Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Amon Amarth - Fate Of Norns

Tα Metropolis πρέπει να έριξαν τις τιμές σε όλα τα CD της Earache!
σήμερα

Godflesh - Songs Of love and hate/Love And Hate In Dub/In All Languages

7.9 ευρώ!

Cathedral - Forest of Equilibrium (+dvd), 7.90?
Cult of Luna - Eternal Kingdom (+dvd), 7.90?
Lizzy Borden - Deal With the Devil, 4.90?
Vicious Rumors - Warball, 4.90?

Ενδιαφέρον, με ψήνει να αγοράσω τα πακέτα από godflesh :slight_smile:

πρέπει να είναι το μοναδικό γκιφάκι που σου κάθεται ε, δεν εξηγείται αλλιώς :stuck_out_tongue:

:lol::lol: κλαίω από τα γέλια :lol::lol: τρέμει στην ιδέα του epic fail

δενθαπωκαφριλαδενθαπωκαφριλαδενθαπωκαφριλαδενθαπωκαφριλα…

Cathedral-The Guessing Game

Κανονικά σε αυτό το θρεντ θα πρεπε να υπάρχουν περισσότερα βαθειά λαρύγγια!
Ρε εγώ έδωσα 16+ ευρώ για τις Deluxe εκδόσεις της Earache (5 Carcass,2 Cathedral) και τώρα όλα κάνουν 7.9! ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΑ ΔΙΑΟΛΕ!!!

Απ το σημερινο run στα μαγαζα με τον user dude(τα savatage και τα 2 PW απ’τον ιδιο) :

epic fail. πάντως το ethereal mirror δεν έχει βγει σαν τα 2 πρώτα σε digipak. slipcase είναι, σωστά? το φορεστ πολύ τούμπανο έκδοση πάντως… 8O

:lol:

Επειδη βρηκαν 10-20 κοπιες απο καποιον που καπου τα επεστρεψε η εκλεισε για παραδειγμα, δε σημαινει οτι ολοι εμεις που τα εχοθμε ειμαστε ‘‘ατυχοι’’. Διαφορετικα θα ειχαν (μακαρι) παντα 7.90, οπως και οι αλλοι 2000 τιτλοι που εχουν στα ‘‘υψη’’. Το θεμα ειναι γιατι να εχει 16+ μια νεα κυκλοφορια η επανεκδοση και οχι γιατι εκαναν ορθως μια προσφορα απο μια ετερεια, οπως τα Media πριν λιγο καιρο με century media και προσφατα με Roadrunner. :-k

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
OPETH STILL LIFE G/F 2LP

Τα Forest Of Equilubrium και Ethereal Mirror έχουν βγει σε digipak με πολλά φύλλα (εννοώ πως το digipak διπλώνει μέχρι το τέλος της αιωνιότητας) και bonus Ep’s + DVDs. Και το Carnival Bizarre είχε επανεκδοθεί με bonus DVD το Our God Has Landed, το 2006 νομίζω αλλά σε jewel case με slipcase.

Το Ethereal Mirror το δα στο κατάστημα της γλυφάδας σήμερα.

Mindtakis ισχύουν αυτά που λες, αλλά εγω δεν παύω να νιώθω και λίγο κορόιδο :frowning: :stuck_out_tongue:

πωλητής απ το κεντρικό μετρόπολις μου πε οτι θα φέρει κι άλλα απο δευτέρα (σήμερα δεν υπήρχε το δεύτερο καθήντραλ), ελπίζω να μη με παραμύθιαζε :stuck_out_tongue:

Αν δει κανείς το Forest ή το Carnival στα μετρόπολις στην θεσσαλονίκη σφυράει. (Τελευταία φορά που πήγα την προηγούμενη βδομάδα δεν υπήρχαν).

για πειτε τωρα που θα βρουμε τις επανακυκλοφοριες των cathedral??

και γενικα τι παιζει με μερικες εταιρειες

πχ

γιατι το media markt

εχει φθηνα καποια cd
roadrunner
και
earache
???

γιατι σε πειραζει…?? :stuck_out_tongue:

το φαινόμενο sodomaniac ξαναχτυπά !