το κυκλοφόρησε η Century Media με την συγκατάθεση του Σέρφερ …έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον κάπου ! πάντως είναι ωραία ! οι αρχικές εξωσυλλάρες των 3 πρώτων ήταν όλες τους κλάσεις ανώτερες από αυτές του 2001. Και στο 2ό έχει και κάποια liner notes o ζωγράφος του Νιght of …
Edit : χμμμμ…τι ήθελα να πω…?
My dying bride-The angel and the dark river
Μερικές ακόμα κορυφαίες αγορές!!!
Ritual (US) - Trials Of Torment =D>
Dissonance (Can) - Into The Negative :yahoo:
Thunder Rider - Tales Of Darkness & Light
Oblivion Myth - Between Light And Shadow :papas:
Overdrive (US) - Remembering The Basher 8)
Payne’s Gray - Kadath Decoded —> επιτέλους! :bounce:
Scaffold - Eerie Circles :thumbup:
No Inner Limits - The Planet’s Pulse :bow2:
Seekers Pass - The Sands Of Time :respect:
Fiarro - Fiarro
Γιατί πάντα το 90%> από αυτά που αγοράζεις ούτε καν τα χω ακούσει ?!?! Φααακ ! πρέπει να υπάρχει άπειρο καλό πράγμα ! Εγώ θα αρχίσω με Slaughter Xstroyes και Tyrant’s Reign άμα βρω τίποτα ! αλλά γαμώτο πρέπει να αγοράσω πρώτα την λίστα που έχω φτιάξει και μετά άλλα πράγματα! ΧΕΛ !!