Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

χτες βινύλια:

Black Sabbath - TV crimes
Ozzy - No Rest for the Wicked

Περιμένουμε επικό comeback post 8)8)

χτες απο metropolis
cathedral - forest of equilibrium(limited edition dualdisc + bonus soul sacrifise ep) 7,90 ευρω. ΑΨΟΓΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ:smiley:
warrel dane - praises to the war machine(limited edition digibook) 7,90 ευρω (τι τραγουδαρα ειναι το messenger, γαμω την παναγια μου μεσα:metal:)
evile - enter the grave(special redux edition με 3 bonus τραγουδια, dvd, ραφτο και πενα) 7,90 ευρω.
τις απλες εκδοσεις των evile και warrel dane, τις ειχε 9,90 ευρω:lol:
κια τελος, crucifier - merciless conviction 10 ευρω, απο τον ιδιο.

Είχε άλλα cathedral?

Από ποιο Metropolis ?

ειχε τα 3 με τα dvd. αλλα θα φερει και αλλα απο βδομαδα στην ιδια τιμη. ετσι μου ειπε:D
ειχε και τη διπλη συλλογη 8,90.

μπενακη και πανεπιστημοιυ

Savatage - Power of the Night
Heir Apparent - Graceful Inheritance

ένταξη δισκαρες και τα δυο…
θυμάμαι μου τα είχε κάνει δώρο ο αδερφός μου σε picture disc όταν ήμουν 14-15 κάπου εκεί…
τα έλιωσα και τα δυο lp εκείνα τα χριστούγεννα…

επί του θέματος όμως εγώ πείρα αυτά…

nice…8)

8O

πληροφοριακά, τον ψιλοπαίρνεις :stuck_out_tongue:

Το πρωί από Metropolis:
Faith No More - Angel Dust (αποφάσισα να το πάρω, αφού ήταν σε ζελατίνα και δεν ήταν μια ηλίθια κόλα πάνω του, 7.90 πήγε από 7.50 ε; και από 6.90 αρχικά βεβαίως…)
Α, μετά είδα ότι ξανάρχονται και χάρηκα ακόμη περισσότερο.:smiley:

Και το μεσημέρι από MediaMarkt:
Αποφάσισα να πάω, μπας και πετύχω καμιά εξωφρενική προσφορά, αλλά αφού βαρέθηκα να ψάχνω ελληνικά και αδιάφορα στο καλάθι , στράφηκα προς τα μεταλ.
Πρώτα είδα ότι οι τιμές στα περισσότερα είναι μέχρι και 3-4 φορές ακριβότερα από το φθηνότερο που μπορείς να βρεις, πχ στο play.
Τελικά τσίμπησα τα
Emperor
- Emperial Live Ceremony (5?)
The Devil’s Blood - Come Reap [ΕΡ] (λιτή και όμορφη έκδοση, με στίχους, 14?)

At the Gates ‘‘Flames of the end’’ DVD. Προβλέπεται τρελο λιώσιμο. Έχει τα πάντα.

το documentary γαμει^

Ετοιμαζομαι αυτες τις μερες,απλα δεν εχει βολεψει το προγραμμα για τσαρκα :lol:

Εντιτ:Ιντερνετικη αγορα

Μιας και λιωνω δισκογραφια Megadeth αυτο τον καιρο, παιρνω οτι δεν εχω και μου αρεσει και σημερα πηρα το Cryptic Writings

Όχι σήμερα, αλλά anyway:

Necronomicon - Apocalyptic Nightmare

Mastodon - Crack the Skye
Candlemass - Nightfall

play.com