ποσο παει το μποξακι γνωριζουμε; και αν ειναι λιμιτιντ.
Στο site των Metropolis που κοίταξα, γιατί από εκεί μου το πήραν, έλεγε 155 γιούρο!
Τώρα για το αν είναι λίμιτιντ δεν το νομίζω…:-k
και εχει τα απαντα ε;
Γιεπ. 14 cd και μία αφίσα!Βέβαια δεν έχει τα βιβλιαράκια από τα cd αλλά εμένα δε με ενοχλεί τόσο!
Απ΄όσο ξέρω δεν είναι limited. Και είχα διαβάσει κάπου ότι είναι οι εκδόσεις του 93 (όσον αφορά τον ήχο). Π.χ. δεν έχει την έκδοση του Dark Side Of The Moon του 2004.
προχτες ήρθε η παραγγελια βινυλίων από high roller records (γερμανία)
87 γιούργια όλα μαζί !:D:D
White Wizzard - Over The Top (purple) (ltd. 300 copies ! 8O )
Καλα ρε ! Πηρες απο την High Roller και πηρες πραγματα που τα βρισκεις και εδω ?
Δεν επαιρνες τιποτα In Solitude ?
οι τιμές π έχουν αυτοί δν παλεύονται , πολύ πιο φτηνά από το ελλάντα !! άσε π αυτά π δν έβρισκα εδώ κ τα ήθελα δν τα έβρισκα ούτε κ εκεί !
Converge - Axe To Fall (πολύ όμορφο cd)
Strike Anywhere - change is a sound cd (επιτέλους αυθεντικό)
united nations - s/t cd
From Ashes Rise/Victims - Lp
Deep Purple - 3 cd box set:
The Book Of Taliesyn
Shades Of Deep Purple
Deep Purple
…από φίλο χάρισμα:):!:
Το ομωνυμο εχει το αυθεντικο εξωφυλλο η εκεινη την βλακεια που λεει deep purple collection η κατι τετοιο και απο κατω σε μικρογραφια το αυθεντικο?
ωραιους φιλους εχεις…
Είναι τα εξώφυλλά των βυνιλίων…το ομώνυμο λοιπόν έχει την ασπρόμαυρη ζωγραφιά:):!:
Το κουτί γράφει Contains 3 compact discs of original Deep Purple albums in miniature lp sleeves:):!:
Εννοείτε αγαπάω τρελά τον συγκεκριμένο φίλο:):!:
για το cd τα γνωρίζουμε, η συσκευασία τι λέει? γιατί για το vinyl δε διαβάσαμε και τα καλύτερα…
Κοκκινο βινυλιο
E τι να πω
Πολύ όμορφο όπως είπα…
Χαρτινο όλο. Ίχνος πλαστικού. Τιγκα σχεδια μπάνον. μέσα εξω μπρος πισω. βιβλιαράκι κομπλε με στιχούς κλπ
Kι εγώ είχα διαβάσει ότι το βινύλιο δεν έλεγε, γι’ αυτό και προτίμησα το cd
ωραίος, θενξ.
Rush - All The World’s A Stage
Rush - Exit…Stage Left
Και απ’ότι είδα στα μετρόπολις ανέβασαν άλλο 1-1,5 ευρώ τις τιμές στα CD που πριν 2 χρόνια είχαν 6,9. Αποτέλεσμα? Πολλά είναι στα 8,9 εκτός μερικών που δεν έχουν τιμολογηθεί ακόμα με το νέο ΦΠΑ. Το ότι απο 15 Μαρτίου μπαίνει το νέο ΦΠΑ, δεν έχει καμμιά σημασία. Και επίσης αύξηση 1-1,5 ευρώ στις τιμές για 2% παραπάνω ΦΠΑ εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται λίγο άκυρο.
Μα το θεό δεν πρόκειται να ξανααγοράσω CD σε “προσφορά” απ’ αυτούς.#-o