Απο ποια? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Έλα να μαζευόμαστε… :lol: Νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ ξέρουν. :P[/quote]
Καλα θα ρωτησω και θα μαθω :lol: :lol:[/quote]
πες μου κι εμενα μετα! :lol: :lol:
Απο ποια? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Έλα να μαζευόμαστε… :lol: Νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ ξέρουν. :P[/quote]
Καλα θα ρωτησω και θα μαθω :lol: :lol:[/quote]
πες μου κι εμενα μετα! :lol: :lol:
Ξερει κανεις που να βρω cd των Metallica (συγκεκριμενα Ride The Lightening) με τιμη κατω των 15? :?
Κουτσομποληδες…
:lol:
Ευγε, σου ευχομαι να παρεις ολη την δισκογραφια. Εγω πηρα Pretty Maids - Future World μολις 8 ευρω[/quote]
Δεν εχω ποσταρει ποτε αυτο το πραγμα για τον απλουστατο λογο οτι δεν αγοραζω cd :lol:
νομιζω οτι το συγκεκριμενο απο οπου και να το παρεις κατω απο 15 θα’χει.
Μπα, ειναι metallica. Εδω 3cd και 2 DVD (Πως το λεγαν ξεχασα, live shit?) ειχε 150e οταν βγηκε.
Ευγε, σου ευχομαι να παρεις ολη την δισκογραφια. Εγω πηρα Pretty Maids - Future World μολις 8 ευρω[/quote]
Δεν εχω ποσταρει ποτε αυτο το πραγμα για τον απλουστατο λογο οτι δεν αγοραζω cd :lol:[/quote]
Μαλλον εγινε καποιο λαθος, ο Rychehead το εγραψε αλλα για καποιο λογο βγαζει εσενα, θα το διoρθωσω. Πως γινεται αν μην αγοραζεις CD :?:
Τα κατεβαζω :lol: Πρεπει να μου αρεσει κατι πααααρα πολυ για να παω να το αγορασω
Εpica - The Score
Μιλαμε για δισκαρα!Αν και ποτε δεν τρελαινομουν για Epica, το συγκεκριμενο album εχει απιστευτες μελωδιες και η Simone τα σπαει!
Clannad - Celtic Collection
ήταν δώρο βέβαια… 
Opeth-Damnation
Ναι οταν βγήκε αλλα πλέον έχει μειωθεί πάρα πολύ, εγώ το είχα πάρει 35 Ευρώ.
Στην ερώτηση αν βρεις cd των Metallica κάτω απο 15 Ευρω κάπως χλωμό αλλά αν περιμένεις κανα 6 μηνο όταν βγει το νέο album θα μειωθούν τα παλαιότερα για ενα διάστημα. 
Τουλάχιστον μερικά μαγαζιά αυτό συνηθίζουν να κάνουν και μερικές φορές ‘‘τυχαία’’ βάζουν κανα παλιό cd στις νέες κυκλοφορίες μαζί με το καινούριο που βγήκε μπας και πάει κανένας χωρίς τα γυαλία του… 
Ελπιζω τουλαχιστον να το βρω στο Μοναστηρακι αυτη την Κυριακη… :roll:
Iron Maiden - A Matter Of Life And Death
judas priest-angel of retribution
εγω αγορασα την αφισα αυτουνου.
crimson glory-crimson glory
dream theater-images and words
Se ligous mines tha katalaveis oti einai enas apo tous pio theikous diskous pou exeis akousei pote.
Se ligous mines tha katalaveis oti einai enas apo tous pio theikous diskous pou exeis akousei pote.[/quote]
Μέχρι να ακούσεις το Scenes from a memory, που θα καταλάβεις ότι είναι ο μακράν ο καλύτερος δίσκος της δεκαετίας του '90!!!

(πάω τώρα να βάλω το pull me under!!!)
Se ligous mines tha katalaveis oti einai enas apo tous pio theikous diskous pou exeis akousei pote.[/quote]
Μέχρι να ακούσεις το Scenes from a memory, που θα καταλάβεις ότι είναι ο μακράν ο καλύτερος δίσκος της δεκαετίας του '90!!!

(πάω τώρα να βάλω το pull me under!!!)[/quote]
Awake εις τους αιώνας των αιώνων αμήν… 8)