ΓΤΠ τα μετροπολις,μακρια!!
όντως, πάνε τα 6,90 και τα 7,50 καθώς φαίνεται… κι εγώ που τους είχα για να συμπληρώνω δισκογραφίες παλιών ροκ συγκροτημάτων, μάλλον θα το κόψω κι αυτό πλέον.
ναι και γω γι’αυτό το λόγο τα επισκεπτόμουνα ή επίσης για καμιά άκυρη προσφορά (του είδους τρελάθηκε τ’αφεντικό και δίνει Whitesnake - Live In The Heart Of The City 7.5 ευρώ). όποτε τους καβλώνει ανεβάζουν τις τιμές και τις σταθεροποιούνε…
…γι’αυτό τουλάχιστον το υποκατάστημα στην Γλυφάδα το βλέπω να κλείνει.
και τα 2 Rush 8.9 ευρώ με αυτήν την γαμημένη κόλλα γύρω από το CD, που σε προτρέπει να αλλάξεις θήκες. Πήγα και στο πλαίσιο σήμερα, αλλά γτπ θήκες τελικά. γαμώωωω!!!
King Crimson-In the wake of Poseidon
Emerson Lake & Palmer-s/t
My Chemical Romance-The Black Parade
Manilla Road-Open the gates
οι θήκες του πλαισίου απ’ όσο θυμάμαι είναι επιεικώς άθλιες, όντως
Γενικά πλέον ούτε σαν μουσικά σουπερμάρκετ δεν κάνουν τα εν ελλάδι μεγάλα δισκοπωλεία. Τουλάχιστον κάποτε ήξερες ότι θα έβρισκες φτηνα σιντι που δεν καιγόσουν αλλά που δε θα σε χάλαγε να δώσεις 6ε να έχεις, ενώ πότε πότε πετύχαινες και καμιά προσφορά που έφερνε χαμόγελα (7ε το “Tulikoira” των Circle π.χ.). Πλέον ούτε αυτό δεν κάνουν.
1-2 δυο μικρά δισκοπωλεία (που μειωθήκανε κιολας τώρα που μας άφησε το Attractor), και κατά τ’ αλλα ας είναι καλά το ebay, τα ανεξάρτητα distros, τα ίδια τα συγκροτήματα και η χαρά του paypal.
Το μοοοοόνο που ψιλοσώζει το μετροπολις πλεον (το public είναι χάλι μαύρο έτσι και αλλιώς, το ίδιο και το fnac, ενώ δεν έχω μεγάλες προσδοκίες από το saturn και ας έχω περάσει μπόλικες όμορφες ώρες με αλαλαγμούς ηδονής καθώς έβρισκα πράγματα στο γερμανικό ξαδερφάκι του) είναι μερικές συμπαθητικούλες προσφορές σε επανεκδόσεις jazz βινυλίων.
Tags
Καπιταλες, prosatanic σταματα!
:lol:
:oops: μας πιασανε !
ο προσατανικ αγοράζει δίσκους και στις 23.45 ! ρε μπας κ σε έχουν καταλάβει οι πειρατές κ στα πουλάνε στις καφετέριες που πας ;
φιλαράκι έκω καλό ΒΜ από πατρίντα μ νιγκηρία ! τέλει ντει ?
χαχα
δεν τα αγορασα εκεινη την ωρα φιλτατε,απλα τοτε εκατσα στο pc
Btw βρεθηκα με τον φιλο απο Evil Rising,γι αυτο.
Επιτέλους χτες απέκτησα το ‘‘Souls at zero’’, τον αγαπημένο μου Neurosis δίσκο.
visionary-same
dust-dust/hard attack
outworld-same
diphtheria-to wait for fire
amon ra-in the company of gods
dark wizard-reign of evil
throes of sanity-the upheaval
total eclipse-ashes of eden
arryan path-terra incognita
ivory tower-same
onslaught-the force
mind masque-same
μόνο ποιότητα
Και τώρα που το θυμήθηκα για να γελάσουμε (?) και λίγο:
Μετρόπολις Γλυφάδας στην πτέρυγα με τα Rock στο λήμμα King Crimson βρίσκεις (εδώ και ενάμησι χρόνο) 7-8 άλμπουμς τους. τα σιντί από το 1969-1983 σε 30th Anniversary Remasters. όσα έχουν ένα αυτοκολλητάκι που γράφουν τον εισαγωγέα πάνω κάνουν 23,7!!! ενώ τα ίδια χωρίς το αυτοκόλλητο αυτό, κάνουν 11,6! Οι εκδόσεις είναι ΟΛΟΙΔΙΕΣ, η μόνη διαφορά είναι το πολύτιμο αυτοκολλητάκι. Για πολλές κλωτσιές…
Αααα και σε λίγο καιρό θα ολοκληρωθούν τα 40th Anniversary Reissues των King Crimson σε διπλά digipaks με bonus δίσκους νέα mix από Steven Wilson ή DVD με 5.1 sound…
…και τα οποία κυκλοφορούν ήδη.
το πρώτο, το Red και το Lizard νομίζω
Το διήμερο στην Αθήνα ξεπαραδιαστήκαμε.
Αφού παραλάβαμε από τον κύριο dude σε άριστη κατάσταση τα εξής:
Big Business ? Head For The Shallow
Big Business ? Here come the waterworks
Isis ? Celestial
Dillinger Escape Plan ? Calculating infinity
Baroness and Unpersons ? A grey sigh in a flower husk
Συνεχίσαμε με
High on fire ? Snakes for the Divine
Fear Factory ? Mechanize
Red hot Chili Peppers ? Blood Sugar Sex Magic
Emerson Lake and Palmer : Brain Salad Surgery
Aυτό σε διπλό gatefold (μαύρο όμως).
Ευτυχώς που τα βινύλια της Earache είναι φτηνά και παραπεταμένα στα μετρόπολις και τσιμπάμε και κανά λαβράκι εν μέσω κρίσης και φπα21. 8)