Cain - A Pound of Flesh
Siena Root - A New Dawning
Truth & Janey - No Rest For the Wicked
Poobah - Steamroller
Jameson Raid - Just As the Dust Had Settled
Winter - Into Darkness/Eternal Frost
Saharra - Times Forgotten Sands
Savatage - The Wake Of Magellan (Edel 2010 Edition - Dude να πω?)
Λοιπόν η έκδοση είναι digipak με 2 bonus tracks :
Desiree (Acoustic Version)
Stay (Acoustic Version)
wait ακολουθούν κι άλλα ινφο
Λοιπόν το booklet είναι κολλημένο στο digipak και δε μπορεί να βγει, έχει 32 σελίδες, και δεν έχω κάποιο από τα original jewel-cases αλλά πρέπει να είναι το ίδιο booklet με αυτά. (κίτρινες οι περισσότερες σελίδες) . Το εξώφυλλο δεν είναι σε πλαίσιο και υπάρχει άλλο ένα χαρτονάκι μέσα στο digipak της Edel που λέει ότι θα κυκλοφορήσουν συνολικά 14 albums από Savatage (χωρίς το Orchestra plays).
Επίσης όσον αφορά το χαρτάκι γράφει THE COMPLETE BACK CATALOGUE και δείχνει τα σιντί τους τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο και σχηματίζουν το λογότυπο των Savatage όλα μαζί. Δυστηχώς μπόρεσα να διακρίνω μόνο LIve In Japan 94. Edge Of Thorns και Wake Of Magellan (τους τίτλους τους γράφει στην άκρη κάθε digipak και δεν μπορώ να τους διακρίνω καλά). Θα σου γραφα τι έχει μέσα το βιβλιαράκι, αλλά τρώω ένα τυρόψωμο τώρα και θα το γαμήσω. wait
Λοιπόν το Live In Japan 94 αν δε με γελάνε τα μάτια μου, όπως το βλέπω είναι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα digipaks οπότε μάλλον μιλάμε για 2 CD.
όσον αφορά το βιβλιαράκι τώρα έχει στίχους, στις σελίδες 2&3 έχει κάτι άρθρα με Veronica Guering κ.λ.π. , σελίδες 4 & 5 έχει την ιστορία (? - σόρρυ δεν το διάβασα), μετά στίχους και το ΜΟΝΟ που αποδεικνύει ότι είναι καινούργια κυκλοφορία , είναι το visit the savatage website στο στα credits και το www.ear-music.net
Δεν πρέπει να χει γίνει remastering αν και αυτό θα το συγκρίνω άλλη μέρα. στο booklet δε γράφει κάτι πάντως. Α άμα αφαιρέσεις το CD έχει και κάτι liner notes από Jon Oliva. Μη φανταστείς πολλά 80 λέξεις περίπου.
κάτι τελευταίο. Το cd το πήρα 9.99 (σχετικά φθηνά) και ενώ το Wake Of Magellan είναι ο προτελευταίος τους δίσκος, αν δεις στο πλάι το δίσκο, το γράμμα που φαίνεται είναι το S. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν τα τοποθετήσεις όλα μαζί για να σχηματιστεί το λογότυπο , δε θα είναι ταυτόχρονα τοποθετημένα κατά την original χρονολογική σειρά.
Aλλά κατά την σειρά με την οποία τα κυκλοφόρησε η Edel.
καύλα! ήταν καιρός να επανακυκλοφορήσουν, είχαν χαθεί τελειώς από την αγορά… είδα στο play.com ότι κυκλοφορεί όντως και το edge of thorns. βέβαια ως μόνιμος γκρινιάρης να πω πως θα μπορούσαν να κάνουν λίγο καλύτερη δουλειά με τα bonus tracks
εσύ από πού το πήρες αν επιτρέπεται? γιατί βλέπω πως κυκλοφορεί και καλά στις 14 του ιούνη…
Έγιναν άψογες αγορές σήμερα:
Bowel Of Noise:
Dissection - The Somberlain
Zemial - I Am The Dark 7" (επιτέλους το βρήκα)
και δώρο:Razorchristfukk - Deep Cuts Into The Hellenic Underground Black Metal
καλή συλλογή φαίνεται. Θα ακουστεί αργότερα:)
Από Rock City:
Bloodbath - Breeding Death EP (και Death Certificate παρακαλώ8))
Όχι, έχει αυτή τη συλλογή, το φετινό Gospel Of Grief και κάποια πρόμος, ντέμος, ΕΡς που αλλάζουν ανά περιόδους. Εμένα πχ την τελευταία φορά μου δωσε το ΕΡ των Misvita.
Ναι απο Σερρες είναι. Το έχουν σε ένα μαγαζί αλλα μου διαφευγει αυτη την στιγμη. Θα σου στειλω ενα π.μ. καποια στιγμη. Εχω κάνει ενα ποστ πριν λίγο καιρό στο ατμοσφαιρικο μεταλ θρεντ για αυτους και το feltia. Paradise Lost, Tristania, Theater of Tragedy σε αυτο το στυλ πάνω κατω. Καλοι είναι απλα δεν έχουν ανακαλύψει και τον τροχό.