Metallica - Death Magnetic Einsturzende Neubauten - Halber Mensch Iron Monkey - Iron Monkey + Our Problem + We’ve learned Nothing (Box-set*)
Από χρήστη cynic: Strapping Young Lad - City Strapping Young Lad - Alien
*To οποίο box set είναι το μοναδικό box set στην ιστορία που άμα δεν το καταστρέψεις, δεν μπορείς να βγάλεις τα cd για να τα ακούσεις! :x
Και μετά φταίνε οι αλήτες που κατεβάζουν τσάμπα κλπ…
Γενικά και στα box-sets της Metal Blade (βλέπε Psychotic Waltz) γίνεται αυτό και σε πολλά slipcases (βλέπε Nuclear Assault Game Over και Exodus Pleasures Of The Flesh, Bonded By Blood κ.λ.π.). Αυτό που κάνω εγώ για να μην καταστρέψω τη θήκη είναι όταν τα βγάλω πρώτη φορά μετά τα βάζω και να τα βγάζω για 1 λεπτό ξέρω γω (προσέχοντας όμως να μην τα μπούνε μέχρι μέσα για να μπορώ να τα τραβήξω), ώστε με την τριβή να “φαγωθεί” ίσως το μέσα μέρος του slipcase και έτσι να συνηθίσει να βγαίνει πιο εύκολα. ΕΙΜΑΙ ΚΡΟ-ΜΑΝΙΟΝ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!
Μια ωραία ανταλαγή προιόντων μένα καλό φίλο…εγώ τού’δωσα Tim Buckley - Goodbay And Hello, και αυτός μου έδωσε Exodus - Tempo Of The Damned 2cd…το δισκάκι πού’δωσα τό’χω σε μια ανθολογία οπότε μια χαρά:):!: