πρώτη φορά ξέχασα να γράψω από που και με πιασες στα πράσα :p. metropolis, δεν τσέκαρα αν είχε κι άλλες κόπιες. digipak ε
E οχι ρε πούστη μου!ΚΑΘΕ φορά που πήγαινα μετρόπολις (γλυφάδας) μέχρι και τον Αύγουστο το έβλεπα 19,2 αν θυμάμαι καλά . οπότε είπα να το πάρω από ροκ σίτυ που το χε 14 … και συ τώρα μου λες ότι πήρες 7,5 ευρώ
εεεεεεεε !!! θα βαλω το Μητσοτάκη να σου ευχηθεί στην γιορτή ! χαχαχα
Τέλος πάντων αφού το πήρες να σου πω (άμα δεν ξέρεις) πως η εν λόγω έκδοση είναι scratch ‘n’ sniff. Και άμα το βάλεις να παίξει ακόμα θα μυρίσεις μήλο :D:D:D γαμάει !!
16 Ηorsepower : Low Estate 7.5 E
Screaming Trees : Sweet Oblivion 6.9 E
δισκαρες αμφοτερα…απο μετροπολις πειραια
Pearl Jam - VS
Ramones - Road To Ruin (remastered)
Danzig - Blackacidevil (blue edition)
Sepultura - Arise (vinyl US)
Haemoth - Vice, Suffering and Destruction
Vreid - Pitch Black Brigade
κάποια από τα τελευταία που αγορασα/ήρθαν από παραγγελία…
Frost - Experiments In Mass Appeal (ltd)
Neal Morse - Lifeline (ltd 2cd)
Airbourne - Runnin’ Wild (reissue)
Machine Head - The Blackening (reissue) (ναι έχω και το πρώτο ltd.)
The Answer - Rise
Blackfield - II
David Bowie - Ziggy Stardust
και παίζει να είναι και άλλα τόσα που δεν θυμάμαι/δεν έχω προλάβει να ανοίξω…
πλεονασμός;
Μόλις το πήρα
Πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου, μαζί με το βινύλιο είναι μια ωραία τσάντα (σε τέτοιο στυλ, εννοείτε πως είναι μαύρη), διάφορα αυτοκόλλητα και μερικές καρτ ποστάλ με εικόνες απο το site τους και μια αφίσα.
Επίσης πρόλαβα και έκανα preorder την clear έκδοση του βινύλιου, μόλις 100 αντίτυπα αν δεν κάνω λάθος.
Celtic Frost-Into The Pandemonium
Sabbat-Dreamweaver
Helloween-Keeper Of The Seven Keys ptI
11.97 και τα 3 μαζί. Το τελευταίο δεν είναι ακόμα στα χέρια μου αλλά λογικά θα φτάσει αύριο.
Το clue όμως είναι ότι στο dreamweaver έχει αυτοκόλλητο με δήλωση “One of the most important metal albums ever” by Dani Filth. Λες και η άποψή του μετράει περισσότερο από της γιαγιάς μου :lol: :lol3:
Γαμώ τις τιμές του Internet…:roll:
Ο Dani είναι οπαδός των Sabbat, στο Hammer Ιανουαρίου, στην ερώτηση “ποιο reunion θα θελες να ξαναδείς μες το 2009?” απάντησε Mercyful Fate & Sabbat χωρίς να ναι σίγουρος ότι θα γίνει έστω και ένα από τα 2.
Firebird-Firebird(thanks dude)
Kyuss-Blues for the red sun:D
Disturbed - Indestructible
Lamb of God - Ashes of the Wake
Muse - Origin of Symmetry
Muse - Black holes and revelations
Slipknot - All hope is gone
μαζί με το Believe των Disturbed που περιμένω, 44 ευρώ από play.com
Gorgoroth - Incipit Satan/Destroyer
Corpus Christii - Rising
Tundra - Ansia
Angelwitch - Angelwitch, 4?
Motörhead - Ace of Spades, 6.5?
Motörhead - Overkill, 6.5?
Γαμώ8)
α, επίσης τα motorhead δεν είναι οι νέες deluxe εκδόσεις που κυκλοφορύν τώρα τελευταία αλλά οι προηγούμενες με διπλό cd. το ότι έχουν βάλει το εξώφυλλο της νέας έκδοσης στο play.com (προφανώς όχι κατά λάθος) είναι πολύ γυφτιά ομολογουμένως.
Και πίστεψε με , επειδή έχω συγκρίνει τις 2 εκδόσεις [δηλαδή αυτήν που πήρες εσύ τώρα (που είναι το διπλό σιντι του 2005-2006 με το κατηργημένο πια slipcase) , με αυτές που βγάλανε τώρα (δηλαδή τις “deluxe editions” σε 2 way slipcase και digipack)] αυτή που πήρες εσύ έχει καλύτερο remaster! Πραγματικά δεν κατάλαβα τον λόγο που τα επανακυκλοφόρησαν τα ίδια ακριβώς πράγματα 2 φορές και η πιο νέα έκδοση να έχει χειρότερο remaster.Δηλαδή μόνο για τη συσκεαυσία ρε γμτ ?
ναι ε? καλή φάση, σε εμπιστεύομαι
πάντως όντως με τις επανακυκλοφορίες το χουνε χέσει το θέμα.
επανακυκλοφορήστε ρε τα cd των conception που χουνε εκλείψει, βγάζετε όλο τα ίδια και τα ίδια…
Πες τα Χρυσόστομε! Κάτι Satan’s Host, Slaughter Xstroyes, και άλλα πιο γνωστά βέβαια τα περιμένεις μια ζωή.Όσο για τους conception άντε μπας και δούμε το Black on Black ποτέ…