Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Σημερα ηταν πρωινο επικων αγορων(απο τις τελευταιες δυστυχως γτ η τσεπη βαριανασαινει):

Να διορθώσω ένα λάθος μου. Στο προηγούμενο ποστ είπα ότι οι Deluxe Editions του 2008/2009 των Sabbath είναι διαφορετικές από τις καινούργιες επανεκδόσεις της Sanctuary το 2009.

Ε αυτό είναι λάθος, απλά τα ζώα αποφασίσανε να επανακυκλοφορήσουν τα 3 πρώτα Albums (Black Sabbath,Paranoid,Master Of Reality) σε πραγματικές deluxe versions με ένα bonus δίσκο για κάθε κυκλοφορία, και τα επόμενα μέχρι το Never Say Die! σκέτα χωρίς Bonus Tracks. Όχι ότι δεν υπάρχουν bonus τραγούδια όπως και στα άλλα, απλά γιατί να τα κυκλοφορήσουν τώρα, ενώ μπορούν να βγάλουν DEFINITE SUPER DELUXE EDITIONS και να τα ξανα-αρπάξουν?!?!?

CASH GRABBERRRRRRRRR!!!

Ρε παιδια,σημερα τα metropolis ειναι ανοιχτα?:-k

Όχι πως σού’ρθε;:):!:

Κανένας -απολύτως- ΣΕΒΑΣΜΟΣ (άγνωστη λέξη για τις εταιρείες) προς τον οπαδό ο οποίος αντιμετωπίζεται αποκλειστικά ως “αγελάδα προς άρμεγμα”
Και δεν είναι η οικονομική αφαίμαξη το μόνο κακό.
Οφείλουν(-ουμε) να λάβουν(-ουμε) υπόψη ότι όλες αυτές οι επανεκδόσεις (με ΑΥΤΗ τη συχνότητα και τις υπέρογκες τιμές) λειτουργούν ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ των νέων κυκλοφοριών.
Υπό διαφορετικές συνθήκες, τα χρήματα αυτά θα πήγαιναν σε κάποια άλλη (νεότερη) μπάντα.
Απλά αναλογιστείτε (κυρίως οι συνομήλικοι) ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ έχετε αγοράσει το ΙΔΙΟ album συγκροτημάτων μεγάλου βεληνεκούς

Τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις η δουλειά είναι επιμελημένη, κάτι είναι κι αυτό…
Ορισμένες φορές πάντως, η αγορά της επανέκδοσης είναι επιβεβλημένη.
Εγώ π.χ. έχω τα πρώτα Skynyrd (έως “Street survivors”) σε εκείνες τις ΑΘΛΙΕΣ εκδόσεις της MCA Records.
Δεν υπάρχει καν booklet :!: - μία σελίδα και μόνο με το εξώφυλλο στη μία όψη και το tracklisting στην άλλη.
Ε, δεν έχω και πολλές επιλογές, αναγκαστικά θα “επενδύσω” ξανά.

Τεράστιο?

Φοβερό!

για της επανεκδοσεις των sabbath…

αυτο ειναι τελικα σωστο…? εχει το Never Say Die! δευτερο cd…???
ή ειναι λαθος.? και αν ειναι σωστο ξερει κανεις τι εχει αυτο?

http://www.play.com/Music/CD/4-/11315763/Never-Say-Die-/Product.html

πλουταρχο cd

βανδη dvd

κοντολαζο Lp

εφη θωδη ενα 7"ιντσο με
τραγουδια νησιωτικα ακυκλοφορητα σκοτωνει!!
ειχα λεφτα και ειπα να επενδησω στη νησιωτικη undeground σκηνη

εφη θωδη 'till death

βαλσαμώστε τον αποπάνω λέμε!!! :lol::lol::lol:

οντόπι: ISIS-Live 5
10E

Hypocrisy - A Taste Of Extreme Divinity:):!:

Εγω σημερα δε χτυπησα cd.Παρηγγειλα το καινουριο τευχος του Decibel magazine που εχει αφιερωμα στα 100 καλυτερα album των 00’ 12.99$ μαζι με μεταφορικα.Περιπου 8,5 ευρωπουλα.

κατι τετοια παντα μου αρεσαν… μπορω με gift card να το παραγγειλω…???

Ναι χαλαρα!

ok…
μπραβο φιλε… ελπιζω να λεει το τευχος…

:slight_smile:

τωρα που το ειδα…
κατω ακριβως απο αυτο το τευχος που λες εχει ακομη ενα που φαινεται ενδιαφερον…
αλλα ειναι λιγο ακριβουτσικο…:?

Rockin’ Around The Christmas Tree From EUR 5.49
επισης ειδα οτι στο play εχει καποιες καλες προσφορες.:

http://www.play.com/Music/CD/3-/466573/2-/Promo.html?ob=rating&cpage=1

ήρθε το SHRINEBUILDER και το λιώνω.

καλύτερα άκου το πρώτα :stuck_out_tongue:

κάτσε να το στρώσω πρώτα και μετά. :stuck_out_tongue:

Picture LP

CD

My Dying Bride - For Darkest Eyes 2002 dvd…μιλάμε για πολύ πράμα:p:!: