Μολις κερδισα στο eBay
Picture LP
CD
Isis - Mosquito Control
Isis & Aereogramme - In the Fishtank 14
~ 15?
Katatonia - Live Consternation cd+dvd 7.50:):!:
Hacride - Deviant Current Signal
Ministry - Filth Pig
3 ευρω το ενα απο το γνωστο μαγαζι.
HAHA ανοιγει σαν ντουλαπα, οχι απο ξυλο ομως. Ειναι μεταλλικο το κουτι.
Danzig III:How The Gods Kill
Dark Tranquillity-Projector
Stratovarius-Episode
Άκου καλά αυτό το δίσκο!
Έχει μέσα απίστευτα ριφφς!
Σήμερα θα τον έλεγαν μέχρι και… sludge!
Off topic 1:Rock n Roll εννοεις ? Εχει μεινει αλλο Hacride ?
Οff Topic 2 : EIΔΙΚΗ παρακληση στους black μεταλλαδες , όταν ποσταρουν την φωτο απ το cd που αγοραζουν , να γραφουν και ποιο ειναι … μπας και μαθουμε λιγο μπαλιτσα και εμεις …γιατι δεν καταλαβαινω Xριστο απ τα γραμματα ( οταν υπαρχουν !! )
Minot Threat - complete discography
Το ειχε ενας φιλος παλιοτερα και το ειχα ακουσει αρκετα.
Προσφατα επισης βλεπαμε και ενα λαηβ βιντεο του ομοτιτλου και ψηθηκα.
Ε κοιτα.Αλλο δεν ειχε.Αλλα οτι cd εχω παρει παντα το ξαναβλεπω την επομενη φορα
που παω.
Immortal - All Shall Fall:):!:
A Perfect Circle - Mer de Noms
Camel - Moonmadness
Monster Magnet - 25 - Tab
Porcupine Tree - Deadwing
The Hellacopters - High Visibility
Virgin Steele - Guardians of the Flame
σύνολο ~40 ευρώ
1.
2.:vibrate:
3.
4.:-k
5.
6.[-X
Αντε,το πηρες το μουνμαντνες επιτελους,χουρεη!!
έτσι, και το πρώτο τους την επόμενη και είμαι ψιλοκομπλέ απ τη γκαμήλα.
προχτες απ’ τα μιντια μαρκτ.
Rory Gallagher - Calling Card (3,90ε)
Solefald - Neonism (6,90ε)
να μαθεις κακιε μπαν.
το πήρα κι εγώ αυτό σήμερα!
Nocturnal Rites - Grand Illusion
Black Sabbath - Heaven And Hell
Camel - Rain Dances
Επίσης ΓΑΜΩ τη UNIVERSAL και τις Collector’s/xx Anniversary/Deluxe Editions!Δηλαδή έλεος μας έχει ξεσκίσει με όλες τις εκδόσεις τις. 2 CD και 27 ευρώ τιμή. 22 στην καλύτερη.
&!*@^ #-o
αυτά τα χοντρά λες ε. και πανάκριβα, και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζουνε, σιγά το bonus υλικό. έχει γίνει κουραστικό το ζήτημα όμως.
Ναι αυτά τα αναθεματισμένα!
Άσε που σε πολλές περιπτώσεις δεν αλλάζει τίποτα , αφού π.χ. οι Deluxe εκδόσεις των CD από το Overkill ως το Ace Of Spades των Motorhead δεν έχουν τίποτα παραπάνω από αυτές των επανεκδόσεων του 2005.
Αυτή είναι του 2005 (της Sanctuary) :
και αυτή του 2008/2009 (δε θυμάμαι καλά) της Universal (που απ’ ότι έμαθα αγοράσε την Sanctuary) :
Μιλάμε δεν υπάρχει ουσιώδης διαφορά.Μόνο στον ήχο υπάρχει και κατά τη γνώμη μου στις εκδόσεις του 2005 έχει γίνει καλύτερη δουλειά στο Remastering.
Σε άλλες βέβαια υπάρχει διαφορά (πολλά bonus tracks/DVD κ.λ.π.) ,αλλά αυτό που γίνεται είναι τρισάθλιο τουλάχιστον.
Π.χ. ας πάρουμε το Paranoid των Black Sabbath
βγήκε μια φορά το 1970 σε βινύλιο.
Μετά κόπηκε κάποτε την δεκαετία του 80-ανεπίσημα σε CD.
το 1996 επανεκδόθηκε σε CD από την Castle. Η Castle αγοράστηκε από την Sanctuary.
Μετά ήταν έτοιμο το Black Box από την Rhino που όπως έλεγε η διαφήμιση ήταν “Η ΑΠΟΛΥΤΗ 1970-1978 Blac Sabbath ΣΥΛΛΟΓΗ”.Δεν είχε Bonus Tracks όμως.Μόνο ένα DVD.
Μετά βγήκαν εκδόσεις όλων των Sabbath Albums (το 2004 κι αυτά) από την Sanctuary.Xωρίς Bonus Tracks.
Mετά η Universal αγόρασε την Sanctuary και έβγαλε τις DELUXE εκδόσεις οι οποίες είχαν ένα δίσκο με Bonus Tracks για κάθε κυκλοφορία.Πανάκριβες βέβαια.
Και πάω πριν 2-3 βδομάδες στα Metropolis και βλέπω επανεκδόσεις των Sabbath (μέχρι το Νever Say Die είδα) που ήταν σε digipak (όπως αυτά της Rhino) με αυτοκολλητάκι που έγραφε liner notes by Βill Ward, αλλά ήταν της Sanctuary εν έτει 2009 παρακαλώ.No Bonus Tracks there.
Γίνεται της Πόπης όπως έχετε καταλάβει.
όσον αφορά τον ήχο , η δικιά μου άποψη είναι
1)The Black Box Reissues (2004 Rhino)
2)Sancuary / Universal (2004 & 2009) . Τις βάζω μαζί αυτές, γιατί δεν παρατήρησα κάποια διαφορά.
3) Castle Recordings (1996)
Τις καινούργιες του 2009 δεν τις έχω ακούσει, αλλά σύντομα θα έχω άποψη.