Εισαι Sigur ros?
Τελευταιες αγορες:
Paco DeLucia-Siroco
Queensryche-Operation Livecrime (DVD)[/quote]Synilthes???
Εισαι Sigur ros?
Τελευταιες αγορες:
Paco DeLucia-Siroco
Queensryche-Operation Livecrime (DVD)[/quote]Synilthes???
Οταν το ειχα παρει εκανα καιρο να συνελθω. Ειχα χαζεψει λιγο. Ελα ομως που εκανα σαρδαμ και τελικα πηρα το live evolution.
Οχι οτι αυτο ηταν ασχημο…
ποοοοοοοοοοοοοσο??? ΕΛΕΟΣ!!! :? :?[/quote]
εγω είχα παρει το peaches απο stranglers (best), 6,90, και μετα απο 5 μερες το ειχε 19,80!
Kαλα εγω να δεις που ειχα παρει το Machine Head απο Purple 6,90 και την αλλη μερα ειχε 27,90! 8O
To πηρα σημερα με 6.90 αλλα ουτε βιβλιαρακι ουτε τιποτα, ξενερωσα λιγο
To πηρα σημερα με 6.90 αλλα ουτε βιβλιαρακι ουτε τιποτα, ξενερωσα λιγο[/quote]
Δε χάνεις και τίποτα… Στα ισλανδικά είναι όλοι οι στίχοι και μάλιστα σε μία συγκεκριμένη διάλεκτο :lol: :lol: :lol: Δε θα καταλάβαινες και πολλά (υποθέτω)…
Η πιο μεγαλη κωλοφαρδια ηταν οταν πετυχα το live at wembley 6,90. Ενα διαστημα ειχε τυχει να ειναι πιο ακριβα τα cd απο τα αντιστοιχα dvd. Το μετροπολις ειναι το καταστημα που παιρνει ναρκωτικα.
Μονο ναρκοτικα? Σημερα ειχαν το Aenima των Tool με το βιβλιαρακι στο οπισθοφυλλο! Λεω και γω ποιο αμπουμ ειναι αυτο! 
Αυτο λεγεται προνοια. Να μη το παρει κανενας κακομοιρης και κλαιει τα λεφτα του μετα.
Audioslave-Audioslave
Songs For The Deaf-Queens Of The Stone Age
Για αυτο δεν νομιζω να φταιει το καταστημα, μαλλον θα εγινε στην εταιρια κατα λαθος.
Επισης μεγαλη μαλακια του μετροπολις ειναι οταν βαζει πολλες ταινιες σε δισκο χωρις σκουλα, κι ετσι πρεπει να αλλαξεις οπωσδηποτε θηκη, ασε που αν ο δισκος εχει αυτοκολλητα πανε χαμενα. :?
Ναι και μενα μου την σπαει αλλα δεν γινετε αλλιως
Σήμερα πήρα το εκπληκτικό soundtrack του Danny Elfman, για την εκπληκτική ταινία “Corpse Bride”, του εκπληκτικού Tim Burton. Εκπληκτικά πράγματα.
Unleashed - Across the open sea
Δεν το αγόρασα ακριβώς, δωράκι είναι…
Απο ποια? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote=“tolkki”]
Απο ποια? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Έλα να μαζευόμαστε… :lol: Νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ ξέρουν. 
Απο ποια? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Έλα να μαζευόμαστε… :lol: Νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ ξέρουν. :P[/quote]
Καλα θα ρωτησω και θα μαθω :lol: :lol:
λέω να πάω αύριο για καμιά ποζεριά
Ευγε, σου ευχομαι να παρεις ολη την δισκογραφια. Εγω πηρα Pretty Maids - Future World μολις 8 ευρω