Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

signal, τι έχει από earache το media markt? cathedral τα 2 πρώτα (το ένα το χω δει με τα μάτια μου), τα χει στο μετρόπολις 7.90. το καρνιβαλ δεν πρόσεξα πόσο είχε. στο ροκ σίτυ έχει το πρώτο και το τρίτο με 8 ευρώ σύμφωνα με το σάητ του, ενώ το 2ο έχει 18μιση, λολ. γενικά στο μετροπολις έχει φτηνά earache cds. όχι τα πάντα, π.χ. το σλωτερ οφ δε σωλ δεν το χει φτηνά. πάντως, δε νομίζω ότι ειναι τυχαίο. ρίχτε εδώ μια ματιά στις αντίστοιχες κυκλοφορίες της earache.

καλα φθηνα δεν μιλαμε για 3 και 4

ειδα πχ

τα 3 πρωτα entombed 7.90

επισης heartwork και necrotisim 7.90

επισης ενας φιλος μου
κωλοφαρδος
πηρε 7.90 το blessed are the sick το remaster που ναι dual disc με dvd
δεν υπαρχει αλλο ομως ! :frowning:

γενικα τι παιζει?

προκειται να βγουν επανακυκλοφοριες?
ή επειδη εχουν ηδη βγει (οπως τα carcass)
βαζουν χαμηλοτερα τις παλαιοτερες κοπιες?

οι εκδόσεις που σου λέω ότι έχουν 7.90 απο καθηντραλ ΕΙΝΑΙ οι τούμπανες επανεκδόσεις του 2009.

Εγώ στα Metropolis γλυφάδας που πήγα είδα σχεδόν όλα τα cd της Earache 7.9.
Entombed (Left Hand Path,Clandestine), Cathedral (Ethereal Mirror Digipak) k.l.p.Ξέχασα να κοιτάξω τα Carcass,αλλά υποθέτω κι αυτά τόσο. Το μόνο που έκανε 18 ευρά ήταν η έκδοση με τα 2 CD του νέου άλμπουμ των White Wizzard.

Blodsrit - Occularis Infernum + Secrets Unveiled (EP)

Blutklinge - Call Of The Blackened Woods

EVIL BAY

IMMORTAL PURE HOLOCAUST Grey splatter Vinyl Ltd 200. :slight_smile:

[B]Dark Tranquillity-We are the void (digibag &dvd)

Eluveitie - Everything Remains as it Never Was (digibag &dvd)[/B]

και αφού δεν βρηκα σε κανενα απο τα 3 δισκάδια που επισκεφτηκα σην Θεσσαλονικη το καινουργιο Heathen

Tryptikon-eparistera daimones (digibag)

το eluveitie σε ποιο δισκαδικο το βρηκες αν επιτρεπετε γιατι ολο το φερνουν λενε
και ποτε δεν ερχετε#-o

nephilim

CD

LP

σημερα ηρθε στο σπιτι αυτος ο καλος ο ανθρωπος που συνηθως μας φερνει αυτους τους φακελους που γραφουνε κατι αριθμους και μετα δεν εχουμε να φαμε…
και εφερε αυτα:

[SIZE=“4”]Still The Orchestra Plays Greatest Hits Vol.1&2 (2CD & DVD) - Savatage
Rush: R30 - 30th Anniversary World Tour (2 Discs dvd)
Parallels (2CD & DVD) - Fates Warning
At The Gates: The Flames Of The End (3DVD Digipack Set)[/SIZE]

ολα απο το Play…
συνολο: 46 ευρο…!!
στη λαρισα σε δισκοπωλειο θελω τα διπλασια…!!

και φυσικα ο Prosatanic προλαβε να ποσταρει πριν απο εμενα…
τρομερο…δεν το περιμενα…:stuck_out_tongue:

Prosatanic ο άνθρωπος που αγοράζει πιο γρήγορα και από τη σκιά του

Έλιωσα με ατάκα Νταρθ! :lol:
Σημερινή παραλαβή:

Cathedral - The Garden Of Unearlhly Delights…δεύτερο χέρι καμιά δεκαριά ευρώ:):!:

Εχμ παίζει να έκανες και χαζομάρα, μιάς και στα μετρόπολις είναι πρώτο χέρι στα 7,90 και ακόμα καλύτερα : http://www.play.com/Music/CD/4-/2358062/The-Garden-Of-Unearthly-Delights/Product.html

just sayin’

Δίκιο έχεις, απλά μπήκα μέσα, έψαξα, και το μόνο που βρήκα, που να τό’θελα ήταν αυτό:):!:
Κιέχω την χαζομάρα, να μην θέλω να φεύγω με άδεια χέρια από μικρό δισκάδικο…πάντως τελευταία που τό’χα δει στα Μετρόπολις στον Πειραιά, είχε 18 και πάνω αν θυμάμαι καλά…τώρα τελευταία παίζει και να τό’ριξαν:):!:

Ναι το ρίξανε λογικά εκεί. Εγώ στην αριστοτέλους το είδα :wink:
Τελοσπάντων, αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά που έδωσες, οπότε δεν υπάρχει θέμα:p8)

Morbid Angel - Blessed Are The Sick Dualdisc (7.90E)

Από Μετρόπολις λογικά, αλλά από ποιο;να τρέξω αύριο:):!:

Απο Θεσσαλονικη. Αλλα ηταν μονο ενα. Επισης ειχε το swansong απο carcass στην ιδια εκδοση για οποιον ενδιαφερεται.