Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

UFO-Force it (Remastered)

8O8O8O8O8O

4 ευρώ μόνο αυτή η δισκαρα;!

Κώλε…

Aδικια ε.Πρεπει να βγαλω μια προπληρωμενη…Να δω απο που θα της βαλω cash βεβαια…:roll:

ε ναι, χρειάζεται σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις… :slight_smile:

GRACCHUS BABEUF

με χεις δει? :-s

???

:-k:-k:-k:-k:-s:-s

κάτι έλεγες για τα οπίσθιά μου :stuck_out_tongue:

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Ρε τρελέ, εννοούσα ότι είσαι κωλόφαρδος που βρήκες το Angelwitch 4 ευρώ! :lol::stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue:

μου φέρε ο ταχυδρόμος σήμερα τα

Celtic Frost - Morbid Tales
Celtic Frost - Into the Pandemonium
Magnum - Chase the Dragon

12 ευρώ σύνολο

περίμενα και άλλα 3 με ίδια ημερομηνία αποστολής, ελπίζω να μη χάσανε το δρόμο :lol:

έχω τρομάξει λίγο με τις αποστολές…

αυτά που μου στέλνουν πιο μετά έρχονται πιο πριν με αποτέλεσμα να νομίζω πως κάποια δεν θα έρθουν ποτέ, μια παραγγελία τη σπάνε σε 3-4 επιμέρους αποστολές, ενώ έχω βρει παρατημένο δέμα με cd στην είσοδο της πολυκατοικίας! Όποιος ήθελε περναγε και το έπαιρνε. Για να μην πω από το amazon οι παραγγελίες που πάνε στα ΕΛΤΑ δε θέλουν ούτε ταυτότητα, ούτε τπτ.

Kαλό αυτό?Μόνο το On a storyteller’s night έχω που τα σπάει:-k

είναι ένα σκαλί κάτω απ το storyteller’s night αλλά μαζί είναι τα 2 αγαπημένα μου μαγκνουμ (και το τελευταίο ήταν ευχάριστη έκπληξη!)

Ναι ρε πουστη μου και μενα τα περισσοτερα που παραγγειλα τα βρηκα εξω απο τη πορτα,ελεος δηλαδη…

Τωρα για τα ΕΛΤΑ δε νομιζω να κινδυνευει τιποτα εκει αφου ζητανε το χαρτακι για να στο δωσουν(μη μου πεις οτι δε σου ζητησαν ουτε αυτο:lol:)

εγω εχω μαγκα ταχυδρομο…οποτε ερχεται δεμα παντα χτυπα να δει αν ειναι κανεις στο σπιτι (μενω σε πολυκατοικια)…αν οχι δεν το αφηνει στην εισοδο αλλα σε ενα διπλανο καφενειο οπου αραζει ο πατερας μου…
οποτε φοβο για κλοπη δεματων κλπ δεν εχω… τωρα αν μου αφησουν χαρτι να παρω κατι απο ταχυδρομειο παντα στην παραλαβη μου ζητανε ταυτοτητα…

ΕΛΤΑ τα μεγαλεια σου…

Εχεις ακουσει το Wings of Tomorrow?? Γιατι μου φαινεται οτι το υποτιμας!

το wings of heaven λες? για να μαι ειλικρινής, δεν το χω ακούσει…

Εμένα στο γραμματοκιβώτιο μέσα.

Σήμερα περίμενα τα 2 πρώτα Skid Row τα οποία ευελπιστώ να έρθουν αύριο.

Οmg, μ’αρεσει που το εγραψα και λαθος!#-o Ο δαιμονας των Europe και του επισης εξαιρετικου Wings of tomorrow μπηκε στην μεση.
Να ακουσεις! Ειμαι σιγουρος οτι θα σ’αρεσει πολυ. Απο τα μαντροπολις το ειχα παρει 6,90.

System Of A Down - Hypnotize, Mezmerize

Με στίχους, ωραίο artwork ,μια χαρούλα.

Bruce Dickinson - Chemcal Wedding

Επίσης γαμάτο βιβλιαράκι.

Για την ποιότητα και των 3, δεν το συζητάμε καν.

Dismember - Hate Campaign
Grave Digger - Ballads Of A Sangman
Satyricon - The Age Of Nero
Napalm Death - Order Of The Leech…δισκάρα:!:

εσύ ήσουν που τα χες δει σε δισκοπωλειο με 6.90 και το σκεφτόσουνα μήπως δεν ήταν καλές εκδόσεις? :stuck_out_tongue: βασικά όλα τα soad πέφτουν γρήγορα σε χαμηλή τιμή. ε μες το έτος, άντε του χρόνου, ελπίζω να πέσουνε και τα scars και elect the dead.